Horoscopul săptămânii 10-16 septembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta eşti în căutare de dragoste, indiferent dacă eşti singură sau nu. Dacă eşti implicată într-o relaţie care nu îţi oferă ceea ce îţi doreşti, cu siguranţă nu vei mai accepta să continui aşa şi eşti decisă să lupţi pentru propria ta fericire. Nimic nu te poate ţine în loc, aşadar nu mai oferi şanse celor care nu merită dacă până acum ai tot făcut asta. Totul depinde doar de tine!

Săptămâna aceasta vei avea şansa de a câştiga mai mulţi bani decât te-ai fi aşteptat. La serviciu toate merg ca pe roate şi vei reuşi să te afirmi. Incearcă totuşi să comunici mai mult cu cei din jurul tău pentru a clădi relaţii apropiate şi de durată. Chiar dacă nu e bine să amesteci viaţa profesională cu cea personală, acum conjunctura este favorabilă şi ai face bine să profiţi de ea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei înţelege de minune cu partenerul de viaţă în această săptămână, spre surprinderea tuturor. Împreună veţi găsi cele mai bune soluţii la problemele pe care le întâmpinaţi şi asta doar datorită comunicării îmbunătăţită simţitor. Dacă eşti singură, aceste zile sunt perfecte pentru socializare, dar şi pentru reluarea unor relaţii mai vechi.

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să prinzi din zbor multe oportunităţi de câştig. Nu stai rău cu banii, dar niciodată nu strică să ai mai mulţi. Spre weekend vei fi nevoită să cumperi un cadou pentru o persoană dragă, iar acesta va fi destul de costisitor. Pentru că ai posibilitatea, oferă-l cu inima deschisă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în această săptămână să petreci mai mult timp cu cei dragi. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă ori despre rude apropiate, cert este că e nevoie de o mai bună organizare pentru a le cuprinde pe toate. Nu te axa doar pe un plan al vieţii tale, ci mai degrabă găseşte acel echilibru care te lasă să şi respiri, dar să te şi bucuri de câte puţin din fiecare.

Încearcă să te ocupi mai mult de proiectele în care eşti implicată. Dacă nu eşti perseverentă şi muncitoare, rezultatele nu o să apară prea curând. Ai nevoie de bani mai mult decât oricând, aşa că ar trebui să îţi aduni toate forţele pentru a da tot ce ai tu mai bun. Lasă-ţi pentru puţin timp viaţa personală deoparte şi setează-ţi alte priorităţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tot ce ai stabilit cu partenerul de viaţa va începe să prindă contur în această săptămână. Indiferent dacă este vorba despre planuri de vacanţă sau despre ţeluri pentru confortul vostru, cert este că veţi reuşi să puneţi bazele şi să priviţi mai optimişti spre viitor. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei axa pe distracţie şi vei reuşi să capeţi mai multă încredere în tine datorită admiratprilor tăi.

Vei avea mai mult de muncă în acest început de săptămână, dar vei primi veşti minunate cu privire la bani. Nimic nu va rămâne nerăsplătit şi nu vei munci pe gratis. Dacă ai ceva bani puşi deoparte, nu ar strica să te implici în afaceri sau să faci unele investiţii în scop personal. Indiferent despre ce este vorba, nu ţine banii blocaţi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei vi înconjurată de multe persoane dragi, dar se pare că vei fi tentată să le ignori. O situaţie mai puţin plăcută te va face să îi apreciezi mai mult în cele din urmă şi să îţi îndrepţi atenţia către ei. Încearcă pe cât posibil să îi ajuţi atât cât poţi, pentru că de data aceasta chiar au nevoie de tine. Indiferent dacă eşti singură sau nu pe plan amoros, ai grijă de rudele şi prietenii tăi adevăraţi!

Munca în echipă îţi poate aduce rezultate mai bune şi mai rapide în această săptămână. Chiar dacă nu eşti adepta acestui stil de lucru, ar trebui să faci un efort în acest sens. Nu o duci deloc rău cu banii, dar acum este şansa ta de a-ţi rotunji veniturile semnificativ. Mereu ai excelat pe plan profesional şi eşti bună în tot ce faci, dar acum te vei întrece pe tine însăţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte agitată pentru tine, pentru că vei fi nevoită să te ocupi de probleme diferite pe toate planurile vieţii tale. Din fericire, firea ta organizată şi meticuloasă te va scoate din situaţii imposibile. Vei fi de admirat dacă la finalul acestei săptămâni vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, dar îndreaptă-ţi un ochi şi asupra sănătăţii tale.

Această săptămână va fi şi bună, dar şi rea. Vei primi veşti bune cu privire la bani, cum ar fi o mărire de salariu sau şansa de a-ţi suplimenta venitul datorită unor activităţi extra-job. Pe de altă parte, poţi primi o amendă sau poţi da de o cheltuială neprevăzută. Într-un final, vei ajunge să ai aceeaşi situaţie financiară ca în utimele săptămâni.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de o săptămână dificilă la locul de muncă şi de aceea vei fi tentată să îţi ignori viaţa sentimentală. Partenerul de viaţă va fi total nemulţumit de atitudinea ta, simţindu-se neimportant şi nesigur pe sentimentele tale. Dacă nu îţi spune toate aceste lucruri, e imposibil să nu îţi dai seama din reacţiile lui. Discută sincer cu acesta şi linişteşte-l.

Săptămâna aceasta te vei supăra destul de tare la auzul unor veşti care îţi vor afecta situaţia financiară. Cel mai probabil este vorba de o cheltuială neprevăzută, cum ar fi reparaţia maşinii sau plătirea unei facturi de care ai uitat complet. Încearcă să te organizezi mai bine pe viitor pentru a evita aceste situaţii care ştii că te dau peste cap complet!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atmosfera dintre tine şi iubitul sau soţul tău va fi una foarte plăcută în această săptămână. Chiar dacă vor mai exista şi mici contradicţii între voi, acestea sunt productive şi vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia. Dacă eşti singură, în aceste zile ai toate şansele să atargi atenţia unei persoane capabile să îţi schimbe radical viaţa în bine.

Este o săptămână bună pentru reorientare profesională sau schimbarea jobului. Ai multă încredere în tine, iar acest lucru te poate ajuta enorm la interviuri sau în raport cu persoanele noi pe care le vei cunoaşte. O persoană dragă ar putea să încerce să te întoarcă din drum de frică să nu te piardă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine fie că eşti singură, fie că eşti implicată într-o relaţie. Dacă nu ai pe nimeni, primele zile ale acestei săptămâni îţi pot scoate în faţă o persoană de care să te îndrăgosteşti pe loc. Dacă ai un iubit de mult timp sau chiar eşti căsătorită, se anunţă trecerea la următorul pas sau mărirea familiei, după caz. Cu toate acestea, este important să faci ceea ce simţi, nu ce spun ceilalţi.

Săptămâna aceasta ai putea să te gândeşti mai mult la o investiţie care ar putea să te ajute în carieră. Chiar dacă nu stai deloc rău cu banii în acest moment, nu ar strica să încerci să îţi uşurezi viaţa. Orice lucru nou care îţi poarte aduce mai mult confort merită fiecare bănuţ în parte. E momentul să îţi vezi visul împlinit!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Legăturile de familie sau relaţiile de prietenie vor fi pe primul loc în această săptămână. Chiar dacă ai multe pe cap, pentru cei dragi îţi vei face, fără îndoială, timp. Din păcate, evenimentele care vă vor uni nu vor fi dintre cele mai fericite, însă împreună puteţi trece pentru orice. Indiferent dacă eşti singură sau nu pe plan amoros, tu te vei descurca cu totul datorită resurselor tale proprii.

Este foarte important să asculţi tot ce îţi spun şefii în această săptămână şi să încerci pe cât posibil să le faci pe plac. Chiar dacă unele cereri ţi se par  exagerate, trebuie să le onorezi pentru că situaţia aceasta nu va dura la nesfârşit. E momentul acela în care superiorii îi aleg pe acei angajaţi loiali. Probabil urmează selecţia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta este potrivită pentru întâlniri romantice, dar şi pentru ieşiri cu prietenii. Dacă îi uneşti pe toţi, veţi forma o echipă numai bună pentru distracţie. Atmosfera în dragoste va fi una relaxantă, te bucuri de libertate şi iubire în egală măsură. Nu îţi poţi dori la momentul actual altceva mai bun de atât.

În primele zile ale acesti săptămâni ţi se va propune o ofertă de colaborare pentru o afacere în care ţi-ai dorit dintotdeauna să fii implicată. Din păcate, vrei să laşi impresia că nu ţie ţi se face o favoare, ci invers. Astrele îţi scot această oportunitate în prim plan, însă totul depinde doar de tine de acum înainte. Cel mai probabil vei pierde o şansă grozavă de afirmare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de neplăceri cauzate de partenerul de viaţă. Vei ajunge să îl urăşti, după care să îl iubeşti şi tot aşa. Treci printr-o mulţime de stări până vei fi în stare să iei o decizie matură cu privire la viitorul vieţii tale sentimentale. Încet, încet îţi vei da seama ce este mai bine pentru tine şi te vei pune pe primul loc cât de curând.

Eşti plină de idei creative în această săptămână, de aceea ai face bine să ţi le expui. Cei din jurul tău te admiră, cu toate că eşti visătoare şi mereu te laşi purtată de val. Atunci când trebuie, ştii să dai dovadă de responsabilitate şi nu te joci niciodată cu banii. Pare că eşti cu totul altă persoană când cineva are nevoie de tine sau atunci când ai lucruri importante de făcut!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod