Horoscopul săptămânii 13-19 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ar strica să te apropii mai mult de partenerul tău în aceste zile, mai ales dacă ai mai mult timp liber la dispoziţie. Distanţa care s-a produs între voi în ultima perioadă vă poate afecta grav relaţia în viitorul apropiat. Încearcă pe cât posibil să renunţi la gelozie şi oferă-i libertatea de care are nevoie orice om. Dacă eşti singur, săptămâna aceasta poate fi reuşită dacă vei socializa mai mult cu cei pe care îi întâlneşti.  

Este foarte important cum îţi gestionezi banii în această săptămână. Dacă nu te chibzuieşti corect, există riscul să rămâi fără economiile destinate unui proiect personal important. Sunt zile bune pentru afaceri, însă doar pentru acelea care îţi pot aduce rezultate rapide.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singur, această săptămână va fi una norocoasă pentru tine. Vei avea parte de evenimente neaşteptate şi suprize din partea unei persoane pe care o placi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, problemele din cuplu se pot înteţi pe fondul unui comportament nepotrivit din partea ta. Încearcă pe cât posibil să nu spui vorbe pe care ai putea să le regreţi ulterior!

Este o săptămână bună pentru activităţile de grup, astfel poţi obţine rezultate mai rapide. Dacă ai nevoie de mai mulţi bani în această perioadă pentru a-ţi putea duce la bun sfârşit un plan, e necesar să faci şi altceva în afara job-ului. Dacă ai energia necesară, axează-te pe o pasiune de-a ta din care poţi scoate bani frumoşi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atenţia nu va fi asupra vieţii tale sentimentale în această săptămână, iar astrele te ajută să ai parte de linişte pe acest plan. Nu vor apărea schimbări nici spre bine, dar nici spre rău. Indiferent dacă eşti implicat sau nu într-o relaţie, cert este că vei avea tot timpul din lume pentru a te ocupa de problemele cu adevărat importante cu care te confrunţi.

O schimbare de planuri îţi va face o gaură considerabilă în buzunar în aceste zile. Mai mult decât atât, e posibil ca un eveniment imprevizibil să te facă să cedezi nervos. Dacă ai nevoie urgentă de bani, calcă-ţi pe orgoliu şi cere un împrumut acelor persoane care ştii că nu te vor judeca indiferent de situaţie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Comunicarea este cuvântul cheie al acestei săptămâni, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Indiferent dacă eşti singur sau nu, este foarte important să fii deschis şi onest cu cei cu care interacţionezi în aceste zile. Dacă vrei să pari ceea ce nu eşti, nu vei face nimic altceva decât să îţi sabotezi actuala sau viitoarea relaţie!

Dacă munceşti cu pasiune şi simţi că faci ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna, nu te gândi la bani! Este foarte important să porneşti cu sufletul deschis, mai ales dacă te-ai angajat recent. Dacă eşti bun în ceea ce faci, în viitorul apropiat te aşteaptă multe surprize frumoase. Indiferent de banii pe care îi ai, dacă cineva drag îţi cere ajutorul, oferă-i-l!

Leu(22 iulie - 22 august)

Unele evenimente din trecut ar putea să îşi reapară în minte şi să te determine să ai o atitudine mai agresivă cu privire la partenerul de viaţă. Eşti o persoană vulcanică şi nu vei putea ţine în tine ceea ce simţi, chiar dacă uneori nu ai deloc dreptate. Încearcă pe cât posibil să eviţi acuzaţiile dure sau ameninţările, acestea nu aduc nimic bun relaţiei!

Se anunţă schimbări majore în viaţa ta profesională în aceste zile. Ambiţia ta este imbatabilă şi nu te vei opri până nu vei obţine ceea ce îţi doreşti. Ai o funcţie pe care mulţi şi-ar dori-o, însă tu nu te potoleşti niciodată şi nu te mulţumeşti doar cu ce ţi se oferă. Cu banii nu stai deloc rău, însă indiferent câţi ai avea, nu îi consumi pentru alţii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă începutul acestei săptămâni va fi puţin încordat în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă, nu acelaşi lucru se poate spune despre weekend. Vei avea parte de multe momente neplăcute luni sau marţi, însă partenerul de viaţa va avea grijă ulterior să îţi redea buna dispoziţie. Cu toate acestea, nu accepta situaţia dacă ştii că are un interes ascuns!

Situaţia ta financiară începe să se redreseze din această săptămână, însă datorită unui ajutor extern. Fie că este vorba de venitul partenerului sau de un sprijin financiar din partea unor persoane apropiate, cert este că vei reuşi să te mai linişteşti. Nesiguranţa materială te face să îţi pierzi stăpânirea de sine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de tensionate în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Relaţia în care eşti implicat întâmpină probleme serioase de încredere, atât în ceea ce priveşte propria-ţi persoană, cât şi pe a celui de lângă tine. Indiferent dacă relaţia ta este una la început de drum sau una de lungă durată, cert este că trebuie să lucrezi la acest aspect cu mai multă seriozitate.

Săptămâna aceasta vei primi o sumă de bani care îţi va fi de mare folos în ceea ce priveşte achitarea datoriilor şi obligaţiilor. Te aşteptai ca acest lucru să se întâmple şi vei fi extrem de fericit când vei reuşi să scapi de toate aceste griji. La locul de muncă ai parte de o atmosferă tensionată, însă asta nu îţi va afecta situaţia financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să fii cât mai transparent cu privire la partenerul de viaţă şi să îţi spui sincer ceea ce simţi. Dacă te deranjează ceva, spune-i, dacă îţi doreşti ceva, informează-l! Nu îl lăsa să ghicească, pentru că, cel mai probabil, vei sfârşi dezamăgit de rezultat. Dacă eşti singur, primele zile ale acestei săptămâni îţi pot scoate în cale o persoană interesantă!

Este o săptămână în care vei colabora bine profesional. Ai cuvintele la tine şi o abilitate extraordinară de convingere. Nu fi surprins să descoperi că superiorii tăi au planuri mari pentru tine în viitorul apropiat. Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi pentru moment, însă se anunţă veşti bune în următoarea lună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dramele sentimentale prin care ai trecut nu te lasă să te bucuri de prezent. În această săptămână, un fost partener ar putea să reapară în viaţa ta şi să îţi dea lumea peste cap, din nou. Dacă ştii ce vrei şi eşti decis să schimbi lucrurile pe viitor, fii cât mai reticent cu privire la orice propunere de-a acestuia. Refuză-l chiar dacă promisiunile lui sunt atât de tentante!

Săptămâna aceasta nu va fi despre bani, ci despre mediul de lucru. E posibil ca atmosfera de la serviciu să nu fie una tocmai plăcută, fapt pentru care nu dai deloc randament. Relaţiile pe care le ai atât cu şefii, cât şi cu colegii tăi te pot trage în jos, în condiţiile în care acestea sunt încordate. Pentru a lămuri problema, e necesar să iniţiezi o discuţie sinceră şi să pui punctul pe i.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta îţi poate scoate în cale oameni extrem de interesanţi, care te pot atrage atât din punct de vedere fizic, cât şi intelectual. Dacă eşti singur, acum este momentul să obţii ceea ce îţi doreşti. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă şi puţin monotonă, nu cădea pradă tentaţiilor, indiferent cât de greu ar părea!

Fă-ţi planuri pe termen lung şi evită să te axezi pe micile beneficii de moment. Dacă te bucuri că ţi se oferă bani cu porţia, atunci nu vei avea cum să eviţi apariţia unor probleme majore pe viitor. Creează-ţi o stabilitate financiară, chiar şi cei dragi te îndeamnă să faci acest lucru. Dacă trăieşti de pe azi pe mâine, nu o vei putea obţine niciodată!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă partenerul tău trece prin momente mai grele în această perioadă, nu ezita să îi fii alături trup şi suflet. Gândeşte-te ce ai vrea tu să primeşti în astfel de situaţii şi oferă exact ceea ce îţi trece prin cap. Dacă eşti singur, cu siguranţă te vei bucura de acest statut şi vei profita la maximum de el pentru a face tot ce nu ai putea în condiţiile unui angajament serios.

Se anunţă schimbări profesionale pentru tine în această săptămână. Cel mai probabil, locul actual de muncă nu îţi satisface nevoile financiare şi, de aceea, eşti decis să joci riscant. Atitudinea ta e bună ţinând cont de faptul că nu ai altă soluţie pentru a obţine mai mulţi bani la momentul prezent.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să plece de lângă tine o persoană extrem de dragă. Şi nu că are loc un eveniment tragic, ci pentră că decide să se axeze pe viaţa profesională mai mult decât până acum. Dacă e vorba de partenerul tău de viaţă, analizează bine relaţia dintre voi şi vezi dacă merită să faci sacrificii în numele ei. Dacă da, o variantă ar fi să îl urmezi oriunde s-ar duce!

Viaţa ta profesională traversează cea mai bună perioadă de până acum. Ai şansa de a evolua în carieră galopant, dar vei fi nevoit să faci anumite sacrificii. Dacă pentru a obţine avansarea trebuie să te muţi peste hotare sau într-un alt oraş, e posibil ca viaţa sentimentală să întâmpine momente de incertitudine. Cu toate acestea, există şi şansa ca această schimbare să îţi aducă beneficii pe toate planurile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod