Horoscopul săptămânii 13-19 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativei din Peşti îi merge excelent pe toate planurile, iar liniştea din sânul familiei este principalul responsabil pentru asta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu eşti prea mulţumită de relaţia ta, aşa că în această săptămână îţi vei găsi curaj pentru a-i spune acest lucru iubitului. Chiar dacă va suna ca un reproş, mai bine eşti sinceră şi lămureşti situaţia. Ai nevoie de afecţiune, şi dacă nu primeşti, ai tendinţa de a te retrage!

Vei fi uşor emotivă în această săptămână, de aceea rişti să îţi strici singură unele combinaţii. Nu te lăsa manipulată de nimeni, mai ales dacă ai intrat într-o competiţie cu şanse mari de reuşită. Ai încredere în propriile forţe şi dă tot ce ai mai bun, doar aşa vei reuşi să câştigi nişte bani în plus!

Nu vei avea prea multă energie în această săptămână, dar nici nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate. Ar trebui să depui mai mult efort pentru a-ţi recupera încrederea în tine, doar aşa vei reuşi să te simţi mai bine în propria piele. Nu face excese!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu lăsa trecutul să îţi infleunţeze prezentul, mai ales dacă este vorba de viaţa ta sentimentală. Dacă eşti singură şi te gândeşti încă la fostul iubit, ar trebui să iei măsuri şi să îţi găseşti mereu câte o ocupaţie. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atunci situaţia va fi una total opusă. Radiezi de fericire şi asta se vede!

În această săptămână vei fi nevoită să duci lupte grele cu unii colegi de-ai tăi, miza este mare, de aceea şi concurenţa acerbă. Lasă simpatiile deoparte şi luptă pentru a ieşi câştigătoare. Nu risca să pierzi, altfel vei pierde din respectul şi autoritatea de care te-ai bucurat până acum!

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme cu digestia, iar durerile de stomac pot fi insuportabile. Cauzele pot fi numeroase, mai ales că în ultimul timp ai avut un stil de viaţă total dezorganizat. Încearcă să elimini stresul şi să îţi faci un program alimentar strict.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai şansa de a întâlni pe cineva grozav şi cel mai probabil poţi începe o relaţie cu acesta destul de rapid. Dacă eşti singură, lasă-te purtată de val, prea multe mişcări calculate îţi pot ruina planurile. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, spune nu flirtului din prima clipă!

Ai multe de făcut în această săptămână, dar mai ales drumuri în interes de serviciu. Dacă ai un plan bine stabili de face mai mulţi bani sau vrei să îţi deschizi o afacere proprie, acum ai ocazia de a face primele demersuri în acest sens. Vei fi susţinută financiar de cei dragi dacă ai nevoie!

Ai grijă cu vremea toridă din aceste zile şi nu risca să pleci la drum fără ochelari se soare ori pălărie. Riscul de a face insolaţie este unul mare, şi acum nu îţi permiţi să ai pauze de acest gen. De tine depinde totul, aşa că gândeşte pe termen lung şi nu lăsa comoditatea să pună stăpânire pe tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta e posibil să cunoşti un bărbat foarte atractiv şi inteligent prin natura muncii tale. Încearcă totuşi să te gândeşti de două ori înainte de a face un pas spre o relaţie amoroasă, adesea relaţiile intime la serviciu au mai multe dezavantaje decât avantaje!

E posibil ca săptămâna aceasta să apară o oportunitate profesională grozavă în calea ta, şi ar fi bine să nu o ratezi. Vine exact când aveai nevoie şi coincide cu dorinţa ta, aceea de a-ţi schimba jobul. Nu te uita în urmă şi încearcă să câştigi mai mulţi bani, indiferent de schimbările pe care trebuie să le faci!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să te fereşti de căldură cât de mult poţi. Nu te forţa să lucrezi mai mult decât poţi, altfel organismul va striga după ajutor. Somnul este cea mai bună soluţie pentru a-ţi reîncărca bateriile atunci când ai obosit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să te ocupi mai mult de familie în această perioadă, cei dragi s-au simţit destul de neglijaţi în ultimul timp. Fie că este vorba de părinţi, de copii ori de iubit, fiecare dintre aceştia îţi cerşeşte atenţie. Asculă de sfaturile lor înainte de a fi prea târziu!

Săptămâna aceasta vei avea ocazia de a-ţi îmbogăţi cunoştinţele, poate prin cursuri de specializare sau pur şi simplu de la oamenii inteligenţi din jurul tău. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă, printre multele vorbe spuse se află ponturi care te pot ajuta să îţi creşti veniturile!

Vei fi destul de emotivă în această săptămână şi nu vei reuşi să te concentrezi prea bine pe propriile probleme. Ia lucrurile încet şi nu te forţa să stai mai mult la birou tocmai pentru a-ţi termina treaba, altfel vei avea de suferit şi te vei îmbolnăvi. Lucrează la prevenţie, nu la tratare!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ai timp de viaţa ta sentimentală, iar acest lucru se vede! Au apărut multe goluri între tine şi partener, şi dacă nu iei măsuri acum, mai târziu va fi mult mai dificil. Reaprinde flacăra iubirii prin câteva momente romantice, nu e nevoie să îţi baţi capul cu asta sau să pierzi prea mult timp!

Este o săptămână bună pentru a pune la punct ultimele detalii pentru punerea în practică a planurilor tale de afaceri. Astrele sunt de partea ta şi îţi vor ghida paşii, chiar dacă refuzi să vezi acest lucru. Eşti ambiţioasă, iar asta te va ajuta, însă tot trebuie să fii prudentă atunci când vine vorba de banii investiţi. Nu risca să rămâi fără rezerve!

Este foarte important ca în această săptămână să faci primii paşi spre întărirea psihicului tău, nu mai poţi sta în situaţia în care eşti. Faptul că eşti mult prea sensibilă te trage în jos, mai ales pe plan profesional. Ai nevoie de câţiva prieteni care îţi pot da un exemplu bun!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ai toate şansele ca în această perioadă să te căsătoreşti ori să cunoşti pe cineva cu care să începi o relaţie de durată. Fii optimistă şi nu lăsa micile neplăceri să îţi strice adevăratele bucurii ale vieţii. Familia este şi va fi mereu alături de tine!

Ai toate şansele să te îmbogăţeşti săptămâna aceasta, fie prin propriile forţe, fie primind o moştenire. Ai nevoie însă de răbdare până te vezi cu banii în buzunar, mai ai câteva hopuri de trecut şi vei reuşi. Şi relaţiile la locul de muncă par a se îmbunătăţi, lucru care îţi aduce numeroase beneficii.

Orice exces pe care îl faci va avea repercusiuni în această săptămână, aşa că ai mare grijă în tot ce faci. Chiar dacă vei sta mai stresată la început până te obişnuieşti, indicat ar fi să îţi faci un program strict de mese, dar şi de somn.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Datorită unor probleme pe care le ai, relaţia ta sentimentală pare că se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Nu este chiar plăcut prin ce treci, dar măcar ai şansa de a fi împlinită în dragoste. Nu le poţi avea pe toate şi dacă ai pe cine trebuie lângă vei trece peste toate.

Totul decurge exact aşa cum îţi doreşti pe plan profesional, iar mediul în care acţivezi este unul mai degrabă distractiv, decât solicitant. Mulţumeşte-te cu ceea ce ai chiar dacă banii sunt modeşti, cel puţin în această perioadă. Oriunde ai merge vor fi plusuri şi minusuri!

E posibil ca în această perioadă să întâmpini unele probleme de sănătate, însă indiferent de natura lor vei găsi rezolvarea doar la medic. Fă-ţi timp pentru un consult şi nu te lăsa pierdută în detalii omiţând exact ce este mai important. Partenerul tău te susţine şi te ajută cât poate!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi merge bine pe toate planurile, aşa că de ce ai avea probleme tocmai în dragoste? Ai parte de afecţiune şi oferi în egală măsură, şi nu este nimic forţat la mijloc. Liniştea din sânul familiei poate fi principalul motiv pentru care ai atâta energie şi forţă de muncă!

Poţi muta munţii din loc în această săptămână, energia pe care o ai te va ajuta în toate. Afacerile îţi merg bine şi ai tot mai multe şanse să câştigi sume importante de bani. Dacă acest lucru nu se întâmplă curând, nu te speria, va veni şi vremea ta!

Vei fi plină de energie în această săptămână şi nimic nu te poate opri să îţi duci planurile la bun sfârşit. Vei reuşi să bine dispui pe toată lumea din jurul tău şi vei fi apreciată pentru optimismul de care dai dovadă în ciuda micilor probleme pe care le ai. Distacţia este cuvântul cheie al acestei perioade, însă nici munca nu va fi mai prejos.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu te cerţi cu nimeni în această săptămână, mai ales de la bani. Partenerul tău de viaţă este total dezinteresat de un astfel de subiect, aşa că nu este cazul să fii sceptică şi să îl banuieşti că ar fi profitor. Dacă îşi va da seama de ce crezi va fi cu adevărat dezamăgit de tine şi de relaţia voastră. Înainte de a acuza, strânge dovezi!

E rost de mai mulţi bani în această săptămână, însă trebuie să te zbaţi puţin pentru a-i obţine. E posibil să intri cât mai repede în posesia unei moşteniri, dar va trebui să alergi pentru asta. Multele drumuri la notar ori la rude te vor obosi, însă tot efortul va merita într-un final. Ai grijă să nu te cerţi cu nimeni de la bani!

Fizic te vei simţi destul de bine în această săptămână, însă psihicul lasă de dorit. Eşti mai sensibilă decât de obicei, iar toate evenimentele nefericite din trecut par a-ţi reveni acum în minte. Fii tare şi încearcă să laşi totul în urmă, făcându-ţi tot mai multe planuri de viitor. Este o perioadă mai dificlă, însă nu va dura prea mult!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de o atmosferă plăcută în viaţa ta intimă, cele mai multe dintre discuţiile tale în contradictoriu cu partenerul dispărând ca prin minune. Dacă eşti mai tolerantă, cu siguranţă va exista înţelegere între tine şi iubit pentru o lungă perioadă de timp. Dacă eşti singură, încearcă să te împrieteneşti înainte de toate cu cel pe care ai pus ochii!

Nu vei avea parte de schimbări financiare în această săptămână, iar lipsa de energie cu care te confrunţi nu te ajută să lucrezi suplimentar. Tot ce trebuie să faci este să te axezi pe ce este mai important şi să nu dai greş atunci când ţi se dau termene limită pentru finalizarea unor sarcini. Este foarte important să nu te cerţi cu nimeni la locul de muncă!

Indiferent de semnalele de alarmă pe care ţi le transmite organismul tău, trebuie să mergi la medic sau să încerci să le rezolvi de una singură. Este foarte important să elimini stresul de zi cu zi, pentru că el este principalul vinovat pentru lipsa de energie şi concentrare cu care te confrunţi. Din cauza timpului liber limitat uiţi să mănânci cât trebuie, când trebuie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă mintea îţi zboară la afaceri şi la bani, ar trebui ca în această perioadă să îţi faci timp şi pentru viaţa ta privată. Chiar dacă nu îţi poţi rupe mult din timpul tău liber, chiar şi câteva ore sunt suficiente pentru a-ţi întreţine relaţia. Dacă atmosfera de acasă este neliniştită, ar trebui să nu pui paie pe foc!

Este o perioadă bună pentru investiţii, mai ales dacă ai ceva bani puşi deoparte care aşteaptă să se înmulţească. Nu strică să acţionezi mai îndrăzneţ, atât timp cât te documentezi înainte pentru a-ţi putea da seama ce şanse aia. Ai grijă să nu cheltui fără măsură pentru achiziţionarea unor produse inutile!

Încearcă să ai mai multă grijă de tine în această săptămână şi să nu te laşi afectată de problemele celor din jur. Este foarte important să eviţi excesele şi să găseşti un echilibru în viaţa ta. Cu cât mănânci mai echilibrat şi te odihneşti cât îţi cere organismul, cu atât vei avea mai multă energie.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod