Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu scoate vopseaua din păr: mit sau realitate?

Bicarbonatul de sodiu scoate vopseaua din păr? Probabil ți-ai adresat la un moment dat această întrebare, mai ales dacă ești adepta schimbărilor dese de look. Noi îți dăm răspunsul legat de această curiozitate. Citește, așadar, mai jos.
Bicarbonatul de sodiu scoate vopseaua din păr și este un ingredient de bază pentru uzul casnic, având numeroase utilizări. Este folosit pentru îndepărtarea petelor, reducerea mirosurilor și poate trata chiar arsurile la stomac și albii dinții.  Fiind o pudră abrazivă acționează ca un agent de curățare natural. Acesta este motivul pentru care unii oameni îl folosesc pentru a elimina petele de pe suprafețele dure și țesături.

Cum scoti vopseaua din par cu bicarbonat de sodiu


Bicarbonatul de sodiu scoate vopseaua din păr, așa cum spuneam există și această posibilitate, însă, trebuie să știi că acest lucru este valabil și eficient numai în anumite circumstanțe.
Poate fi, de asemenea, folosit uneori ca remediu natural pentru îndepărtarea culorii semi-permanente a părului. Deci, atunci când vine vorba de deschiderea nuanței părului trebuie să știi că bicarbonatul de sodiu scoate vopseaua din păr, conferind o nuanță mai deschisă acestuia, conform sursei. Pentru ca această procedură să dea rezultate este nevoie, însă, de mai multe repetări. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod