Horoscopul dragostei pentru săptămâna 9-15 ianuarie. Berbecul va trece prin momente grele



Balanță - Dragoste

 


Vrei o schimbare în viața ta de cuplu. Ți se pare că s-a instalat monotonia și nu vezi cum ar putea merge lucrurile în continuare. În orice caz, ar trebui să te gândești de două ori dacă vrei cu adevărat să faci asta pentru că odată ce ai deschis acest subiect, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

Balanțele singure simt nevoia de schimbare, dar aleg să-și redecoreze sau să-și reînnoiască garderoba. Este o săptămână în care nu se întâmplă nimic interesant la nivel sentimental.

Scorpion - Dragoste


În cele din urmă, te hotărăști să iei taurul de coarne și să-ți declari sentimentele persoanei pe care o placi de ceva vreme.


Gândește-te bine înainte de a face asta, deoarece acest moment trebuie să fie memorabil. Dacă simți că nu ești în stare să îi spui față în față, poate îi scrii o scrisoare în stil clasic.

Săgetător - Dragoste


Ai parte de certuri în cuplu din cauza banilor pentru că ai cheltuit mai mult decât ai planificat și ai destabilizat bugetul. Din păcate, nu ai cum să rezolvi această problemă la timp și va trebui să găsești o soluție de urgență: împrumuți niște bani de la prieteni.

Săgetătorii care caută un partener au de unde alege. La orizont apar câteva opțiuni și trebuie doar să aleagă cui să-i dea credit.
Decizie grea!

Capricorn - Dragoste


Capricornii care sunt într-o relație trebuie să facă față realității. Au tot evitat anumite discuții și au ascuns lucruri deranjante, așa că acum este prea târziu să facă asta. Lucrurile trebuie discutate cât mai curând!

Capricornii singuri se confruntă cu o lipsă de încredere de sine, situație din care nu văd nicio scăpare. Este doar un moment mai rău săptămâna aceasta. Va trece pe măsură ce se apropie weekendul.

Vărsător - Dragoste


Te gândești la fostul/fosta partener/ă și ești tentat/ă să-l/o contactezi în această săptămână.
Deși relația nu s-a terminat în termeni prietenoși, ai nevoie de răspunsuri și cazi pradă acestei tentații. S-ar putea să nu fie o idee bună să te întorci la o relație care nu a funcționat în trecut. Din aceleași motive, ea va eșua și de data aceasta.

Vărsătorii care sunt deja într-o relație solidă se bucură de pace și dăruire din partea partenerului lor și au discuții serioase despre viitor.

Pești - Dragoste


La nivel sentimental, Peștii care se află într-o relație se simt bântuiți de problemele și dramele partenerului lor. Nu-ți plac oamenii care se plâng și fac un caz din orice, dar se pare că ți-ai construit viața în jurul unei astfel de persoane.
În mod ideal, ar trebui să spui cu calm ce te deranjează și să nu aluneci în certuri nesfârșite.

Peștii singuri primesc o invitație de la un prieten și o acceptă fără a avea idee ce îi așteaptă. Ai putea da peste o persoană care îți va da lumea peste cap. Rămâne de văzut!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod