Horoscopul săptămânii 13-19 iulie. Dacă îi merge bine în dragoste, Capricornului îi va merge bine pe toate planurile

Optimismul Capricornului îi uimește pe cei din jurul său și nu aduce beneficii numai partenerului său de viață, ci și vieții sale profesionale sau sociale. Dacă în ceea ce privește chestiunile inimii lucrurile merg bine, atunci totul merge bine!

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Apar neînțelegeri între tine și partenerul de viață cu privire la unele chestiuni practice. Lasă explicațiile pentru mai târziu și nu lua decizii impulsive. Va trebui să pui întrebările corecte pentru a putea rezolva o problemă cu cel de lângă tine. Nu da înapoi de la ideile tale și nu te lăsa manipulat/ă!

Știi că nu trebuie să fii milionar pentru a fi fericit/ă. Nu există o mulțime de exemple de oameni înstăriți care nu sunt fericiți? Dacă te concentrezi pe ceea ce este potrivit pentru tine, cum ar fi familia sau prietenii, vei gasi o mulțime de modalități de a te consola. Este posibil să nu ai prea mulți bani, dar bogăția este și în suflet!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te bucuri de o săptămână generoasă. Dacă ești singur/ă, ești mult mai interesat/ă de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu este niciodată prea târziu pentru a-ți merge bine. Nu trebuie să te temi de singurătate, pentru că astrele îți pun în evidență senzualitatea și îți asigură succesul. Norocul este de partea ta!

Un eveniment imprevizibil te împiedică să te concentrezi pe situația ta financiară, cu siguranță nu înfloritoare, dar nici catastrofală. Pentru a avea succes, încetează să mai visezi la lucruri absurde, ci acționează realist. Răbdarea și atenția sunt cei mai buni aliați ai tăi atunci când vine vorba de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Știi ce vrei și exprimi acest lucru cu diplomație. Partenerul tău va fi mult mai înțelegător cu tine. Reacțiile tale devin mai calme, iar cuvintele sunt în acord cu natura ta profundă. Minciuna ți se pare de prisos, așa că alegi să joci corect. Te simți mai liber/ă și mai încrezător/oare.

O bună dinamică bugetară îți oferă posibilitatea de a face afaceri interesante și investiții profitabile. Te afli în plin proces de schimbare, una extrem de pozitivă. Înainte de a te lansa într-o nouă aventură, fă-ți un calcul atent la bani și cere sfatul unui specialist. Principalul obiectiv este să îți crești veniturile fără riscuri majore.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai parte de relații dinamice si extrem de interesante în viața ta amoroasă. Sentimentele adevărate și spontane îți colorează viața sentimentală cu pasiune. Ai toate atuurile pentru a înflori. Relațiile intime sunt perfecte, partenerul te însoțește de mână spre un viitor luminos. Vezi viața în roz și nu greșești cu nimic!

Săptămâna aceasta va fi extrem de bună în ceea ce privește situația ta financiară. Confortul tău material este asigurat și acest lucru îți oferă viața liniștită pe care o meriți. La locul de muncă ai parte de armonie și lucrezi eficient. Bunăstarea ta e de bun augur și pentru cei din jurul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea, astrele te sfătuiesc să fii mai rezervat/ă, să faci un pas înapoi și să reflectezi. Simți că ceva se schimbă și trebuie să arunci o privire mai atentă asupra situației tale amoroase înainte de a decide ce cale să urmezi. Reflecția are prioritate în fața acțiunii. Vei găsi oportunități pentru a-ți arăta sau a-ți exprima sentimentele, iar partenerul tău va fi încântat de asta.

Ești preocupat/ă de situația ta financiară și de capacitatea ta de a câștiga mai mulți bani. Ești destul de priceput/ă la negocieri, așa că axează-te pe asta! Obiectivul tău este de a-ți crește veniturile și de a-ți restabili echilibrul material cu care ai fost obișnuit/ă până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să fii deschis/ă la schimbări în această săptămână. Este o perioadă promițătoare în ceea ce privește oportunitățile amoroase și relațiile. Îți iei măsuri de precauție pentru a-ți consolida viața amoroasă, fără riscul ca greșelile din trecut să fie repetate. Așteaptă-te să trăiești momente de fericire pură în weekend.

Te-ai săturat să fii atât de atent/ă la bani? Vrei să duci o viață fără griji, dar acest lucru nu e posibil întotdeauna fără eforturi. Astrele te sfătuiesc să nu te joci cu focul, întrucât s-ar putea să te arzi. Așteaptă până când vei avea resursele necesare pentru a-ți oferi ceea ce îți place.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să faci un pas înapoi dacă nu vrei să o iei pe un drum care nu te va duce nicăieri. Amintește-ți că certurile nu aduc decât regret și tristețe. Anticipează! Diplomația ta rămâne cel mai bun atu. Această atutidine te va ajuta să întorci pagina cu resentimente vechi și abia apoi să îți construiești o viața amoroasă autentică.

Îți descrii situația financiară fiind extrem de plată. Nu este un dezastru, dar ai putea să o mai îmbunătățești puțin. Așadar, trebuie să te asiguri că urmezi calea cea bună, să fii pozitiv/ă și să iei în considerare sfaturile potrivite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aura ta, întărită puternic de influența planetară, merită mult succes în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Este timpul să-ți recâștigi încrederea în tine și să te faci mai vizibil/ă. Nu lăsa pe nimeni indiferent atunci când îți faci apariția și, astfel, vei avea șansa de a primi invitația mult așteptată.

Fericire absolută! Ce poate fi mai minunat decât să nu ai nicio grijă în legătură cu banii? Te trezești din somn și viața ta este superbă. Profită de toate ușile care ți se deschid pentru a-ți consolida situația materială pe termen lung. Poți cuceri orice dacă îți propui!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești liber/ă să îți exprimi viziunile și să le împărtășești cu partenerul de viață. Ai un interes nou în ceea ce privește relațiile și explorezi căi necunoscute. Este un moment bun pentru a întâlni oameni noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să și legi vreo relație serioasă cu aceștia. Poți să te distrezi și apoi să îți vezi de drum.

Ai investit bani și aștepți rezultate spectaculoase? Din păcate, nu vei primi o sumă prea mare, probabil pentru că nu ai fost prea bine informat/ă sau poate ar trebui să aștepți mai mult timp. Nu se pune problema de instabilitate financiară, dimpotrivă, conturile tale sunt în siguranță.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta amoroasă radiază și ești mereu cu zâmbetul pe buze. Optimismul tău îi uimește pe cei din jurul tău și nu aduce beneficii numai partenerului de viață, ci și vieții tale profesionale sau sociale. Dacă în ceea ce privește chestiunile inimii lucrurile merg bine, atunci totul merge bine!

Un sentiment de liniște se instalează în viața ta în această săptămână. Ai muncit din greu pentru a realiza acest echilibru financiar. Prin muncă, investiții și un mod inteligent de trai, acum te bucuri și începi să culegi ceea ce ai semănat. Savurează fiecare secundă a acestei perioade înfloritoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din cauza preocupărilor tale profesionale, viața ta sentimentală a intrat într-un con de umbră. Dacă de obicei tu ești cu inițiativa în relațiile amoroase, săptămâna aceasta cel de lângă tine o va face. O invitație surpriză este ocazia perfectă pentru a uita complet de muncă. Misiunea are succes și în weekend vei fi mai puțin stresat/ă!

Dacă veniturile tale sunt în creștere, se datorează faptului că te-ai concentrat exclusiv pe acest lucru. Negocierile tale iscusite dau roade și soldul tău se mărește. În același timp, obții bonusuri pentru determinarea cu care îți faci munca. Nu uita să fii generos/oasă, cineva apropiat ar putea avea nevoie de susținerea ta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Comunicarea este favorizată în această săptămână, în special în ceea ce privește relațiile de dragoste. Este timpul să ieși și să cunoști oameni noi. Indubitabil îți seduci intelocutorii prin energia și șarmul tău devastator. Astrele îți călăuzesc pașii, au grijă de relația ta actuală sau îți scot în cale cuceriri noi.

Se poate spune că stai destul de bine la capitolul bani. Înt-adevăr, intrările de numerar îți permit să ai perspective noi de viitor. Banii câștigați îți aduc stabilitate,  însă pentru a nu o pierde, trebuie să acționezi cu prudență atunci când vine vorba de investiții și achiziții.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod