Horoscopul dragostei pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie. Berbecul are șansa de a-și găsi perechea

Astrele veghează asupra vieții amoroase a Berbecului și înmulțește oportunitățile de cucerire.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tău va fi în centrul atenției tale în această săptămână.

Dacă îl neglijezi, riști ca relația voastră să se răcească. În cazul în care ești singur/ă, astrele veghează asupra vieții tale amoroase și înmulțește oportunitățile de cucerire. Îți folosești puterea de seducție cum numai tu știi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești irezistibil/ă și poți obține tot ce îți dorești pe plan sentimental în această săptămână.

Dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, cel mai probabil se anunță o căsătorie în viitorul apropiat. Dacă ești singur/ă, șansele să îți găsești pe cineva cu care să te distrezi la maximum sunt foarte mari. Profită de tot ce trăiești în această perioadă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vrei să descoperi orizonturi noi.

Îți deschizi inima către oameni noi, către alte culturi și devii un/o visător/oare. Cu toate acestea, faci foarte bine diferența între fantezie și realitate. Simți că înflorești și ușurința ta de a-ți exprima sentimentele crește. Urmează o perioadă bună atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei implicați într-o relație.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, atmosfera din cuplu va fi pasională, poate chiar vulcanică.

Zilele și nopțile îți vor fi condimentate cu o senzualitate toridă. Nu sunt excluse împăcările. Dacă ești singur/ă, nu depui nici cel mai mic efort pentru a-ți găsi o persoană cu care să îți împarți viața. În acest moment, singurele lucruri pe care ți se dorești sunt sigurătatea și libertatea.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Pune-ți partenerul pe plan secund și răsfață-te mai mult în această săptămână.

Asta nu înseamnă că ești egoist/ă, ci e vorba de un echilibru între sine și cel de lângă tine care trebuie găsit. Cum vrei să fii fericit/ă dacă îți ignori propriile nevoi în favoarea celuilalt? Dragostea este cireașa de pe tort, restul constă în bunăstrea ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai inițiative curajoase în urmărirea aspirațiilor tale.

Cauți să evoluezi pe plan sentimental. Înțelegi mai bine realizările și așteptările tale. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele. Fie că ești singur/ă sau nu, astrele sunt de partea ta și îți ghidează pașii spre fericire și împlinire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai parte de o săptămână frumoasă din punct de vedere sentimental.

Îți exprimi sentimentele cu o mai mare ușurință, iar acest lucru ajută relația. Decizi să îți condimentezi relația și îți va reuși. Dacă ești singur/ă, vrei să stop singurătății, iar întâlnirile romantice devin prioritatea ta. Vei căuta mai degrabă calitatea decât cantitatea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se pune problema să rămâi singur/ă.

Întâlnirile romantice par să aibă mai mult succes în această săptămână. Dacă ești implicat/ă într-o relație, profită de conjunctura astrală pentru a uita de revoltele și confruntările dintre tine și partener. Se anunță o atmosfera mai pașnică și mai iubitoare.
 

Citește și: Ce probleme riști să întâmpini cu copilul tău, în funcție de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Latura ta seducătoare face ravagii în jurul tău în această săptămână.

Ai o stare de spirit excelentă și nimic nu îți poate sta în cale. Este o perioadă bună pentru întâlniri romantice în cazul în care ești singur/ă. Dacă ești implica/ă într-o relație serioasă, te bucuri de echilibru și de afecțiune.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este un moment bun pentru a face primul pas pentru a ajunge la relația mult visată.

Astrele sunt de partea ta și te ajută să acționezi astfel încât să îți îmbunătățești viața de cuplu. Dacă ești singur/ă, ai ocazia de a întâlni oameni noi și interesanți. Nu ai nevoie neapărat de un partener amoros, ci de cineva cu care să împărtășești aceleași valori și pasiuni.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai abilitatea de a crea tensiune chiar și fără să-ți dai seama.

Conflictele în cuplu pot apărea din nimicuri. Ai nevoie de pace interioară pentru ca reacțiile tale față de partener să fie unele rezonabile. Dacă ești singur/ă, nu te încrede din nou în cineva care te-a rănit în trecut.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te bucuri de protecția astrelor în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Găsești echilibru și pacea interioară de care aveai nevoie pentru a putea fi fericit/ă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, e necesar să îți exprimi sentimentele fără rețineri. O săptămână frumoasă pe scurt, în care dragostea va înlătura orice eventuală neplăcere de la locul de muncă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod