Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 august. Săgetătorul va avea parte de o perioadă foarte intimă

Săgetător, te așteaptă o săptămână foarte intimă. Într-adevăr, natura ta romantică se trezește brusc și te inspiră pentru a reda un meniu tandru și amuzant vieții tale de cuplu.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei reuși să îți canalizezi atenția către ce trebuie.

Profită de acest climat dinamic din relația în care ești implicat/ă și bazează-te pe intuiția și sensibilitatea ta. Ai toate șansele să obții rezultate bune. Cumva, viața ta sentimentală încearcă să se așeze în acest moment. Dacă ești singur/ă, găsești cu ușurință potențiali parteneri și surse de plăcere.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta te vei confrunta cu un sentiment care nu este gelozie, dar care seamănă foarte mult.

Tensiunea dintre tine și persoana iubită este vizibilă, așadar astrele te sfătuiesc să îți schimbi comportamentul înainte de a se transforma totul într-o mare problemă. Încearcă să fii mai flexibil/ă pentru a face față mai ușor situațiilor incomode. Dacă ești singur/ă, la final de săptămână se anunță momente pasionale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Evenimentele neprevăzute, dar nu foarte neplăcute, îți pot perturba puțin liniștea și planurile în această săptămână.

Dacă este pentru o cauză nobilă, moralul tău va crește, vei fi mai relaxat/ă și mai deschis/ă la dialog. Comunicarea se îmbunătățește, relația în care ești implicat/ă devine satisfăcătoare și se zărește o oarecare evoluție în cuplu. Deodată ești mai încrezător/oare, te exprimi cu o mai mare ușurință și faci dezvăluiri importante.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți favorizează viața de cuplu în această săptămână și încurajează foarte mult dialogul cu persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, a sosit momentul să socializezi mai mult și să întâlnești oameni noi. Îți vei seduce fără îndoială interlocutorii, șarmul tău fiind irezistibil. Ai multe șanse de a te implica în relații noi, depinde doar de tine ce alegeri faci.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești irezistibil/ă și știi foarte bine acest lucru, de aceea profiți la maximum de puterea ta de seducție în această săptămână.

Dacă ești singur/ă, nu trebuie să accepți orice propunere ți se face, în special dacă intuiția îți transmite semnale de alarmă. Dacă faci parte dintr-un cuplu, nopțile de iubire devin mai pasionale. Nu rata oportunitatea de a te bucura de lucruri simple!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele îți promit momente tandre și te protejează de turbulențe în această săptămână.

Toată atenția ta se îndreaptă asupra persoanei iubite și relației voastre. Pari dispus/ă să faci concesii și nu vrei să îți superi în niciun fel jumătatea. Experiențele din trecut te ajută în prezent. Vrei o schimbare și încerci să îi transmiți subtil acest lucru celuilalt.
 

Citește și: 5 adevăruri dure despre relația cu un Taur. Nu e așa simplu să-l iubești! 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai parte de susținere în viața ta de cuplu și te reconectezi cu credință, încredere și profunzime cu persoana iubită.

Cauți să îți transformi speranțele în realitate și se pare că ești pe drumul cel bun pentru a obține o mare satisfacție. Viața ta sentimentală evoluează spre o atmosferă fascinantă datorită puterii tale de seducție care nu lasă pe nimeni indiferent.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te afli în cel mai bun moment al tău.

Astrele nu îți mai oferă protecție în această săptămână, așadar va trebui să te descurci singur/ă. Flirtul cu alte persoane în afară de partenerul/a tau/ta nu mai are ce căuta în viața ta, altfel relația în care ești implicat/ă va fi puternic afectată sau chiar destrămată. Încearcă să descoperi ceea ce vrei cu adevărat și să urmezi o singură cale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te așteaptă o săptămână foarte intimă.

Într-adevăr, natura ta romantică se trezște brusc și te inspiră pentru a reda un meniu tandru și amuzant vieții tale de cuplu. Între fericire și surpriză, jumătatea ta va fi impresionată. Primește reacțiile ei cu brațele deschise.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ai putea simți o mare nevoie de stabilitate emoțională care pare foarte dificil de atins.

Vei alerga toată ziua între misiunile tale uzuale, în timp ce persoana iubită va face la fel. În acest context, intimitatea este mai greu de atins. Încetinește puțin ritmul și comunicați sau petreceți mai mult timp împreună!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele sunt generoase cu tine în această săptămână.

Dacă ești singur/ă, norocul este de partea ta și îți scoate în cale potențiali parteneri grozavi. Nu este niciodată prea târziu să încerci lucruri inedite, care te scot din zona de confort. Nu trebuie să te temi de provocări, pentru că doar astfel vei reuși să evoluezi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

De ce ești atât de distant/ă față de persoana iubită?

Fă-o fericită și învață să te încrezi din nou în ea! Oferă-i încredere deplină și în acest fel vei reuși să-ți consolidezi relația. Dragostea te poartă pe căi nebănuite și te inspiră să visezi, de ce să păstrezi toate aceste visuri doar pentru tine?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod