Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 iulie. Vești rele pentru Berbecii căsătoriți

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea succes în relațiile amoroase. Unele dintre voi s-ar putea să fiți cerute în căsătorie. Deci, dacă vrei să te căsătorești, săptămâna aceasta va fi de bun augur.

Dacă ești singur/ă, un prieten de-al tău îți poate face o propunere romantică și îți va mărturisi că vrea să fie împreună cu tine. Dacă accepți, oferă noii relații timp pentru a se dezvolta. Nu te grăbi!

Pe de altă parte, dacă ești deja căsătorit/ă, pot exista dificultăți din cauza furiei și violenței.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea noroc în dragoste în ultima săptămână din iulie. Această perioadă îți va oferi ceea ce așteptai și, de asemenea, vei petrece timp de calitate cu iubitul sau iubita ta.

Atât relațiile amoroase, cât și căsătoriile vor fi favorizate de astre. La final de săptămână va avea loc o mică adunare cu familia întregită. Copiii îți vor aduce bucurie.

Dacă ești singur/ă, o experiență sexuală plăcută se poate transforma într-o relație dificilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unii dintre voi ați putea începe o nouă relație în această săptămână. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva.

Dacă ești căsătorit/ă, ai putea simți prezența unei deficiențe de comunicare în relația ta, așa că astrele te sfătuiesc să petreci timp de calitate cu soțul sau soția. Lasă munca pe locul doi și ocupă-te cu o mai mare atenție de viața personală.

Unele certuri pot fi prezente, de asemenea, în cuplul din care faci parte. Acestea se datorează așteptărilor mult prea mari ale soțului/soției tale de la tine. Stresul va fi acolo!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nimic nu se compară cu dragostea primită de la persoana iubită. Se pare că această săptămână este de bun augur pentru relația ta.

Tu și partenerul/a de viață înfloriți împreună, așadar vă veți gândi serios să treceți la următorul nivel al relației.

Dacă ești singur/ă, o veste proastă despre un fost sau o fostă te poate răscoli. Astrele te sfătuiesc să te detașezi de trecut pentru a putea fi fericit/ă.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea și relațiile, săptămâna aceasta va fi una cu de toate. Astrele te sfătuiesc să ai un plan pentru cheluieli, deoarece cheltuielile neplanificate pot genera stres cuplurilor căsătorite.

Pot exista mici aniversări și întâlniri. Este o idee bună să îți răsfeți partenerul/a cu cadouri, astfel încât să se simtă iubit/ă și apreciat/ă.

Dacă ai o relație complicată, pot apărea unele provocări din cauza greșelilor din trecut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mai prudent/ă în ceea ce privește dragostea. Atât în cuplurile căsătorite, cât și necăsătorite, pot exista unele suișuri și coborâșuri.

Apar dificultăți în special din cauza orgoliilor. Pot fi atât de mari certurile, încât să ducă la încetarea relației.

Cu toate acestea, o atitudine optimistă ar putea produce rezultate grozave. De asemenea, familia poate fi un adevărat sprijin.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În a doua jumătate a acestei săptămâni, pot exista numeroase momente care pot perturba echilibrul relației tale. Chiar dacă această săptămână începe pozitiv, nu îți face prea mari speranțe.

Deși astrele te vor ajuta să îți gestionezi relația, unele circumstanțe provocatoare din acest weekend vor determina modul în care acționezi și te porți față de persoana iubită.

Comportamentul tău viitor va depinde de ce se întâmplă în aceste zile.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cuplurile căsătorite vor avea un sprijin bun din partea astrelor în această săptămână.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, s-ar putea sp ai parte de momente minunate de care să te bucuri alături de partener/ă.

Ar trebui să fii mai aventuros/oasă și să ai un dialog bun cu partenerul/a. Acest lucru vă va face relația mai vie și mai veselă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Celibatarii sunt încurajați să formeze relații amoroase în această săptămână. Există ocazii bune pe la mijlocul acestei săptămâni.

S-ar putea să găsești pe cineva în timpul călătoriilor tale sau evenimentelor sociale la care participi. Vei putea atrage sexul opus cu ușurință.

Dacă ai deja pe cineva, trebuie să ai mai mare grijă de acea persoană, deoarece comportamentul tău din ultima vreme o poate îndepărta fără să îți dai seama.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână, s-ar putea să te lași purtat/ă de val și să te angajezi în relații pe termen lung.

Cu toate acestea, cel mai bine este să îți stabilești prioritățile și interesele. De asemenea, controlează-ți sentimentele și emoțiile, deoarece sunt indicii că te-ai putea certa cu cei dragi.

Astrele te vor calma și, din fericire, vei avea mult mai multă armonie în relația ta în weekend. Fii atent/ă și hotărât/ă să eviți neînțelegerile majore în această săptămână.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi foarte romantic/ă în această săptămână. Relația ta va fi principalul tău obiectiv acum și poți lua o pauză de la prieteni sau de la toate celelalte planuri ale vieții tale pentru a acorda partenerului/ei mai multă atenție.

Anumite obstacole te pot determina să iei decizii importante. Unele relații se pot termina sau pot fi pe punctul de a fi încheiate, în timp ce altele abia se pot forma.

Câteva noi oportunități te așteaptă cât e necesar. Ia o pauză de la unele probleme care te-au afectat și petrece timp pentru distracție pură.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Astrele prezic că unele probleme vechi ar putea reapărea în viața ta în această săptămână și să necesite atenția ta. trebuie să abordezi aceste probleme dacă vrei o relație stabilă.

Probabil că vei rezolva orice și, în plus, aceste evenimente te vor apropia mai mult de persoana iubită.

Vei observa câteva evoluții favorabile în relația ta pe parcursul celei de-a doua jumătăți a săptămânii. Chiar dacă pot exista și unele conflicte, tu și partenerul/a vă veți simți bine pertotal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod