Horoscopul săptămânii 10-16 noiembrie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă în timpul săptămânii vei fi foarte ocupată şi stresată, fă-ţi timp măcar în weekend pentru iubitul tău. Dacă eşti singură, această săptămână va fi perfectă pentru a te gândi la viitorul tău şi pentru a te ocupa mai mult de latura profesională. Şi în plus de asta, te simţi foarte bine şi singură pentru moment.

Este o săptămână grea pentru că va trebui să faci o alegere. Vor fi păreri pro şi contra, dar decizia cea mai bună va fi cea pe care o simţi tu. Este vorba de bani sau de faimă, aşa că nu ar trebui să fie prea greu să îţi dai seama de ce ai nevoie mai mult acum.

Încearcă să te concentrezi tot mai mult în această săptămână, micile accidente te pot face să realizezi unele lucruri când deja e prea târziu. Fie că eşti pieton, fie conduci, în orice situaţie se recomandă prudenţă sporită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu asculta de bârfe în această săptămână, cei din jur încearcă să îţi pună beţe în roată. Dacă este ceva care îţi dă de gândit, pune mâna pe telefon ţi întreabă, nu lăsa nimic nelămurit care să te neliniştească de acum înainte. Şi dacă nici aşa nu eşti mulţumită, investighează-ţi puţin iubitul, ca o ultimă măsură!

Încearcă în această săptămână să fii mult mai chibzuită, dar şi să faci un efort pentru a câştiga mai mulţi bani. Nu trebuie să renunţi la jobul tău pentru un altul, însă poţi face ceva sumplimentar în funcţie de timpul care îţi rămâne disponibil.

Nu te lăsa copleşită de probleme şi încearcă pe cât posibil să fugi de depresie. Cu toate că cei din jurul tău sunt alături de tine, eşti tot mai nemulţumită de tine şi de viaţa ta. Încearcă să realizezi că sănătatea este cea mai importantă, iar tu stai foarte bine la acest capitol.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

E posibil ca în această săptămână să primeşti o veste care să te dea peste cap şi care te ia total pe nepregătite. O sarcină neplanificată sau o cerere în căsătorie pot fi evenimente excepţionale, însă este foarte important ce îţi doreşti. Analizează bine situaţia, astrele sunt de partea ta, iar la final se anunţă semne bune!

Chiar dacă apar unele modificări în planul pe care ţi l-ai făcut de atâta vreme, nu trebuie să dai înapoi orice ar fi. Ambiţia poate fi arma perfectă în această situaţie şi cu siguranţă îţi va nimici toţi duşmanii. Nu te implica sentimental la locul de muncă.

Eşti mai hotărâtă ca oricând să scapi de stilul actual de viaţă, care este unul sedentar şi deloc echilibrat din punct de vedere al alimentaţiei. Înainte de toate mănâncă regulat, optează pentru alimente bune şi fă din ce în ce mai multă mişcare. Îţi ajută şi creierul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă nu te înţelegi cu partenerul tău din mai multe puncte de vedere şi deja aţi ajuns în punctul în care vă jigniţi, aţi face bine să luaţi o pauză. Nu este sfârşitul lumii dacă veţi constata că nu vă potriviţi şi nu vă mai vreţi înapoi. Viaţa poate fi frumoasă oricum, aşa că nu te lăsa afectată!

Dacă simţi că munceşti mai mult decât câştigi, atunci cu siguranţă acum este momentul să pui punctul pe i. Fii sinceră şi spune-ţi nemulţumirile, ori vei scăpa de unele sarcini, ori vei câştiga mai mulţi bani. Dacă vrei să nu fii dată afară, atunci nu juca riscant şi ai grijă la limbaj şi la tonul vocii.

O decepţie te poate îmbolnăvi în această perioadă, de aceea trebuie să realizezi din timp ceea ce este cu adevărat important. Nu este cazul să faci o tragedie din pierderea unui lucru sau a unei persoane, viaţa merge înainte orice ar fi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu mai ai timp de nimic din cauza vieţii tale sentimentale, şi nu este deloc un semn bun. Încearcă să trăieşti în echilibru şi nu renunţa la familie sau prieteni doar pentru a sta numai cu iubitul tău. Pe lângă că vă veţi plictisi mai repede decât ar trebui, vei şi suferi mai mult la o eventuală desăprţire.

Te simţi responsabilă pentru alţii şi munceşti prea mult, însă nimeni nu te apreciază pe cât ai merita. Încearcă să te gândeşti mai mult la tine şi scapă de imaginea de om bun la toate care nu refuză pe nimeni niciodată. În caz contrar nu vei face decât să fii exploatată pentru bunăvoinţa ta.

Grijile pun stăpânire pe tine, iar organismul tău va fi supus celui mai mare chin. Dacă nu mănânci, ori nu dormi cât ar trebui, imunitatea ta va scădea, iar bolile se vor prinde imediat de tine. Chiar dacă sfaturile celor din jur te enervează, încearcă să nu le ignori măcar în această perioadă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se poate spune că totul este roz în această săptămână, însă nu vei întâmpina nici mari probleme. Din păcate, aspiraţiile tale nu sunt pe placul persoanei iubite, şi de aici pot apărea unele discuţii mai aprinse dintre voi. Încearcă să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, şi nu face diferenţă între ele.

În această săptămână, fie vei evolua spectaculos, fie va trebui să renunţi la ceva ce îţi aduce mai mulţi bani. Dacă eşti perseverentă vei reuşi imediat să te reorientezi, însă trebuie să te adaptezi destul de uşor noilor condiţii dacă vrei să ai succes.

Se recomandă multă prudenţă în această săptămână, eşti predispusă celor mai banale accidentări. Cu toate că nimic nu îţi va strica buna dispoziţie, ai grijă să îţi păstrezi energia pentru a termina ceea ce ai început.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va fi una dificilă pentru tine, pentru că vei avea de făcut o alegere grea. Nu eşti foarte stabilă din punct de vedere sentimental şi de aceea ai nevoie de sfatul celor apropiaţi ţie. Nu alerga după doi iepuri deodată, este mai mult corect să le spui oamenilor adevărul în faţă.

Săptămâna aceasta ai ocazia perfectă pentru a avansa în carieră, trebuie doar să stai pe lângă oamenii care trebuie. Nimic nu este întâmplător totuşi, aşa că fii atentă la persoanele care îţi dau târcoale. Renunţă la alte activităţi în favoarea acestui ţel.

Dacă eşti pornită pe sport în această săptămână, ai grijă să nu exagerezi. Este foarte important să nu îţi depăşeşti limitele, altfel nu vei reuşi decât să oboseşti şi să îţi transformi corpul în ceva nu tocmai plăcut. Nu vei întâmpina alte probleme în această perioadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să fii cât de sinceră poţi cu partenerul tău, merită asta din partea ta. Dacă eşti preocupată de altceva, spune-i şi veţi găsi o soluţie împreună. Vei descoperi spre surprinderea ta că este mult mai simplu şi mai plăcut să faceţi o echipă.

Numai veşti bune pentru tine în această săptămână, oportunităţile îţi bat la uşă când nu te aştepţi. E posibil să primeşti o ofertă de nerefuzat din partea unei persoane care te vrea ca partener în afacerea lui. Nu îţi vor strica câţiva bani în plus!

Eşti din ce în ce mai sensibilă la acest capitol, însă în această săptămână atingi apogeul. Apar probleme cărora nu ştii cum să le faci faţă, dar te vor ajuta sfaturilor celor în specializaţi. Nu ezita să îţi schimbi modul de viaţă, altfel totul de va agrava.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu eşti mulţumită de relaţia pe care o ai în prezent, însă ai bunăvoinţa de a încerca să salvezi din ea tot ce poţi. Vorbeşte cu iubitul tău şi spune-i ce te deranjează, însă este foarte important ca şi el să vrea să se schimbe la fel ca şi tine. Nu lăsa doar tu de la tine!

Nu suporţi să te dai pe lângă şefi şi nici să spui că faci mai multe lucruri decât eşti capabilă, de aceea vei avea de pierdut în faţa altora în această săptămână. Cu toate că pare tragic la început, la sfârşitul acestei perioade vei primi exact ceea ce meriţi, şi da, este vorba de bani.

Starea ta de sănătate va fi una bună în această săptămână, însă nu trebuie să te ocupi doar de corp, ci şi de minte. E posibil să fii mai tristă şi mai pesimistă decât de obicei, de aceea ar trebui să te înconjori doar de oameni care îţi pot schimba starea în una mai bună.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi cam fug ochii după alţi bărbaţi, şi vei avea probleme dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă. Dacă eşti singură, nu vei întâmpina probleme, ba chiar ai face bine să mergi mai departe cu flirtul. Nimic nu te împiedică să te simţi bine, mai ales sexual. Lasă-te purtată de val doar în anumite condiţii.

Nu îţi merge prea bine pe plan profesional, pentru că ţi se pun piedici indiferent de calea pe care o alegi. Trebuie să realizezi că cei din jurul tău sunt invidioşi şi trebuie să faci abstracţie de ei dacă vrei să te faci remarcată într-un anumit domeniu. Acţionează cu mai mult tupeu!

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în această săptămână, cel puţin din punct de vedere medical. Dacă tot ai parte de o perioadă liniştită, ar trebui să te poţi ocupa în voie de ceea ce îţi dorelti, cum ar fi concepera unui copil sau anumite tratamente de înfrumuseţare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Firea ta perfecţionistă şi critica exagerată care te caracterizează vor transforma această săptămână într-una neliniştită. Încearcă să te temperezi puţin, mai ales dacă partenerul de viaţă îţi atrage atenţia. Dacă eşti singură, iar cererile sunt destule, nu te vei arunca cu capul înainte.

Trebuie să fii atentă astazi la persoanele invidioase din jurul tău, acestea nu vor face nimic altceva decât să te împiedice să ajungi unde îţi doreşti. Nu te încrede în nimeni, chiar dacă este vorba de prieteni, ori de colegi cu care te înţelegi bine aparent.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nici nu vei fi ocolită de extenuare fizică. E posibil ca din cauza orelor suplimentare şi a alergăturilor să acumulezi o oboseală de care nu vei putea scăpa decât prin mult somn.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pune dragostea pe primul loc în această săptămână, altfel e posibil să pierzi ce este mai important. Încearcă să îţi iei concediu şi să pleci cu persoana iubită într-un loc unde veţi fi doar voi doi, şi nimic altceva. Cuplul vostru are nevoie de o reîmprospătare urgentă!

E posibil ca în această săptămână să fii nevoită să faci o alegerea grea, dar cu siguranţă va fi ceea ce trebuie să faci. O problemă mai gravă decât credeai te va determina să pui profesia pe un loc secund, dar vei avea timp să recuperezi totul în doar câteva zile.

Ai grijă la alimentaţie în această săptămână, e posibil să te alegi cu unele neplăceri. O indigestie îţi poate da planurile peste cap, aşa că mai bine nu faci excese, decât să îţi pară rău mai târziu. În plus de asta, mâncarea multă te aduce mai aproape de somn, decât de acţiune.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod