Horoscopul săptămânii 14-20 august. Racul își creează singur probleme

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Vei fi plin/ă de energie săptămâna aceasta, o energie bună care te face să îți dorești să pornești în noi aventuri cu partenerul/a de viață.

Îți vei scoate persoana iubită din zona de confort, creând pe de altă parte o bază bună pentru relația voastră.

Indiferent de ceea ce mai ai de făcut, vei găsi un echilibru perfect între planurile vieții tale.

Bani

Promisiunile sunt menite să fie respectate și nu încălcate. Onoarea cuvintelor tale îți va aduce noroc la bani, așa că ține-te de cuvânt!

De asemenea, în ceea ce privește munca, ia inițiativa. Acest lucru îți va oferi un avans în ceea ce privește lucrurile pe care dorești să le faci.

Vei fi capabil/ă să faci orice și să obții orice!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta îți va face o deosebită plăcere să stai în preajma unui Scorpion.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, amintește-ți ție și partenerului/ei de viață cât de importantă este comunicarea pentru relația voastră.

Dacă vrei să-i spui persoanei iubite ceva, spune-i!

Bani

Dacă călătorești, ar fi bine să investești într-un încărcător portabil. Din cauza unor reguli stricte, nu vei putea să îți încarci telefonul oriunde ai merge.

Culoarea galbenă îți va purta noroc și va atrage banii la tine.

Dacă te-ai gândit să-ți schimbi cariera, s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru pe care să-l faci în această săptămână. Vei ieși în pierdere dacă acționezi acum!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Nu te arunca în nicio aventură în această săptămână. Chiar dacă ești singur/ă și disperat/ă după distracție, e mai bine să nu te complici în aceste zile.

Dacă ai deja pe cineva, toate lucrurile negative vor trece și relația va reveni la normal.

Cuplurile căsătorite vor avea parte de un șoc. Cel mai probabil vor afla că pot face ceva ce au crezut dintotdeauna că nu este posibil.

Bani

Săptămâna aceasta, fii dispus/ă să mergi unde vor alți oameni. S-ar putea să fii surprins/ă de ceea ce înveți și acest lucru te va ajuta mult pe plan financiar și profesional.

Laudele nejustificate te pot face să te umfli în pene. Ai grijă și rămâi cu picioarele pe pământ!

Ține de bani în aceste zile, cheltuielile mărunte te pot pune într-o situație stresantă dacă nu ești atent/ă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Ți-ai neglijat partenerul/a în ultimul timp, iar acum va trebui să faci față concecințelor. Fii mai cald/ă și fă lucruri drăguțe pentru el/ea.

Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în preajma persoanelor încrezătoare și curajoase.

Racii căsătoriți vor avea discuții cu socrii, însă acest lucru nu este ceva nou.

Bani

Financiar, săptămâna aceasta trebuie să fii mai atent/ă pe ce cheltuiești banii. Anulează abonamentele pe care nu le mai utilizezi în mod activ.

În ceea ce privește viața profesională, nu vorbi de rău despre șeful tău, pentru că asta îți va cauza doar necazuri. Cineva e cu ochii pe tine și pregătit/ă să te pârască.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, s-ar putea să găsești ceva, însă nu pe măsura așteptărilor tale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Vei avea parte de o săptămână minunată alături de partenerul/a tău/ta, plină de dragoste și gesturi care îți arată că îi pasă.

Dacă ești singur/ă, te vei bucura să flirtezi cu cineva de la serviciu, însă apoi vei fi jenat/ă toată săptămână de ceea ce s-a întâmplat.

Zodiile căsătorite vor avea probleme cu copiii sau cu părinții, dacă locuiesc împreună.

Bani

Astrele îți trimit energie bună în această săptămână.

Te poți aștepta la un câștig financiar.

Este o perioadă bună pentru afaceri, dar trebuie să îți cunoști limitele.

La serviciu, ai încredere în instinct!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Trebuie să mai lucrezi la capitolul comunicare. Fie nu îți pasă prea mult de relația ta, fie ți-ai pierdut încrederea în tine.

Dacă ești singur/ă, încearcă să ai grijă la excese, indiferent despre ce este vorba. Chiar dacă vrei să te distrezi și să profiți de liberatate, nopțile nedormite își vor spune cuvântul în curând.

Zodiile căsătorite vor pleca în vacanța visurilor lor.

Bani

Este foarte posibil ca un membru al familiei sau un prieten apropiat să îți ceară un împrumut săptămâna aceasta.

În ceea ce privește cariera, dacă îți iubești cu adevărat meseria, atunci vei avea parte de o perioadă cu adevărat umitor de productivă.

Rezultatele vor fi pe măsură, însă se vor lăsa puțin așteptate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Este foarte posibil să simți că te-ai distanțat de persoana iubită și că relația voastră s-a răcit puțin. Încă mai e timp să faci lucrurile să fie ca înainte, poate chiar mai bune.

Dacă ești singur/ă, vei fi atras/ă de cineva puternic și foarte bine îmbrăcat. Gândește-te bine dacă e genul tău și abia apoi acționează!

Zodiile căsătorite vor avea un mic incident în cuplu care le va apropia de soț/soție.

Bani

Fii cu ochii în patru în această săptămână în ceea ce privește banii.

Vei avea parte de numeroase lucruri și vești bune, însă trebuie să fii prudent/ă, deoarece cineva va încerca să îți saboteze succesul.

Vei fi abordat/ă de cineva care te-a ajutat în carieră și, pentru a doua oară, te va salva cu sfaturi bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Partenerul/a de viață nu înțelege nevoia de a fi afectuos/oasă. Spune-i direct că ai nevoie de iubire, atât să oferi, cât și să primești.

Dacă ești singur/ă, vei flirta cu cineva și apoi vei regreta instantaneu. Poate că nu faci alegerea cea mai bună, dar măcar îți dai seama când încă nu e prea târziu.

Zodiile căsătorite se apropie cu pași repezi de divorț din cauza unei a treia persoane.

Bani

Așteaptă-te să ai noroc la bani în această săptămână, dar nu îți face speranțe ca va fi vorba de o sumă prea mare.

Astrele te sfătuiesc să nu cheltuiești mulți bani online.

Un coleg de muncă va avea câteva informații valoroase pentru tine la locul de muncă. Va fi o săptămână interesantă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei simți că relația ta este mai puternică decât oricând. Te simți foarte sigur/ă pe cel/cea de lângă tine, deși teoria spune că trebuie să faci exact contrariul.

Dacă ai o relație la început de drum, încearcă să privești cu scepticism orice lucru nou.

Zodiile căsătorite, precum și cele singure, au dorința de libertate și de a petrece câteva ore sau zile doar cu prietenii.

Bani

Săptămâna aceasta va fi una norocoasă în ceea ce privește banii. Vei intra în contact cu oameni generoși care te vor ajuta financiar sau care te vor ajuta cu informații prețioase.

S-ar putea să-ți fie mai greu să obții mai mulți bani din poziția pe care o ai și locul de muncă actual. Așadar, e nevoie de o schimbare pentru a obține toate acestea.

Până atunci, s-ar putea să trebuiască să fii puțin mai atent/ă cu achizițiile tale în perioada următoare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta va fi una grea pentru tine, deoarece e posibil să fii departe de partenerul/a de viață. Din diverse motive, va trebui să stați despărțițoi o perioadă.

Dacă ești singur/ă, contează prea puțin că nu ai pe cineva, deoarece te vei distra mult prea bine în compania sexului opus și nu ai vrea să pierzi asta prea curând pentru un angajament de lungă durată.

Zodiile căsătorite nu vor putea să vorbească eficient cu soțul/soția. Există probleme de comunicare mari care vor conduce la probleme și mai mari.

Bani

Săptămâna aceasta vei reuși să obții mai multe la locul de muncă. Colegii tăi ar putea fi puțin geloși și acest lucru poate provoca o anumită tensiune la serviciu.

Nu cheltui bani pe cumpărături online, deoarece vei fi tentat/ă să iei mai mult decât este necesar. Mergi fizic la magazin și achiziționează-ți strict ce ai pe listă.

Astrele sunt de partea ta în aceste zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă te întâlnești cu cineva de ceva vreme și te simți cu adevărat fericit/ă cu el/ea, gândește-te să faci următorul pas.

Dacă ești singur/ă, nu te lăsa manipulat/ă de complimente și aparențe.

Zodiile căsătorite vor avea un copil sau vor rămâne fără un copil care pleacă la studii ori se așează la casa lui.

Bani

A sosit timpul să îi arăți șefului de ce ești capabil/ă. Dacă ești șomer/ă, ai putea primi un apel de la un angajator.

Este foarte posibil să existe o oportunitate foarte interesantă la locul de muncă. Acesta este momentul să faci un pas în față și să le arăți tuturor cine ești.

Un noroc financiar este de așteptat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea tot felul de idei romantice și incitante. Fă ceva care să-i arate partenerului/ei cât de pasional/ă ești.

Dacă ești singur/ă, vei cunoaște pe cineva interesant într-o călătorie. Poate chiar vei rămâne acolo!

Zodiile căsătorite vor avea atât de multă treabă, încât își vor neglija soțul/soția și relația în sine. Din fericire, fără consecințe negative.

Bani

În acest moment, totul la serviciu merge grozav, dar încă nu ai un mod foarte eficient în care să îți gestionezi banii. Poți cere sfatul cuiva din familia ta.

Trebuie să iei decizii financiare mai bune de acum înainte.

În ceea ce privește cariera, chiar după colț te așteaptă o nouă oportunitate grozavă. Trebuie doar să știi unde să cauți și pe cine să întrebi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod