Horoscopul săptămânii 15-21 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară traversează o perioadă de vis, toate planurile vieții ei cunoscând o îmbunătățire simțitoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să ai încredere în tine, așa că fă orice în acest sens săptămâna aceasta. Dacă ai probleme cu greutatea, mergi la sală și adoptă un stil de viață mai sănătos și un regim alimentar adecvat.

E posibil ca în această perioadă să nu câștigi mai mulți bani decât până acum, însă ai șanse mari să avansezi în carieră. Ai toate calitățile unui lider și acest post ți s-ar potrivi de minune!

Dacă ești singură, săptămâna aceasta ai ocazia perfectă de a flirta și de a te distra în compania unui bărbat care te atrage. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, șarmul tău îi poate crea un disconfort partenerului de viață, pentru că mai multe persoane de sex masculin roiesc în jurul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să nu faci excese în această săptămână, indiferent cât de mari ar fi tentațiile. Dacă ești plecată în concediu, fă multă mișcare, nu doar mâncarea este importantă. Un stil de viață sănătoasă te va face cu siguranță să te bucuri mai mult de orice vezi sau orice trăiești.

Stai bine la capitolul finanțe și chiar îți poți permite mai multe decât în mod normal. O vacanță va fi bine meritată și o poți face mult mai frumoasă datorită măririi salariului sau a unui venit suplimentar.

Nu lăsa trecutul să revină în gândurile tale și nu îi da nicio șansa fostului iubit de a te recuceri. Este foarte important motivul de la care a plecat totul și nu ar fi indicat să fii slabă și să cedezi ispitei. Te vei obișnui cu noul statut în timp și îți va fi mult mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu te vei simți prea bine în această săptămână, nu trebuie să te gândești la cele mai negre scenarii. Mergi la un medic și apoi cu siguranță te vei liniști. Lipsa energiei este cauzată de pofta scăzută de mâncare și de stresul cotidian, aici trebuie să aduci modificări.

Este o perioadă bună pentru investiții, dar este foarte important să știi pe cine te poți baza în caz de eșec. Nu îți irosi toate resursele financiare pentru că nu știi peste ce obstacole poți să dai. Ai grijă ca înainte de a intra în afaceri să îți plătești toate datoriile pe care le ai.

Nu te gândești prea mult la iubire și consideri că îți este mai bine de una singură. Vestea bună este că în această perioadă ai cu ce să îți ocupi timpul pentru că a venit vremea concediilor. După aceea trebui să te gândești serios la ce vrei de la tine și cum te vezi în viitorul apropiat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere al sănătății, iar energia și încrederea pe care o ai în tine te vor ajuta pe toate planurile. Te simți bine în pielea ta și asta e cel mai important, însă cu siguranță nu va dura mult și vei reveni la negativism.

Ai trecut mai multe hopuri pe plan profesional, iar acum este șansa ta să te faci remarcată. Prinde oportunitățile care îți apar în cale și fă în așa fel încât să lupți pentru a urca pe scara ierarhică. Dacă simți că aici nu ai nicio șansă, poți schimba numaidecât jobul.

Traversezi o perioadă bună în dragoste, și deși găsești mereu câte ceva de criticat, simți că partenerul tău devine persoana pe care ți-o dorești. Bucură-te de compania lui, mai ales dacă sunteți sau urmează să plecați undeva în concediu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă și nici nu vei avea nevoie să depui vreun prea mare efort pentru ca să îți fie bine. Lucrurile decurg natural, iar liniștea de care ai parte îți vor aduce resurse suplimentare de energie.

Este o perioadă favorabilă pentru a căuta noi oportunități în carieră, fie că este vorba de o avansare sau poate chiar de schimbarea jobului. Tot ce trebuie să faci este să te interesezi mai mult și să relaționezi cu persoane noi! Situația financiară va rămâne aceeași.

Dacă te-ai certat recent cu iubitul, acum ai ocazia perfectă de a-i intra din nou în grații. Lasă orgoliul deoparte și fă tu primul pas, indiferent cine a greșit și de la cine a pornit. Dacă lași situația în același stadiu, există riscul să se producă o răceală iremediabilă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o energie de zile mari și o dispoziție pe măsură, așa că nu s-ar părea că ai probleme de sănătate. Cu toate acestea, mergi la controalele anuale de rutină, fără să aștepți momentul în care îți va fi rău!

Nu călca pe nimeni în picioare în această perioadă doar de dragul de a obține mai mulți bani. Relațiile cu unii colegi ori cu prietenii tăi sunt mai importante în acest moment decât un bonus la salariu! Încearcă să nu tratezi pe nimeni cu sperioritate!

Încearcă să fii puțin mai îndrăzneață din punct de vedere sexual, nu vei cădea în penibil, ci din contră îți vei recuceri iubitul. Nu te gândi doar la nevoile tale, ci și la ale partenerul de viață, mai ales dacă acesta a încercat să discute cu tine pe această temă în ultima perioadă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Simți cum unele probleme mai vechi încep să reapară în această perioadă, însă din fericire știi cum să le stopezi la timp. Pentru asta ai nevoie de mai multă atenție, dar și de timp liber pentru a merge la medic. Renunță la orice pentru a fi bine!

Se anunță vești bune pe plan profesional, dar și finaniciar. Lucrurile par că merg din ce în ce mai bine și deși nu vei avea rezultate concrete în această săptămână, viitorul apropiat este promițător. Ai garanția că vei primi o sumă importantă de bani în cel mai scurt timp.

Nu vei avea parte de momente tensionate în dragoste, pentru toate problemele există o rezolvare rapidă în acest moment. Daca ești angajată într-o relație trebuie să cautați împreună liniștea, iar dacă ești singură ești mai hotărâtă ca oricând să schimbi acest lucru!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca o răceală întârziată să îți creeze probleme în această săptămână, asta însemnând schimbări de planuri pe ultima sută de metri. Nu face o dramă din asta chiar dacă nu îți pică bine, cu cât te vei trata mai rapid, cu atât te vei putea întoarce la programul tău.

Situația financiară va rămâne neschimbată, însă trebuie în continuare să încerci să te înțelegi mai bine cu cei din spațiul profesional. Nu se pune problema unor certuri serioase, însă o atmosferă frumoasă vă va face mai productivi.

Încearcă să te bazezi mai mult pe intuiție în această săptămână, mai ales dacă ești în căutarea unui iubit. Dacă ești angajată într-o relație, atunci lasă sentimentele să acționeze în locul tău, atât verbal, cât și fizic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești mai sensibilă decât de obicei în această săptămână, atât psihic, cât și fizic. Ai grijă la alimentație, dar mai ales la vicii, ele îți pot crea cele mai mari probleme. Și protejează-te de răutățile celor din jur, dacă pui totul la suflet nu vei ajunge nicăieri.

În această săptămână ai toate șansele să câștigi o sumă frumoasă de bani sau bugetul va fi mărit datorită unui premiu sau a unei moșteniri. Fie că muncești pentru asta sau îți pică din cer, cert este că situația ta financiară se va îmbunătăți simțitor și ar trebui să fii mai generoasă cu cei dragi!

Încearcă să te porți natural și vei reuși să cucerești pe cineva care îți este drag. Stai bine cu dragostea, mai ales dacă ai un iubit stabil, și orice nepotrivire dintre voi se va transforma miraculos în această perioadă. Încearcă pe cât posibil să fii sinceră cu tine, dar și cu el!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme de sănătate care îți amenință sistemul digestiv. O schimbare de mediu, și implicit de alimentație, ar putea fi principalul motiv care să îți determine această neplăcere. Ia măsuri de la primele semnale de alarmă!

Nu stai prea bine la capitolul bani, de aceea în această perioadă ar fi bine să începi să îți cauți un job mai bun sau să muncești în plus. Cu această soluție și cu economii mai mari poți scăpa de această situație incomodă în cel mai scurt timp!

Problemele financiare își pot pune amprenta iremediabil asupra relației tale, însă doar dacă accepți reproșurile pe această temă din partea partenerului tău. Fii directă și nu lăsa loc de interpretări, altfel situația se va repeta și tu ești cea care iese în pierdere!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Orice problemă de sănătate ai avea, săptămâna aceasta există șansa să scapi definitiv de ea. Tot ce trebuie să faci este să respecți cu strictețe recomandările medicului și să nu te tratezi după ureche. Se anunță vești bune pentru tine!

Trebuie să ai mai mult curaj și să treci la acțiune dacă vrei să obții mai mulți bani, dacă stai și aștepți situația ta financiară va rămâne aceeași. Încearcă să cunoști mai multă lume nouă li poate primești o ofertă avantajoasă!

Indiferent de discuțiile pe care le ai cu partenerul, încearcă în această săptămână să lași supărările deoparte. Trebuie să faci unele compromisuri pentru a avea liniște în relație, dar cu siguranță va merita!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, dar trebuie totuși să ai grijă de tine și să faci mai multă mișcare. Chiar dacă nu dai semne că îți e rău, sedentarismul își va spune cuvântul cât de curând.

Este o perioadă bună pentru investiții, dispui de banii necesari și nu ar strica să faci mai mulți. Cu toate acestea, trebuie să fii responsabilă atunci când vine vorba de afaceri și să te documentezi atent înainte de a lua o decizie.

Simți nevoia de afecțiune mai mult decât oricând în această perioadă, de aceea alegi să petreci mai mult timp alături de persoanele pe care le iubești și care te iubesc. Va trebui să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață, chiar dacă nu îți place presiunea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod