Horoscopul dragostei pentru săptămâna 2-8 mai. Scorpionul nu știe ce simte

Scorpionul nu este sigur de sentimentele sale pentru partener/ă și va trebui să clarifice acest lucru.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Capacitatea ta de conversație poate atinge noi culmi în această săptămână și te-ai putea surprinde cu hotărârea ta de a aduce anumite schimbări printr-o anumită discuție.

Tranzitele planetare te încurajează să vorbești și să nu te pitești după tufiș atunci când vine vorba de a-ți exprima nevoile în ceea ce privește viața de cuplu.

Tu și partenerul/a de viață veți face progrese mari fiind sinceri și fără teamă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Conjuncțiile astrale din această săptămână te fac să fii mai comunicativ/ă. Limba ți se dezleagă și ai beneficii de pe urma confersațiilor pe care le porți cu persoana iubită.

Dacă ieși la o primă întâlnire, atunci s-ar putea să te bucuri și mai mult de procesul de seducție, cuvânt cu cuvânt, propoziție cu propoziție, până cel/cea de lângă tine e complet încântată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă încerci să ascunzi chiar și cel mai mic secret de partenerul/a de viață, acesta va fi scos din ghearele tale în două secunde.

Cu tranzitele planetare din această săptămână, radarul său psihic este neobișnuit de puternic și va ști dacă nu spui întregul adevăr sau dacă pui ceva fals în poveste.

Vei fi gâdilat/ă și interogat/ă, tachinat/ă și convins/ă până vei fi sincer/ă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este despre cuvinte și expresii simple precum: „Te iubesc” capată conotații majore.

De fapt, orice declarație pe care o faci față de persoana iubită poate evolua într-o conversație cu privire la scopul și direcția relației tale.

O discuție despre dacă să mergeți la film sau la cină poate atinge proporții de neimaginat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Configurația astrală actuală poate crea câteva complicații în viața ta amoroasă.

Dacă ieși la o întâlnire, atunci ai putea să intri în conflict cu privire la o chestiune care este, de fapt, foarte banală. Ai tendința de a te implica în certuri inutile.

Nu trebuie să fie așa dacă porniți de la început să fiți complet sinceri unul cu celălalt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Deși, în general, preferi armonia în locul discordiei, configurația astrală actuală te încurajează să îți exprimi punctul de vedere.

Persoana iubită poate insista să mergi pe o anumită direcție, nu pentru că îți dorești, ci pentru că ea vrea să faci asta.

Acest lucru îți provoacă, în mod natural, resentimente. Va trebui doar să-i spui adevărul despre cum te simți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Poziția astrelor din această săptămână poate indica o perioadă complicată, cu niște întrebări insistente care îți tot apar în minte.

O muncă inteligentă de detectiv ar trebuie să rezolve problema cu care te confrunți. Vei lămuri o situație cu persoana iubită, a cărei atitudine ar putea fi cauza acestei dificultăți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să-ți fie greu să vorbești despre cum te simți, deoarece nu știi ceea ce simți cu adevărat.

Ai putea încerca, dar lipsa ta de tact ți-ar putea crea și mai multe probleme decât ai deja.

Partenerul/a de viață te presează să dai un fel de răspuns sau explicație, dar ar fi mai bine să amâni asta până când îți vei clarifica sentimentele pentru el/ea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poziția astrelor din această săptămână te determină să amâni o ieșire sau o întâlnire.

S-ar putea să reacționezi exagerat la un eveniment recent care te-a făcut să pui la îndoială motivele ultimului tău iubit/ă și, de asemenea, pe ale tale de a te implca într-o relație.

Dacă poți vorbi despre asta ca un adult, s-ar putea să descoperi să nu ai de ce să-ți faci griji. Cu siguranță merită încercat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Entuziasmul tău pentru a anumită persoană poate fi atentuat din cauza unor bârfe iritante pe care le-ai auzit despre ea.

Conjuncțiile astrale din această săptămână te fac să realizezi că poate nu o cunoști încă atât de bine, astfel încât te vei întreba cât de mult adevăr există în ceea ce ai auzit.

Cu toată sinceritatea, poate ar fi mai bine să o întrebi direct.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Alinierea planetară din această săptămână poate părea că pune pisica printre porumbei în ceea ce privește noua ta relație.

Cu toate acestea, s-ar putea să ți se testeze determinarea de a face relația să funcționeze, chiar dacă este posibil să întâmpini unele dificultăți.

Să discuți despre asta ar ajuta, cu excepția faptului că unul dintre voi poate avea tendința spre o tăcere încăpățânată, iar celălalt spre iritare. Încearcă oricum!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Tranzitele planetare din această săptămână creează o conversație animată și foarte interesantă, genul acela care schimbă lucrurile între oameni și care ar putea face o diferență semnificativă în modul în care relaționează unii cu alții.

Fie că decizi că ceva necesită o discuție serioasă sau dacă acest lucru vine în mod natural, cu siguranță vei elimina câteva riduri și vei netezi câteva pene ciufulite.

Poate îți vei dori să sărbătorești o descoperire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod