Horoscopul săptămânii 10-16 august. Ne așteaptă schimbări majore!



Balanță

Săptămâna aceasta vei fi condus/ă de dorința de a-ți petrece tot mai mult timp alături de familie și prieteni. Atmosfera va fi degajată și liniștitoare. Ai nevoie de un moment de respiro, în ultima perioadă nervii ți-au fost puși la grea încercare. Vei fi creativ/ă și dorinic/ă să faci lucruri noi, cum ar fi înscrierea la un curs care implică o activitate care te pasionează sau, pur și simplu, să te apuci de alergat. De asemenea, e ocazia perfectă pentru a-ți reîmprospăta viața de cuplu cu o excursie sau o escapadă.

Scorpion

Configurația astrală actuală îți intensifică energia emoțional-impulsivă.
Mintea ta este uneori o sabie cu două tăișuri, plină de prea multe gânduri care provoacă haos în viața ta. Încetinește puțin ritmul și încearcă să te bucuri de prezent. Fiind prea preocupat/ă de viitor te îndepărtează de realitate și îți cauzează stres inutil și nervi. Întotdeauna vor fi lucruri de făcut, dar în acest moment tot ce trebuie să faci este să îți reorganizezi lista de priorități și obiective.

Săgetător

Săptămâna aceasta vei scăpa de anumite responsabilități care atârnau greu pe umerii tăi. Vei avea mai mult timp pentru activități recreative. De asemenea, astrele te sfătuiesc să lași grija banilor deoparte și să îți faci din când în când câte un moft.
Ieșirile cu prietenii îți pot aduce oportunități de iubire. Profită de ele, pentru că ai nevoie să începi o viață nouă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    



Capricorn

Săptămâna aceasta vei avea multe decizii de luat. De asemenea, astrele te sfătuiesc să acorzi o atenție deosebită semnalelor de alarmă pe care organismul încearcă să ți le transmită. Pune sănătatea pe primul loc. În ceea ce privește dragostea, e timpul să alegi alături de cine vrei să fi. Luarea deciziilor înseamnă să trăiești cu adevărat.

Vărsător

Săptămâna aceasta va fi despre dragoste, relații și afecțiune.

Dacă relația în care ești implicat/ă a devenit monotonă sau ți se pare că stagnează, fă primii pași spre schimbare! Dacă ai trecut recent printr-o decepție amoroasă sau printr-o despărțire amiabilă, fă tot posibil să lași în urmă ceea ce aparține trecutului. Reînnoiește-ți viața, caută noi orizontui și căi spre fericire și împlinire sufletească. Mintea ta este cel mai bun aliat atunci când iei decizii de schimbare.

Pești

Unde e nevoie de schimbări în viața ta? Aceasta este întrebarea care te va măcina în această săptămână. O excursie undeva departe de nebunia orașului te va ajuta să te simți mai conectat/ă cu dorințele tale.
Să-ți oferi un spațiu de liniște și meditație poate face ca toate incertitudinile tale să dispară. Este o perioadă a marilor schimbări, pe toate planurile vieții tale. Vestea bună este că poți lua cele mai bune decizii dacă vei căuta adânc în interiorul tău.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod