Horoscopul săptămânii 14-20 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sinceritatea poate fi cheia succesului pentru viaţa ta amoroasă în această săptămână. Dacă relaţia ta este la început de drum, faptul că îi vei spune iubitului toate nimicurile îl va face să capete mare încredere în tine. Este o tehnică bună, însă mai apoi ai grijă să păstrezi unele lucruri numai pentru tine!

Chiar dacă zodia ta se caracterizează prin curaj, săptămâna aceasta ar trebui să nu ieşi în faţă prin asta. Situaţia ta financiară este şubredă şi nu îţi poţi permite să joci la risc puţinii bani pe care îi ai. Dacă eşti partener de afaceri cu cineva, ai grijă să nu fi trasă în piept.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ţine în tine nemulţumirile pe care le ai cu privire la partenerul tău de viaţă sau la un potenţial viitor iubit. Dacă ceva nu îţi convine, e important să îi comunici acestuia exact ce te deranjează. Dacă relaţia în care eşti angajată este deja una peste care au trecut anii, atunci comunicarea dintre voi ar trebui să fie mult mai directă. Aici ar trebui să se acorde o atenţie deosebită limbajului, dar şi tonului!

Încearcă în această săptămână să îţi păstrezi banii pe care îi ai, chiar dacă unele cheltuieli par urgente. În viitorul apropiat ai nevoie de sume mari şi ar fi indicat să nu te împrumuţi la nimeni. Chiar dacă vei fi nevoită să îţi schimbi puţin stilul de viaţă, va fi spre binele tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta e nevoie să treci la acţiune şi să faci ceea ce îţi doreşti pe plan amoros. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci vei vrea să treci la nivelul următor, important e să ai cu cine! Dacă eşti singură, vei analiza mult mai bine în jur şi te vei concentra să îl alegi pe cel mai bun dintre admiratorii tăi. Nu degeaba se spune despre zodia ta că nu ia decizii pripite!

Cariera ta se îndreaptă către direcţia bună, însă acest lucru se datorează muncii tale şi a sacrificiului. Pentru tot ce ai acum ai fost nevoită să renunţi la multe momente importante din viaţa de familie, dar încă nu e prea târziu să mai recuperezi ceva. Lasă-te ghidată de sentimente!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi asculţi mai mult partenerul dacă acesta trece printr-o pasă mai proastă. Dacă nu se poate baza pe tine, atunci treptat se va îndepărta de tine şi va căuta alinare în braţele altcuiva. Nu risca să pierzi pe cineva atât de potrivit pentru tine doar pentru că omiţi lucruri banale şi nu eşti atentă la detalii!

Se anunţă o avansare sau o mărire de salariu pentru tine în această perioadă. Cu siguranţă nu te aşteptai la asta, aşa că bucuria pe care o vei simţi în acel moment te va face puţin arogantă. Mulţumeşte-le celor care te-au ajutat să ajungi aici şi nu uita niciodată de unde ai plecat, mai ales că există riscul de a reveni la poziţia iniţială!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă ai avut recent o ceartă serioasă cu partenerul tău de viaţă, săptămâna aceasta va dori să discute mai detaliat despre această situaţie. Dacă veţi găsi o modalitate de a comunica paşnic, atunci cu singuranţă o să reuşiţi să treceţi peste. Un hop în acest moment poate fi un pas înainte pentru relaţia voastră, însă totul depinde de voi!

Firea ta sociabilă te va ajuta în această săptămână să îţi faci relaţii profesionale importante. Nu ai nimic de pierdut dacă discuţi cu sinceritate despre afacerile tale, mai ales dacă acestea nu merg aşa cum ţi-ai dori. Cineva cu o poziţie bună ar putea să îţi ofere o mână de ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Posesivitatea de care dai dovadă în această săptămână îţi va crea probleme mari în viaţa de cuplu. Dacă relaţia ta e la început de drum, atunci cu siguranţă partenerul tău va fugi mâncând pământul. Regretele nu îţi vor aduce înapoi beneficiile de care nu ai putut să te bucuri la momentul potrivit, aşa că gândeşte-te bine înainte de a vorbi!

Vei avea şansa în această săptămână să culegi roadele muncii tale cinstite. Orice alt mijloc de a obţine ce ţi-ai dorit pe plan profesional ori în în afaceri este sortit eşecului. Ţi se vor face o mulţime de propuneri tentante, însă nu trebuie să le iei pe toate în seamă sau să le crezi fără să analizezi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile de toamnă. Fie că eşti angajată într-o relaţie sau eşti singură, partenerul sau admiratorii tăi se luptă să îţi dovedească dragostea pe care ţi-o poartă. Nu ai cum să nu te simţi specială când eşti atât de răsfăţată, aşa că bucură-te de fiecare gest de afecţiune pe care îl primeşti!

Ţi se potriveşte poziţia de lider şi e posibil ca în această săptămână să ai şansa de a-ţi aplica aceste aptitudini. Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, în viitorul apropiat poţi avansa rapid dacă ştii cum să te porţi cu cei din jurul tău. Trebuie să optezi pentru echilibru şi să nu uiţi de unde ai plecat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Evenimentele de care vei avea parte în această săptămână au rolul de a te face să înţelegi cât de bine e să separi viaţa profesională de cea amoroasă. Energia negativă cu care te încarci la locul de muncă va spulbera liniştea din sânul familiei fără să ai motive serioase. Încearcă să acţionezi cu mai multă maturitate ca până acum!

Nu vor exista schimbări pe plan financiar în această perioadă, însă cel mai probabil munca multă îţi va pune capac. Chiar dacă lucrezi exagerat de mult, beneficiile nu sunt pe cât ai merita. Nu trebuie să cedezi şi să te opreşti din drum, dar nu ar strica mai multă moderaţie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în aceste zile să ai de furcă cu iubitul tău, însă trebuie să fii conştientă că totul este provocat de tine. E important să îi asculţi dorinţele şi să îl iei în seamă mai des, mai ales că nu exagerează cu cerinţele pe care le are. Unele acţiuni ale tale pot fi destul de deranjante pentru el şi ai face bine să renunţi la ele!

Dacă vei munci mai mult în echipă în această săptămână, ai toate şansele să ţi se umple buzunarele în viitorul apropiat. E foarte important să nu te dai peste cap doar pentru a te bucura singură de reuşite, ci să găseşti un echilibru pentru a avea câte puţin din fiecare. Situaţia ta financiară este una bună şi în prezent!

Leu(22 iulie - 22 august)

În acest început de săptămână vei avea parte de un eveniment imprevizibil care ar putea să îţi dea planurile peste cap. Chiar dacă partenerul de viaţă va fi nemulţumit de schimbările produse, nu este cazul să te scuzi date fiind condiţiile. Dacă nu este alături de tine şi în momentele mai puţin plăcute, atunci nu este făcut pentru tine!

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în această perioadă, cel mai probabil vei primi ceea ce meritai de multă vreme. Poziţia ţi se va schimba şi vei cunoaşte o evoluţie şi în ceea ce priveşte banii pe care îi câştigi. O funcţie respectabilă te va face să îţi pierzi puţin minţile, însă îţi vei reveni rapid!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îţi ţii impulsivitatea sub control. Orice reacţie deplasată din partea ta va fi taxată de partenerul tău de viaţă care va alege să se răzbune cum nu se poate mai urât. Nu ţi-o face cu mâna ta, cu toate că nici comportamentul lui nu este unul potrivit!

Încearcă să nu te mai gândeşti aşa mult la bani, pentru că astfel nu vei reuşi să obţii mai mulţi. Treci la acţiune şi lasă visurile deoparte, cel puţin pe moment. Profită de orice oportunitate de a învăţa lucruri noi şi încearcă să te perfecţionezi ori de câte ori ai ocazia.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te concentrezi mai mult pe viaţa ta socială pe care ai lăsat-o pe loc secund în ultimul timp. Chiar dacă cel mai mult îţi place să stai alături de iubitul tău, amândoi aveţi nevoie de un spaţiu doar al lui şi de o viaţă independentă. Încearcă să te detaşezi, să te vezi singură cu grupul vostru de amici sau doar cu prietenele tale.

Chiar dacă îţi place să îţi calculezi mereu banii, nu se poate spune despre tine că eşti foarte organizată. Este foarte important să asculţi de sfaturile unei persoane apropiate, mai ales dacă vrei să faci o investiţie majoră. Situaţia ta financiară este una bună şi poţi din când în când să renunţi la calicenie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod