Ce şanse sunt să te întorci în braţele fostului, în funcţie de zodia ta

Cu toţii am trecut printr-o despărţire de-a lungul vieţii. În unele cazuri, am fi făcut orice ca să ne împăcăm cu fostul iubit, indiferent de motivele rupturii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este înnebunit după sex. Lui îi place să lupte şi e un războinic, dar, de asemenea, îi plac săruturile şi romantismul.

Chiar dacă fiecare relaţie a lui se va încheia cu o hotărâre absolută de a nu mai vorbi cu fostul niciodată, el are un punct slab care îl va face să cedeze: amorul. E suficient să i se facă o propunere şi va ajunge în braţele fostului iubit.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iartă, dar nu uită. Pe cât de încăpăţânat este, pe atât este şi de iertător.

Dacă a fost neîndreptăţit în amor şi decide să tragă linie, el îşi va ierta până la urmă iubitul, dar nu va uita ce i-a făcut. Partenerului lui ar trebui să îi pară extrem de rău pentru ce i-a provocat, asta dacă vrea să fie din nou cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din această zodie este nestatornic, iar odată ce a ieşit dintr-o relaţie, şansele sunt între 40 şi 60 la sută să se reîntoarcă la fostul iubit.

Este foarte bun în a vedea toate laturile unei situaţii, dar acest lucru îi poate face pe alţii să profite de el. După ce a fost rănit, acesta nu iartă atât de rapid precum ai crede.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are toate şansele să se întoarcă în braţele fostului.

Acest nativ îşi vede partenerul ca pe cineva la care se poate întoarce acasă, cu care se simte în siguranţă şi de care să fie mângâiat. Atunci când o relaţie se destramă, Racul este pierdut şi are nevoie să se ataşeze cât mai repede de cineva. Atunci când fostul face aluzie la iertare, el îl va primi din nou în viaţa lui, chiar dacă nu imediat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un Leu nu se va întoarce niciodată la un fost iubit.

Singurul motiv pentru care ar pleca dintr-o relaţie ar fi că a fost neîndreptăţit sau nu se mai regăseşte în ea. Pe lângă faptul că nu va mai ajunge niciodată în braţele unui iubit care i-a făcut rău, el va avea grijă ca situaţia să nu se mai repete într-o relaţie viitoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O Fecioară e capabilă să ierte un milion de greşeli înainte de a lăsa pe cineva să plece din viaţa ei, dar odată ce o face, nu mai sunt şanse de împăcare.

Pe lângă asta, ea dă vina pentru tot ce se întâmplă pe fostul partener întotdeauna, ştiind că i-a dat atâtea şanse pe parcursul convieţuirii împreună. Şi are dreptate, chiar dacă doare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Şansele de a ajunge din nou în braţele fostului sunt de 50 la sută pentru Balanţe.

Ele sunt persoane disperate după romantism şi sunt dispuse să treacă cu vederea peste o mulţime de lucruri. Doar nu trebuie să le dai un motiv serios să îţi poarte pică, altfel nu ar mai vorbi niciodată cu vreun fost iubit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Odată ce un Scorpion a iubit, iar partenerul a plecat, atunci acesta e mort pentru el.

Dar, el nu se poate deconecta în întregime şi este bântuit de fostul iubit indiferent cât de mult ar încerca să îl uite. Există o mică şansă pentru unii Scorpioni de a reveni în braţele fostului iubit, însă doar pentru o singură noapte!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu există nicio şansă ca un Săgetător să se întoarcă la o fostă iubire.

El te-ar putea face să crezi că ar vrea să revină în braţele ei datorită atitudinii ei pozitive şi optimiste, însă nu e deloc aşa. Şi chiar dacă în sinea lui şi-ar dori, el rămâne ferm, nepăsător şi nu se va abate de la standardele lui morale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este dispus să ofere o a doua şansă, dar e o capcană.

El se va asigura că, înainte să se reîntoarcă în braţele fostului, acesta să fi învăţat o lecţie. Aproape 100% acest nativ va ierta, dar nu înainte de o perioadă de probă destul de lungă în care îşi va disciplina partenerul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu există nicio şansă ca un Vărsător să se reîntoarcă în braţele unui fost iubit.

El este mult prea ocupat şi a uitat e el din momentul în care a ieşit pe uşă. Din moment ce este extrem de hotărât de regulă, indiferent ce ai face nu vei mai putea să îi reintri în graţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii nu se vor întoarce în braţele fostelor iubiri, dar nu le va uita niciodată.

Ei sunt visători, de aceea nu vor putea să îşi scoată asta din cap. Preferă această variantă decât să trăiască în realitatea dură care îi înconjoară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod