VIDEO: Robbie Williams, mesaj pentru România

Artistul, care va susţine în premieră un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, a declarat că este foarte, foarte entuziasmat de faptul că va cânta în faţa fanilor din România şi de abia aşteaptă show-ul, relatează Mediafax.

Într-un filmuleţ publicat pe site-ul organizatorilor concertului de la Bucureşti, D&D East Entertainment, Robbie Williams declară: "Pe 17 iulie, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, voi fi eu, Robbie Williams, venind să vă «distrez» pe voi. Sunt foarte, foarte entuziasmat. De abia aştept. Multă dragoste, ne vedem acolo".

Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional "Let me Entertain You", care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Turneul "Let Me Entertain You" a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).

Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul susţinut de artist în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, pot urmări show-ul online, pe telekomtv.ro, precum şi pe aplicaţia de mobil Telekom TV. Utilizatorii sunt invitaţi să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16.00, fie că sunt sau nu clienţi Telekom, informează un comunicat citat de Mediafax.

În plus, clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD şi 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod