Horoscopul săptămânii 18-24 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru a încerca să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi să faci ca relaţia dintre voi să fie mai frumoasă. Nu va fi greu atât timp cât vei face totul din suflet şi nu forţată de împrejurări. Nu aştepta ca partenerul să se supere pe tine pentru că nu îi acorzi atenţie şi nici nu te lăsa rugată să petreceţi mai mult timp împreună. Orice efort din partea ta venit din inimă va conta pentru el!

Nu stai prea bine cu banii în această săptămână, însă nu mai dura mult până la salariu. E necesar ca până atunci să încerci să nu te împrumuţi la nimeni, mai ales în scopul distracţiei sau al altor lucruri de care te poţi lipsi. Veniturile tale sunt modeste şi trebuie să te organizezi foarte bine pentru a avea o viaţă echilibrată.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E necesar să renunţi la unele planuri ale tale dacă vrei să nu ai discuţii cu partenerul de viaţă. E posibil ca acesta să fi acumulat deja unele frustrări cu privire la libertatea de care te bucuri. Din când în când, dacă nu mereu, e indicat să îi ceri părerea iubitului şi să te consulţi cu el atunci când vine vorba de activităţi în care este şi el implicat.

Unele probleme de sănătate ar putea să îţi dea planurile peste cap în această săptămână. Cu toate că este mai important să te tratezi decât să te gândeşti că ai promis ceva de care nu te poţi ţine, tu nu reuşeşti şi mai rău îţi agravezi situaţia. Concentrează-te pe lucrurile importante de acum şi lasă grija banilor deoparte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi irosi timpul în compania unor persoane care nu te merită. Fie că eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti singură, acest sfat este valabil pentru ambele cazuri. Dacă ai un iubit, nu îi permite acestuia să te calce în picioare sau să te manipuleze, asta e semnul unei relaţii toxice şi ar trebui să te pună pe gânduri. Dacă eşti singură, nu accepta invitaţiile oricui doar de dragul de a-ţi umple timpul cu ceva.

Eşti instabilă din fire, iar personalitatea ta duală îţi poate strica de această dată unele planuri. E posibil ca reticenţa ta cu privire la un proiect de la serviciu să te aducă în prim plan şi să îi facă pe şefii tăi să te verifice mai des. Nu o faci cu rea intenţie, pur şi simplu îţi este greu să iei o decizie, iar dacă o iei sunt mari şanse să te răzgândeşti. Asta afectează productivitatea şi situaţia materială!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână se anunţă mulţi nervi şi stres din cauza unor probleme care implică copiii sau partenerul. Din păcate, nimic nu depinde de tine, fiind vorba cel mai probabil de unele probleme de sănătate. Tot ce poţi face tu este să nu îţi pierzi cumpătul şi să ajuţi prin vorbe calde şi încurajări.

Ai visuri mari şi energie cât cuprinde. Eşti pusă pe treabă în aceste zile şi eşti decisă să termini ceva ce ai început de multă vreme. Determinarea te face să îţi asumi riscuri pe care nu le-ai fi acceptat mai demult, iar asta e un plus pentru tine. În situaţia dată eşti mai aproape decât oricând să câştigi o sumă mare de bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru că eşti prea plin de tine şi se pare că nu ai de gând să te opreşti, partenerul tău este pe punctul de a ceda într-una din zilele acestei săptămâni. A îndurat prea multă umilinţă lângă tine, aşa că e posibil să te părăsească dacă nici măcar nu îi arăţi intenţia că vrei să te schimbi.

Indiferent câtă ambiţie ai şi cât de bine faci totul aproape mereu, din când în când mai dai şi greş. Încearcă să treci peste această ruşine şi să nu intri în panică doar pentru că ai făcut o mică greşeală, mai ales dacă e vorba de bani. Chiar dacă toţi sunt cu ochii pe tine, pentru că asta îţi place cel mai mult, nu e nevoie să atragi atenţia asupra ta cu scuzele şi părerile exagerate de rău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, mai ales pentru acelea care au ieşit recent dintr-o relaţie. E mult mai bine să nu laşi suferinţa să pună stăpânire pe tine, de aceea treci la acţiune şi umple-ţi timpul. Nu ai ce pierde! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă şi chiar ai copii, e necesar să faci unele sacrificii de dragul persoanelor pe care le iubeşti.

Stai excelent cu banii în această perioadă şi eşti mai hotărâtă decât oricând să faci o investiţie mare. Poate fi vorba despre achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini, dar indiferent despre ce este vorba, cert este că asta îţi va umble sufletul de bucurie. Nu regreta apoi că ai rămas cu conturile goale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te-ai învăţat să ascunzi lucruri în ultima perioadă, iar partenerul tău de viaţă a început să se prindă de asta. Chiar dacă sunt lucruri minore şi le faci pentru a scăpa de cicăleală, faptul că ai secrete te poate distanţa de persoana iubită. Încearcă să comunici mai mult şi să găsiţi împreună soluţii pentru binele amândurora.

Banii nu aduc fericirea, despre asta va fi vorba în aceste zile. Cu toate că ai destui şi te lăfăi în ei, cert este că ai multe lipsuri pe plan personal. Încearcă să găseşti un echilibru care să îţi permită să te ocupi de toate sectoarele vieţii tale cu acelaşi interes. Dacă reuşeşti să ai puţin din fiecare, atunci vei fi împlinită!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimic nu îţi poate sta în cale dacă ai pus ochii pe cineva. Spătămâna aceasta nu te vei lăsa până când nu vei cuceri acel bărbat la care te gândeşti de atâta vreme. Şarmul şi îndrăzneala ta te vor ajuta enorm, iar tehnicile tale de flirt nu pot da greş indiferent de situaţie.

Familia pune presiune pe tine în aceste zile din cauza unor nevoi exagerate. E posibil ca partenerul de viaţă sau copiii să încerce să profite de tine şi de bunătatea ta, silindu-te să le dai mai mulţi bani. Din păcate, deja munceşti din greu pentru a te ocupa de tot, iar ceea ce îţi cer ei sunt mofturi pure. Încearcă să îi pui la punct în cel mai elegant mod cu putinţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci prea bine pe plan sentimental nici în această săptămână, dar asta nu e ceva nou pentru tine. E posibil ca monotonia să-şi fi spus cuvântul în relaţia ta şi să fi preluat controlul fără să îţi dai seama nici tu, nici partenerul tău de viaţă. Relaţia voastră se îndreaptă cu paşi repezi către despărţire dacă nu luaţi măsuri de urgenţă.

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor îndruma să iei deciziile corecte. E necesar doar să fii atentă la ce se întâmplă în jurul tău şi să nu îţi treacă oportunităţile printre degete. Mare mirare să nu prinzi chiar mai multe din zbor, iar conturile să ţi se mărească neaşteptat. Cert este că ai şi noroc, dar eşti şi o persoană foarte muncitoare şi capabilă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativele singure vor primi o veste excelentă în această săptămână. Cu toate că situaţia lor pe plan sentimental nu se va schimba, ele se pot bucura de liberatatea de care au nevoie pentru a se implica într-un proiect preţios sau pentru a pleca într-o călătorie mult dorită. Nativele implicate într-o relaţie serioase se vor simţi constranse sau chiar prizoniere.

Astrele vin cu veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. O persoană care ţine la tine şi care are o stare materială foarte bună decide să facă un gest frumos pentru tine. Chiar dacă nu e vorba efectiv de o sumă de bani, cu siguranţă va fi un cadou costisitor. Nu ai niciun motiv de tristeţe, aşa că încearcă să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că eşti cuplată sau nu, săptămâna aceasta vei fi mai rebelă decât oricând. Dacă te încadrezi în primul caz, atunci e posibil să ai probleme mari cu parteneul de viaţă din cauza acţiunilor total necontrolate pe care le ai. Faci absolut tot ce vrei şi tot ce îţi trece prin cap, fără să te gândeşti că asta l-ar putea afecta negativ pe cel de lângă tine.

Chiar dacă în această săptămână te aşteptai la finalizarea unui proiect care îţi putea aduce bani frumoşi, ceva va interveni şi îţi va da totul peste cap. Cu cât te amăgeşti mai mult, cu atât dezamăgirea va fi mai mare. Încearcă pe cât posibil să nu îţi stabileşti obiective nerealiste şi să mai asculţi din când în când şi ce spun cei din jurul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană care nu se fereşte să îşi arate vulnerabilităţile, dar asta ar putea fi interpretat greşit de partenerul tău în aceste zile. E posibil ca şi el să treacă printr-o perioadă mai stresantă şi să devină irascibil la auzul văicărelilor tale. Poate că ai dreptate şi nu exagerezi cu nimic, însă nu trebuie să te gândeşti doar la nevoile tale!

E clar pentru toată lumea că o duci excelent cu banii, de ce ai mai vrea să semnalizezi atât? Te-ai lăudat atât de mult cu situaţia ta financiară încât a devenit o obişnuinţă pentru tine să arunci cu banii pe lucruri şi activităţi de snobi. Încearcă să nu te transformi într-unul, pentru că, astfel, toată munca şi determinarea ta îşi vor pierde puţin din strălucire. Şi nu uita de unde ai plecat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod