Horoscopul săptămânii 11-17 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Fecioară nu trebuie să lase nimic nelămurit în discuţiile pe care le are cu partenerul, altfel situaţia dintre ei se va agrava.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să pui o barieră între profesie şi viaţa ta sentimentală în această perioadă, şi nu le amesteca chiar dacă va trebuie să faci unele eforturi. Axează-te pe ce este mai important acum şi lasă restul pentru viitorul apropiat, cei dragi te vor înţelege perfect şi te vor susţine.

Eşti foarte activă în această săptămână şi vei reuşi să rezolvi unele probleme care îţi pot aduce atât faimă, cât şi bani în plus. Cu cât aşteptările sunt mai mici, cu atât vei fi mai surprinsă de rezultatele pe care le ai. Este o perioadă favorabilă pentru investiţii!

Protejează-ţi sănătatea mentală, chiar dacă nu îi acorzi importanţă. Nervii nu îţi pot face decât probleme, durerile de cap şi puterea de concentrare scăzută pot fi doar câteva dintre ele. Încearcă să te relaxezi mai mult în această perioadă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi face prea mari speranţe legate de viaţa ta sentimentală, există riscul să primeşti exact opusul a ceea ce îţi doreşti. Faptul că eşti măcinată de unele griji care nu au legătură cu relaţia ta, îşi poate pune amprenta într-un mod negativ asupra ei.

Nu va exista o bună comunicare între tine şi colegii tăi în această săptămână, de aceea rezultatele muncii voastre va lăsa de dorit. Ai însă norocul de a primi o sumă de bani la care nu te aşteptai şi care te va scoate din încurcături.

Eşti foarte energică în această săptămână şi nu vei întâmpina probleme de sănătate. Încearcă să profiţi de această conjunctură şi să faci cât mai multe lucruri care să îţi uşureze viaţa în viitorul apropiat. Poţi chiar să le dai o mână de ajutor şi celor din jurul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să nu îţi ignori viaţa sentimentală în această săptămână, pentru că această perioadă îşi va pune amprenta asupra viitorului tău apropiat. Cum îţi aşterni, aşa dormi, de aceea iubeşte, ca să fii iubită. Partenerul tău de viaţă are nevoie de mai multă afecţiune din partea ta!

Unele situaţii imprevizibile îţi pot da bugetul peste cap în această perioadă, însă o bună organizare te va salva de la haos. Fă economii atât cât poţi, însă focalizează-ţi atenţia mai mult pe acele cheltuieli făcute ca să fii în rândul lumii sau pentru că eşti uşor manipulabilă.

Încearcă să nu exagerezi cu hainele subţiri, mai ales dacă vremea este ploioasă, altfel te vei alege cu o răceală serioasă. Nu îţi strica planurile doar pentru că vrei să ieşi ân evidenţă, ci mai degrabă încearcă să fii echilibrată. Ascultă de sfaturile unei persoane care ţine la tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu treci printr-o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental, dar nu este nimic îngrijorător. Încearcă să nu te încrezi în vorbele iubitului, acesta îţi poate ascunde ceva destul de important. Nu îl acuza până nu strângi dovezi!

Din cauza unor erori de organizare, o sumă de bani nu îţi va fi virată în cont, deşi o aşteptai deja de multă vreme. Nu îţi fie teamă că nu o vei primi, însă trebuie să ai răbdare şi să ai grijă să nu depinzi de ea. Fii precaută atunci când vine vorba de afaceri şi investiţii!

Nu face risipă de energie în această săptămână, mai ales dacă nu ai lucruri importante de rezolvat. Altfel, nu vei reuşi decât să te extenuezi inutil şi să îţi pierzi vitalitatea. Dormi cât trebuie şi nu sări peste mesele principale ale zilei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână nu vei putea să eviţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, însă măcar ar trebui să rezolvi ceva. Nu lăsa nimic neclarificat, altfel situaţia dintre voi va degenera şi nu ar fi indicat să vă îndepărtaţi tocmai acum.

Încearcă să îţi stabileşti o listă de priorităţi în această săptămână, nu îţi permiţi să cheltui niciun leu în plus. Tot ce ai de făcut este să fii la zi cu facturile, iar apoi te poţi desfăşura în voie. Nu promite nimănui nimic până nu ştii sigur că situaţia ta financiară este în siguranţă.

E posibil ca greutatea corporală să îţi aducă probleme de sănătate în această săptămână, de aceea ar trebui să iei măsuri înainte de a fi luată prin surprindere. Dacă sesizezi că oboseşti mai uşor, cu siguranţă aceasta este principala cauză.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte importantă pentru viitorul tău din punct de vedere amoros, şi vei fi nevoită să treci peste testele vieţii tale. Acum vei vedea dacă relaţia ta este cu adevărat sudată sau nu, însă astrele sunt de partea ta şi se anunţă veşti bune!

Trebuie să ai în vedere ca în această săptămână să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, şi nici să nu dai împrumuturi consistente. La locul de muncă trebuie să fii precaută şi să asculţi ce ţi se spune, chiar dacă informaţiile sunt multe şi vin din toate părţile.

Eşti agitată şi simţi că timpul nu îţi mai ajunge nici măcar să mănânci? Cu siguranţă acest prost obicei îţi va crea neplăceri. Nu te lăsa luată de val, mai ales că ai nevoie de multă forţă pentru a-ţi duce la bun sfârşit sarcinile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Certurile dintre tine şi partener vor fi inevitabile în această săptămână, cu siguranţă gândiţi diferit şi vă bateţi cap în cap. Dacă trebuie să luaţi o decizie serioasă, încercaţi să o faceţi cu calm şi cu multă responsabilitate, lăsând orgoliile deoparte!

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere profesional, dar şi financiar. Acum ai ocazia să îţi cumperi acele obiecte pe care ţi le doreşti de multă vreme, şi cel mai important lucru este că îţi vor mai rămâne şi bani după aceea.

Nu vei putea să scapi de durerile de cap şi de spate în această săptămână, dar acest lucru se întâmplă doar din cauza ta. Faptul că nu te menajezi îşi va spune cuvântul la primul moment de slăbiciune pe care îl arăţi. Somnul şi o poziţie corectă la birou te pot face să îţi revii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia ta nu este tocmai stabilă, iar săptămâna aceasta vei fi nevoită să iei o decizie. Indiferent de alegerea făcută, prezentul tău are nevoie de o schimbare. Dacă îţi bănuieşti partenerul de infidelitate, încearcă să îl supui unor probe.

Încearcă să asimilezi informaţiile care ţi se oferă gratuit, acestea te vor ajuta să evoluezi în carieră. Dacă reuşeşti să faci acest lucru, nici banii nu vor întârzia să apară. Tot ce trebuie să faci este să fii mult mai atentă decât de obicei şi să nu pierzi oportunităţile care îţi apar în cale.

Trebuie să îţi impui unele limite în această săptămână, mai ales dacă ai probleme cu greutatea. Chiar dacă ţi se face poftă foarte repede, indicat ar fi să ai puterea de a alege numai ce este sănătos. În caz contrat, durerile de stomac nu vor întârzia să apară.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Fii pregătită pentru schimbări, indiferent dacă ele sunt spre bine sau spre rău. Situaţia ta sentimentală este incertă, însă nu este un lucru nou pentru tine. Este foarte important să nu forţezi lucrurile, ci să laşi ca totul să se desfăşoare natural între tine şi partener!

Câştigurile vor fi mai mari în această săptămână, însă şi cheltuielile pe măsură. Încearcă să fii chibuzuită şi să încerci să îţi faci o listă de cumpărături mereu înainte de a pleca la drum, însă fără să te abaţi de la ea. În acest fel, vei reuşi chiar să îţi faci o rezervă.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă asta nu înseamnă că ai voie să faci excese. Dacă ţii o cură de slăbire, ai grijă să ştii când să te opreşti, altfel organismul tău va fi afectat şi vei avea de suferit pe viitor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca iubitul tău să îţi facă crize de gelozie în această săptămână, şi asta doar din cauza faptului că eşti nevoită să interacţionezi cu o mulţime de bărbaţi. Încearcă să îi explici frumos că este în interes de serviciu şi fă în aşa fel încât să nu îşi facă griji. Este doar o perioadă mai agitată, însă nu va dura mult!

Încearcă în această săptămână să te axezi doar pe sarcinile pe care le primeşti şi să nu te mai uiţi în ograda celuilalt. Aşa vei avea ocazia să te remarci şi chiar să câştigi bani în plus, o mărire de salariu nu ar fi exclusă în situaţia dată.

Pare că eşti căzută la pământ, însă când nu se aşteaptă nimeni îţi vei face făcută simţită prezenţa. Dacă eşti o fire bolnăvicioasă, cu siguranţă săptămâna aceasta vei avea ocazia să le demonstrezi tuturor că eşti foarte bună în ceea ce faci, indiferent de problemele pe care le întâmpini.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Munca multă te împiedică să stai cât vrei alături de iubitul tău, însă ai grijă ca măcar în weekend să recuperezi. E posibil ca familia să te judece pentru faptul că te axezi mai mult pe carieră, însă este doar o perioadă mai aglomerată care se va sfârşi în curând.

Va fi o săptămână agitată la locul de muncă, sarcinile pe care le primeşti sunt mult prea multe pentru cât poţi duce. Încearcă să faci ce este urgent, iar restul să ţi le distribui în mod egal pentru perioada imediat următoare. Situaţia financiară nu suferă modificări.

E posibil ca stresul de la serviciu să aibă un efect negativ asupra organismului tău, iar sănătatea să îţi fie pusă în pericol. Încearcă să te încadrezi în program şi să renunţi la orele suplimantare, ai nevoie de timp doar pentru tine, timp în care să te relaxezi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi doreşti mai mult ca oricând să te aşezi la casa ta, mai ales când vezi că toate fetele de vârsta ta trec la următorul nivel al vieţii lor sentimentale. Poartă o discuţie cu iubitul tău pentru a-ţi da seama ce intenţii are. Dacă nu eşti mulţumită, nu îţi mai pierde timpul!

Încearcă pe cât posibil ca în această săptămână să îţi duci sarcinile la bun sfârşit, pentru a nu fi criticată de şefi. Nu vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă, dar ar trebui să fii mulţumită din simplul fapt că nu ţi se ia din bugetul lunar.

Nu eşti atât de energică precum ar trebui în această săptămână, însă ai noroc că nu ai prea mare nevoie de ea. Încearcă să faci lucruri în echipă şi să ceri ajutor ori de câte ori ai nevoie, pentru a nu risca să nu faci treabă bună. Este foarte important să te autostimulezi!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod