Horoscopul lunii decembrie. Nu e momentul ca Racul să-și caute marea iubire

Rac, aceasta nu va fi o lună bună pentru a-ți căuta marea iubirea, ci mai degrabă te-ai axa pe relații pasagere sau aventuri de-o noapte.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, luna decembrie îți va da impresia că ești pus/ă pe pauză. Dar nu e așa doar pentru tine, ci pentru toată lumea. Dacă ești implicat/ă într-o relație, nu vor exista modificări sau vești. Totul este plat și ar trebui să te bucuri de asta: Trăiește liniștea momentului! Doar dacă ești singur/ă, viața ta amorosă va fi activă. Nu vei căuta o relație serioasă, ci mai degrabă relații sporadice. Nu uita să folosești protecție!

Și în ceea ce privește banii va fi o lună fără schimbări. Vei căștiga bani care provin din salariul tău și nimic altceva. Dacă obișnuiai să primești comisioane sau să îți mărești numărul clienților, ceea ce reprezenta venituri mai mari, luna aceasta nu vei mai avea parte de asta. Totul parcă se oprește în loc. Rămâi așa fără să mofici cursul firesc al lucrurilor, pentru că situația își va reveni de la sine în curând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața sentimentală continuă să-ți ofere cele mai mari satisfacții. Te vei descurca foarte bine, iar tu și partenerul/a de viață vă veți simți fericiți. Vei continua să-i împărtășești totul și asta e de bine, deoarece comunicarea este foarte bună. Viața ta amoroasă este foaret activă și satisfăcătoare. Dacă ești singur/ă, vei atrage sexul opus și te vei distra cu puterea ta de seducție.

Banii vor fi prioritatea ta luna aceasta. Situația economică mondială se schimbă și va trebui să te adaptezi. Te va consta scump această adaptare, dar o vei face și vei avea beneficii de pe urma ei treptat. Îți vei da seama cât de mult ai greșit în trecut, dar corectarea este înțeleaptă. Vei căuta noi surse de venit, probabil vei avea două locuri de muncă pentru a câștiga mai mult. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, îți va merge fantastic în decembrie. Acum începi o etapă romantică foarte importantă pentru viața ta de cuplu, una mai plină de înțelegere și romantism. Dacă ești singur/ă, vei avea atât de multe oportunități de aventură, dar și de relații serioase încât nu vei avea timp să te întâlnești cu toți cei pe care îi placi. Îi poți întâlni oriunde te duci: la muncă, activități culturale sau sportive, în cartier, prin intermediul prietenilor... profită de asta!

Din punct de vedere financiar, va continua să îți meargă bine, dar trebuie să fii puțin mai chibzuit/ă. Acum, că banii câștigați vor fi mai mulți, obișnuiește-te să ții o evidență clar, astfel încât să nu ai parte de surprize neplăcute. Acum este momentul să îți pui banii la adăpost sau să-i investești cu înțelepciune. 

Citește și: Horoscop 2021. Rac: Nimic măreț și important nu se va întâmpla fără muncă și eforturi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, luna aceasta va exista mai mult dialog în cuplu. Acest lucru se întâmplă din cauza unor probleme legate de munca sau sănătatea persoanei iubite. Vă veți susține reciproc, iar problemele vă vor uni la fel de mult ca și iubirea. Dacă ești singur/ă, aceasta nu va fi o lună bună pentru a-ți căuta marea iubirea, ci mai degrabă te-ai axa pe relații pasagere sau aventuri de-o noapte.

Din punct de vedere financiar, în luna decembrie o vei duce bine. Astrele ți-ar putea aduce un flux neașteptat și consistent de bani, care te-ar face să te simți extrem de fericit/ă. Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla, banii nu îți vor lipsi, stai fără grijă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să pui capăt acelei situații sentimentale complicate cu care te confrunți de ceva vreme. Acționeaza după cum îți dictează inima și totul va fi bine într-un final. Nu vei putea să îți ascunzi supărarea la locul de muncă, însă lasă explicațiile pentru când te vei mai liniști.

Situația ta financiară începe să se stabilizeze în această lună și poți merge mai departe cu mai multă încredere. Totul devine accelerat în viața ta și vei cauta noi surse de venit. Ai putea chiar avea două locuri de muncă, astfel banii se vor înmulți simțitor și vei reuși să depășești criza economică.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul rămâne la fel și luna aceasta. Armonia și bunăstarea merg mână-n mână cu dragostea dintre tine și partenerul/a de viață. Relaxați-vă în lumea voastră de vis! Dacă ești singur/ă, nu este un moment bun pentru a căuta un partener sau pentru a începe o relație. Vei fi concentrat mai mult asupra prietenilor și familiei tale.

Situația ta financiară va fi excelentă în decembrie. Surprinzător, venitul tău crește din surse precum loteria. Cu toate acestea, va trebui să muncești foarte mult pentru a obține rezultatele dorite pe plan profesional. De asemenea, dacă ești implicat/ă în afaceri, acestea ar putea cunoaște rezultate pozitive și profituri promițătoare. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, relația ta se va îmbunătăți încetul cu încetul și certurile și confruntările se vor diminua. La sfârșitul lunii, poți spune că ai recăpătat armonia și romantismul cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, decembrie îți va aduce o relație pasageră, dar nu o relație serioasă precum ți-ai dori.

Situația financiară va fi stabilă luna aceasta. În primele 3 săptămâni din decembrie vei experimenta un boom economic semnificativ. Profită și economisește, în fond e perioada cadourile și vei avea nevoie de bani cât de curând. De asemenea, vei avea posibilitatea de a-ți vinde actuala locuință și de a-ți achiziționa alta. Spre finalul lunii ai putea rămâne cu buzunarele goale și te vei vedea nevoit/ă să reduci din cheltuieli.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea este din abundență și, cel mai important lucru, este reciprocă. Persoana iubită îți urmează calea. Tu ești cel/cea care ține frâiele, iar partenerul/a de viață are încredere în tine. Trăiește aceste momente de fericire la maximum. Dacă ești singur/ă, nu vei duce lipsă de admiratori/oare. Poți seduce pe oricine îți propui, ceea ce îți hrănește orgoliul. Începând din a treia săptămână a lunii, ai putea să te îndrăgostești de cineva și să începi o relație cu acea persoană.

În luna decembrie, situația ta financiară va fi mult mai șubredă. Părinții tău sau partenerul/a de viață vor avea probleme financiare care te vor afecta direct. Deci, ar trebui să fii foarte chibzuit cu cheltuielile pe tot parcursul lunii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești caăsătorit/ă, va fi o lună grea. Vor exista tensiuni între tine și persoana iubită, deoarece problemele care vor apărea produc divergențe din cauza diferențelor de opinie și a furiei. Te vei certa din cauza muncii și banilor. Dacă ești singur/ă, a doua săptămână din decembrie va fi mai bună decât prima. Vei întâlni pe cineva la fel de spiritual ca tine.

Vei sta destul de bine cu banii luna aceasta. Este un moment bun pentru a face economii, deoarece în aceasta lună vei câștiga mai mulți bani decât de obicei. Astfel, vei putea să faci lucrurile pe care le aveai în plan sau să-ți satisfaci unele capricii. Dacă vrei să investești în ceva, fă-o și lasă-te purtat/ă de intuiție.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, va fi o lună a schimbărilor. Viața ta amoroasă va fi afectată de conjuncțiile planetare astfel încât ba fi liniște, ba ceartă. Uneori te vei simți extrem de bine cu partenerul/a de viață, alteori dezacordurile și controversele vă pot conduce la discuții aprinse. Dacă ești singur/ă și ieși, farmecul tău ar putea face ravagii. Profită și lasă-te iubit/ă!

Veniturile tale vor rămâne aceleași luna aceasta, însă cheltuielile vor crește. Vei fi nevoit să controlezi și să gesionezi cu o mai mare responsabilitate situația financiară. Nu va fi o lună deosebit de bună. Fii prudent/ă și nu cheltui prostește!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, o a treia persoană apare în peisaj. Ești total concentrat/ă pe muncă și familie și omiți lucruri cu adevărat importante. Încearcă să te apropii de partenerul/a de viață și să creezi mai multe momente de intimitate, altfel vor apărea probleme. Afecțiunea și detaliile romantice sunt importante. Dacă ești singur/ă, nimic nu te va împiedica să rupi inimile celor din jur.  

În ceea ce privește banii, va trebui să-ți regândești economia și să acționezi cu totul diferit de acum. Situația financiară scapă de sub control și trebuie să îi acorzi prioritate. Nu este momentul pentru capricii. Dacă ai copii, ei vor fi cauza multor cheltuieli pe care le ai.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca mai bine acum decât luna trecută. Vei va mai puțin exploziv/ă și mai tolerantă cu privire la partenerul/a de viață. De asemenea, vei da dovadă de mai mult romantism decât de obicei. Dacă ești singur/ă, volumul mare de muncă nu te va împiedica să ieși să te distrezi și să seduci peste tot pe unde ajungi. Cu toate acestea, nu e o lună bună pentru a te îndrăgosti.

Situația financiară se va îmbunătăți simțitor luna aceasta datorită muncii asidue din ultima perioadă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că poți cheltui așa cum vrei, dar înseamnă că vei avea mai multe venituri și vei putea să îți achiți datoriile. Trebuie să faci unele schimbări în economnia ta dacă vrei să trăiești în liniște. Se zarește o posibilă promovare și implicit o creștere salarială la sfârșitul lunii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod