Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să devii mai gelos și mai posesiv față de persoana iubită. Partea și mai proastă este că acest lucru se întâmplă fără un motiv real, iar reproșurile tale nejustificate îți pot pune pe fugă partenerul în cât mai scurt timp posibil. Ai grijă să nu distrugi o relație doar din cauza faptului că ești nesigur pe tine!

Săptămâna aceasta nu vei întâmpina probleme cu banii, ba chiar unele se vor rezolva fără să faci nimic în acest sens. Se pare că o rudă îndepărtată îți va lăsa o moștenire sau vei primi un bonus la serviciu pentru prestația ta din ultima perioadă. Încearcă să îți achiți datoriile, dar nu uita nici de răsfăț!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața profesională te menține destul de ocupat în această săptămână, ceea ce înseamnă mai puțin timp liber alături de persoana iubită. Din fericire, vei avea parte de toată susținerea ei, însă când te eliberezi, ești dator să recuperezi tot ce s-a pierdut în aceste zile. Dacă ești singur, nu este exclus ca un fost partener să revină în prim-plan.

În această săptămână există riscul să pierzi o sumă de bani, însă nu va fi atât de mare încât să faci o tragedie din asta. Treci peste și, dacă a fost greșeala ta, încearcă să înveți ceva din această întâmplare. Atât timp cât prin acțiunile tale nu lezezi interesele nimănui, totul este sub control.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să depui eforturi mari pentru a-ți face timp pentru persoana iubită sau prieteni. Astrele te sfătuiesc să menții relațiile valoroase pe care le ai în viața ta, neriscând nimic. Nu sta peste program la locul de muncă și nu îți planifica activități în care nu îți implici parteneruld e viață, cel puțin nu în această perioadă!

Săptămâna aceasta va fi una bună în ceea ce privește situația ta financiară și profesională. Se anunță o îmbunătățire simțitoare și totul se întâmplă datorită ambiției tale. Faptul că nu dai înapoi indiferent de piedicile pe care le întâlnești în drum e exact ce trebuie pentru a avea succes!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei fi destul de energic în această săptămână, lucru care te ajută atât pe plan profesional, cât și sentimental. În cazul celui din urmă, dacă ești singur, șansele de a cunoaște o persoană intereseantă sunt destul de mari. Faptul că socializezi mai mult decât de obicei îți poate scoate în cale oameni care îți seamănă și cu care poți începe o relație serioasă.

Săptămâna aceasta vei primi unele reproșuri și chiar ultimatumuri la locul de muncă. E posibil să nu te ridici la nivelul așteptărilor șefilor tăi și, astfel, să ți se reducă din atribuții, dar și din bani. Cu singuranță ai destule competențe, trebuie doar să găsești locul potrivit pentru a le pune în practică. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești competitiv din naștere, dar acest lucru nu e neapărat unul bun atunci când vine de dragoste. Dacă încerci tot timpul să câștigi în fața partenerului de viață, nu este exclus să stârnești confruntări inutile. Dacă ai o relație serioasă cu cineva, nu uita că tu și partenerul tău sunteți o echipă, nu dușmani!

Vei fi tentat, ca în multe alte cazuri de altfel, să îi calci pe cei din jurul tău în picioare pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Din păcate, în această săptămână va fi vizată o persoană care chiar avea încredere în tine și pe care o vei dezamăgi profund. Fie că este vorba de un coleg, partener de afaceri sau prieten mai îndepărtat, cu siguranță te vei alege cu mai mulți bani, dar mai puține relații. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai grea la început, însă de miercuri încolo te vei bucura de multă dragoste și afecțiune din partea partenerului de viață. Ești pozitiv și iei lucrurile ca atare mai mutl decât de obicei, ceea ce înseamnă o atmosferă mai liniștită în viața de cuplu. Dacă ești singur, astrele te sfătuiesc să ieși mai des și să socializezi mai mult, doar astfel vei reuși să întâlnești oameni noi și să scapi de cei din trecut.

Săptămâna aceasta vei avea parte de multe cheltuieli, însă te așteptai la asta. Dacă pleci într-o vacanță sau ai un eveniment important, e posibil să depășești bugetul pe care ți l-ai stabilit. Din fericire, situația ta financiară este una bună și vei primi o sumă de bani spre finalul săptămânii, exact în momentul în care vei avea cea mai mare nevoie. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una romantică, în special în cea de-a doua parte a ei. Atmosfera dintre tine și partener se destinde și, cel mai probabil, acest lucru se întâmplă pe fondul unor schimbări temporare favorabile. Fie că este vorba de concediu sau de o lejeritate în ceea ce privește munca, cu singuranță atât tu, cât și el veți profita la maximum de asta.

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea parte de mai multe cheltuieli decât te așteptai, însă vei reuși să le faci față până la urmă. E posbil să primești ajutor din partea părinților, partenerului sau unui prieten bun. Vestea proastă este că nu se anunță nicio îmbunătățire în viitorul apropiat, de aceea vei fi nevoit să faci muncă suplimentară pentru a-ți rotunji veniturile.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală va fi în prim-plan în această săptămână și îi vei acorda o atenție deosebită, în special dacă între tine și partener s-au întâmplat lucruri neplăcute recent. Chiar dacă atmosfera dintre tine și acesta nu este cea mai plăcută, încerci pe cât posibil să salvezi ce a mai rămas de salvat. Este o decizie bună care nu numai că nu te va lăsa cu regrete, dar care îți poate și salva viața de cuplu.

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi lipsite de evenimente speciale menite să îți afecteze situația financiară în vreun fel. Cu toate acestea, de joi încolo există riscul apariției unui eveniment care presupune cheltuieli suplimentare neașteptate. Vei fi nevoit să intri în economii și s-ar putea să regreți că s-a ajuns aici. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat într-o relație seriosă, cu siguranață în această săptămână vor exista discuții despre căsătorie sau conceperea unui copil. Dacă ești la început de drum, nu este exclus să se pună problema mutatului împreună. Indiferent de situație, este o perioadă a schimbărilor, cel puțin la nivel de plan în ceea ce privește ducerea relației tale la nivelul următor.

Săptămâna aceasta va fi liniștită în ceea ce privește situația ta financiară, însă agitată cu munca. Vei avea multe lucruri de făcut la serviciu, drept pentru care ai putea fi tentat să renunți la jobul tău actual. Nu te grăbi în luarea vreunei decizii, în special dacă de banii tăi depind și alte persoane. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se poate ca planurile și dorințele tale să nu se potrivească cu cele ale partenerului de viață în această săptămână. Diferențele dintre voi sunt destul de mari și, din această cauză, pot apărea discuții în contradictoriu între voi. Dacă nu le opriți din timp, există riscul ca relația voastră să se ducă pe apa sâmbetei în cel mai scurt timp posibil.

Săptămâna aceasta va fi despre afaceri, schimbări profesionale sau perfecționări. Chiar dacă situația ta financiară nu se va îmbunătăți rapid, viitorul sună bine datorită ambiției tale de a ajunge tot mai departe. Cu toate acestea, nu te concentra doar pe bani și carieră, ignorând astfel celelalte aspecte ale vieții tale, poate mai importante ca cele menționate. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E nevoie de mai multă implicare din partea ta în această săptămână dacă vrei ca lucrurile să meargă bine pe plan sentimental. Dacă ești singur, nimeni nu va veni să-ți bată la ușă pentru a te cuceri dacă tu alegi să te izolezi social. Dacă ești implicat într-o relație, nu banii sau cariera sunt cele care ajută la o bună funcționare a acesteia. Încearcă să fii mai afectuos și să îi demonstrezi persoanei iubite în fiecare zi ce înseamnă ea pentru tine!

Încă din prima zi a acestei săptămâni vei avea parte de numeroase provocări financiare care te vor pune în dificultate. Se poate să primești o amendă rutieră sau să îți vină o factură mai mare decât de așteptai, ambele situații fiind greu de susținut din cauza lipsei banilor. Calcă-ți pe orgoliu și cere cuiva un împrumut pentru a scăpa de acest stres.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să ai parte de o dezamăgire în ceea ce privește relația ta amoroasă sau un potențial viitor partener. Indiferent de sițuație, fie așteptările tale sunt prea mari, fie acestea nu pot fi satisfăcute de persoanele pe care le placi. Nu contează a cui este vina, cert este că planurile și speranțele tale vor fi spulberate, riscând astfel să îți pierzi încrederea că vei găsi pe cineva care să te facă fericit.

Săptămâna aceasta vei fi ocolit de probleme financiare, dar o persoană apropiată ar putea să se confrunte cu ceva de genul acesta. Dacă îți cere ajutorul, asigură-te că te faci foarte bine înțeles cu privire la termenul de restituire al banilor. Ești în plină ascensiune profesională, așadar oamenii din jurul tău ar putea profita de asta pentru le face unele favoruri. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod