Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în anotimpul renașterii

Sfârșitul perioadei de "hibernare" anunță un apel de trezire din punct de vedere astrologic. Atmosfera îmbietoare cu iz de parfum de ghiocei și mângăierea caldă a razelor soarelui reprezintă începutul primăverii, considerat și anotimpul renașterii.
Ești curios să afli cum va decurge această primăvară pentru tine și care vor fi provocările pe care le vei avea de înfruntat? Astrele îți oferă răspunsurile pe care le aștepți și te sfătuiesc să privești această perioadă ca pe o șansă a unui nou început, o gură de aer proaspăt în viața ta și o oportunitate de a întâlni persoane noi care să îți călăuzească drumul. Pentru unii nativi se anunță zile de foc, în timp ce pentru alții totul se va întâmpla exact așa cum își doresc și vor primi imboldul cosmic pe care îl așteaptă de multă vreme.

Iată ce te așteaptă în primăvara lui 2021, în funcție de zodia ta


Berbec.
Primăvara reprezintă un început dificil pentru tine, dar după ce vei avea parte de mai multe dezamăgiri, mai ales pe plan personal, vei realiza că nimic nu este întâmplător. Va trebui să te înarmezi cu multă răbdare, dragul nostru, mai ales în luna martie, deoarece Mercur în retrograd îți va pune "bețe în roate" și îți va da peste cap toate planurile. Secretul pentru a trece peste aceste obstacole este să accepți provocările cu un zâmbet larg și să fii optimist.
În luna aprilie lucrurile se vor îmbunătăți considerabil, atunci când va Luna Nouă va fi chiar în zodia ta. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod