Horoscopul săptămânii 17-23 aprilie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână prielnică pentru nativii singuri şi în căutare de aventuri amoroase. E posibil chiar la locul de muncă să se nască o idilă între tine şi un coleg sau chiar un superior. Joci riscant, dar ai mari şanse să câştigi ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil vei fi tentată să îţi reanalizezi relaţia şi să vezi dacă e ceea ce îţi trebuie!

Eşti favorizată la locul de muncă din numeroase motive, iar colegii tăi nu sunt deloc încântaţi de acest lucru. Există o invidie căreia va trebui să îi faci faţă cu destul de multă demnitate. Acum este momentul să tragi tare şi să încerci să obţii ce îţi doreai de multă vreme, adică o mărire de salariu sau o avansare. Astrele sunt de partea ta, însă şi tu trebuie să profiţi de anumite situaţii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şanşele să cunoşti pe cineva special în această săptămână, trebuie doar să fii puţin mai sociabilă. Cu toate că eşti pretenţioasă atunci când vine vorba de bărbaţi, în aceste zile te-ai deciz să o laşi mai moale. Nu e deloc o decizie greşită, mai ales că singurătatea ţi-a cam pus capac. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, atunci cel mai probabil liniştea îţi va fi spulberată de un mesaj de la vreun fost iubit.

E rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă odată ce te vei vedea cu buzunarele pline vei avea tentaţia să îi cheltuieşti pe toţi. E necesar să fii mai responsabilă şi chibzuită din acest punct de vedere, mai ales că urmează o perioadă în care vor apărea cheltuieli majore. De asemenea, ai un vis măreţ care nu poate fi îndeplinit dacă nu pui ceva la puşculiţă. Norocul tău este că o persoană dragă stă în umbra ta şi nu te lasă să iei decizii greşite!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca iubitul sau soţul tău să se simtă ignorat de tine în această săptămână şi astfel să apară neînţelegerile între voi. E necesar să fii mai prezentă pentru el şi mai puţin pentru cei din jurul tău. Dacă eşti singură, ai tot timpul din lume pentru a te ocupa de un proiect personal, măcar fă ceva util şi profită de statutul tău de femeie liberă pentru a obţine cât mai multe avantaje.

Cu şarmul de care dai dovadă în această săptămână, ai toate şansele să obţii tot ceea ce îţi doreşti pe plan profesional. E nevoie să fii puţin vicleană până pui mâna pe mai mulţi bani, dar fără a te compromite. În cazul în care există neînţelegeri între tine şi unii colegi, atunci situaţia va fi mai dificilă. Zâmbeşte frumos şi nu te certa cu nimeni în aceste zile!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o perioadă numai bună pentru clipe romantice alături de partenerul tău de viaţă. O surpriză din partea acestuia te topeşte şi cu siguranţă te va apropia mai mult de acesta. Ce-i drept, aşteptai de multă vreme confirmarea sentimentelor lui, dar acum eşti pregătită pentru a trece la următorul nivel. Planurile de viitor joacă un rol foarte important în evoluţia voastră, aşa că nu ezitaţi să discutaţi deschis.

Ai mai mult timp liber în această săptămână şi ai ocazia de a-ţi reîncărca bateriile. Nu pierde nicio ocazie de distracţie şi lasă grijile de la muncă pentru atunci când te vei întoarce la birou. Situaţia financiară este una bună, aşa că nu trebuie să fii stresată din acest punct de vedere. Spre finalul săptămânii ai ocazia de a cunoaţte o persoană care te va motiva şi mai tare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te vei axa mai mult pe viaţa de familie şi pe legătura sentimentală dintre tine şi partener în această săptămână. Totul se datorează faptului că ai mai mult timp liber, dar îţi va plăcea atât de mult această perioadă încât vei face tot posibilul să se întâmple mai des. Dacă eşti singură, caută să îţi reglezi conturile cu un fost iubit pentru a putea trece mai departe!

Nu este un moment prielnic pentru decizii majore pe plan profesional, ceea ce înseamnă că ar trebui să iei o pauză de care chiar să te bucuri. Detaşează-te puţin de tot stresul şi nu te mai gândi la bani indiferent care e situaţia ta financiară. Spre sfârşitul săptămânii vei avea ocazia de a-ţi reanaliza poziţia şi vei putea mult mai uşor să te decizi cu privire la job-ul tău actual.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, această săptămână va fi una destul de intensă atât pe plan sentimental, cât şi în celelalte sectoare ale vieţii tale. Traversezi o perioadă stresantă şi acest lucru îşi va pune amprenta asupra relaţiei tale într-un mod negativ. Nici tu şi nici partenerul de viaţă nu cedaţi şi vă impuneţi unul altuia cu prea multă tărie punctul de vedere. E cazul să priviţi mai responsabil spre viitor dacă vreţi ca planurile voastre să iasă aşa cum vă doriţi.

Nu duci lipsă de bani în această perioadă, însă te deprimă gândul că ai atâtea de cumpărat. Trebuie să fii optimistă şi să realizezi că tot ce ei e strict necesar. Chiar dacă parcurgi o perioadă mai agitată şi cu multe schimbări în buget, fii sigură că situaţia va reveni la normal cât de curând posibil. Încearcă să fii mai hotărâtă în ceea ce priveşte achiziţiile majore personale!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu te poate opri din drum atât timp cât ţi-ai pus ceva în cap. Din această cauză, partenerul tău de viaţă va riposta şi nu sunt excluse ciondănelile tot mai dese. Dacă relaţia voastră este una de lungă durată, atunci trebuie să parcurgeţi împreună toate subiectele care vă privesc pe amândoi. Atât timp cât nu există înţelegere acum, viitorul vostru nu e prea roz.

Nu vei întâmina probleme financiare în această perioadă, dar cel mai probabil te vei necăji din cauza unor cheltuieli neprevăzute. O persoană apropiată ţie te va ajuta să treci mai uşor peste aceste zile agitate şi vei ajunge să realizezi că tot ce faci este bine. Ai mai multă încredere în tine şi renunţă la zgârcenie înainte de a deveni un stil de viaţă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă modificări majore în viaţa ta amoroasă în această săptămână, însă nu sunt deloc rele. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă vă doriţi să treceţi la nivelul următor în relaţie, aşa că dacă nu sunteţi căsătoriţi, acesta va fi principalul vostru subiect de discuţie. Altfel, poate fi vorba de copii sau de achiziţionarea unei locuinţe. Chiar dacă nu va fi uşor, va fi şi extrem de plăcut!

E posibil să cheltui mai mulţi bani decât ţi-ai propus în această săptămână, lucru care te va deprima puţin în primele zile. Imediat după aceea vei reveni la starea ta iniţială, în care banii se fac pentru a fi daţi. În orice caz, ar trebui să fii mai chibzuită şi să mai economiseşti pe ici pe colo dacă se poate! Nu face nimic doar pentru că aşa procedează restul lumii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă în această perioadă ar trebui să te înţelegi mai bine cu iubitul sau soţul tău, la voi se întâmplă exact contrariul. Discuţiile în contradictoriu sunt din ce în ce mai frecvente şi din păcate, dacă vei continua la fel, viitorul nu e prea roz. Astrele sunt totuşi de partea ta şi te vor ajuta să îţi dai seama când greşeşti, uneori scuzele mai pot schimba ceva în spre mai bine.

Deşi e o săptămână mai relaxantă la serviciu, ba chiar în unele zile vei fi liberă, şansele profesionale vin pe bandă rulantă. E important să fii cu ochii în patru pentru a nu pierde oportunităţile care îţi apar în cale, ar fi şi păcat să le ratezi pentru că mintea îţi stă la lucruri mult mai neimportante decât acesta. Nu sunt probleme cu banii, însă întotdeauna e loc de mai bine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acum este momentul pentru o împăcare, asta dacă este cazul. Viaţa ta sentimentală a luat o întorsătură neaşteptată în ultima perioadă, dar acum ai ocazia de a o redresa. Dacă te-ai despărţit recent de iubit sau soţ, nu ezita să faci tu primul pas spre comunicare, dar asta doar în cazul în care între voi nu s-au petrecut lucruri grave. În caz contrar, nu accepta nimic din ce nu e normal!

Vor exista mici modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar nu vei simţi prea mult la buzunar. Vei fi nevoită să faci unele cadouri sau să participi la un eveniment care necesită o pregătire aparte din partea ta. Fă abstracţie de bani şi încearcă să te bucuri la maximum de aceste zile pline, poate fi mai distractiv decât crezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, şarmul tău se a dovedi a-ţi fi de mare ajutor în această săptămână. Poţi cuceri pe cine vrei tu doar cu un singur zâmbet, însă înainte de a pune ochii pe cineva ar trebui să te informezi puţin despre persoana respectivă. E posibil să te laşi dusă de val şi să intri în situaţii delicate!

Se anunţă o perioadă bună pe plan financiar pentru tine, însă chiar şi aşa, trebuie să îţi faci şi o rezervă. Ai toate şansele ca în aceste zile să primeşti o moştenire sau un cadou substanţial, dar nu sunt excluse nici bonusurile profesionale. Săptămâna aceasta este înfloritoare pentru tine şi ai face bine să încerci pe cât posibil să o faci să dureze cât mai mult!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, ceea ce înseamnă că situaţia se poate schimba în bine în funcţie de nevoile şi dorinţele fiecăreia. Dacă îţi doreşti să îţi găseşti omul potrivit, e nevoie să îl cauţi, altfel ai putea aştepta mult şi bine şi ai putea sfârşi dezamăgită. Dacă încă mai vrei să copilăreşti, poţi totuşi să te joci de-a iubirea cu menţiunea că nu trebuie să faci pe nimeni să sufere.

O pasiune de-a ta mai veche îţi poate aduce bani frumoşi în această perioadă sau cadouri substanţiale. Fie că ai un blog personal sau o mică afacere proprie, cert este că venitul tău suplimentar se va dubla. Încearcă să nu păstrezi toată bucuria doar pentru tine, familia şi cei dragi ar fi fericiţi alături de tine fără să aibă vreo pretenţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod