Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie. Berbecii sunt sfătuiți să vorbească mai puțin

Nativii logodiți se vor bucura de o atmosferă plăcută cu condiția să vorbească mai puțin.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Căsătoria poate fi întărită de atitudinea ta pozitivă și de firea ta săritoare. Partenerul/a de viață îți va aprecia mult compania.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii precaut/ă atunci când conversezi și să eviți cuvintele dure sau agresive. Confruntările din cuplu ar trebui evitate cu orice preț.

O mică adunare de familie și prieteni îți va aduce clipe de calitate.

E posibil ca persoana iubită să avanseze în munca sa și să căștige bani frumoși de care să vă bucurați împreună.

Elevii Berbec trebuie să fie atenți și să evite să se îndrăgostească, deoarece își vor pierde concentrarea.

Nativii care vor să se căsătorească vor avea, probabil, această ocazie în luna noiembrie. Cei logodiți se vor bucura de o atmosferă plăcută cu condiția să vorbească mai puțin. 

Citește și: 5 trăsături care te definesc, în funcție de zodie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele nu par să țină cu tine în ceea ce privește viața ta sentimentală, deoarece nivelurile de compatibilitate sunt în scădere.

Graba excesivă în orice sarcină ar putea să-ți irite partenerul/a sau să ducă la o creștere a problemelor dintre voi într-o astfel de situație. Este posibil să fii deprimat /ă ca urmare a acestui fapt, dar ar trebui să câștigi inima iubitului/ei tău/tale.

Dacă ești căsătorit/ă, partenerul/a poate primi recompense financiare care te pot ajuta și pe tine.

Cu toate acestea, a doua parte a lunii nu arată bine. În timp ce sănătatea persoanei iubite poate rămâne fragilă în această perioadă, schimbările în comportament și agresivitatea acestuia ar putea cauza stres în cuplu.

S-ar putea să faci tot ce poți pentru a readuce lucrurile la normal. Chiar dacă eforturile tale nu au întordeauna rezultate ideale, este mai înțelept să lași lucrurile să curgă și să aștepți momentul potrivit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când vine vorba de persoana iubită, fii inventiv/ă și pasional/ă în această lună. Acest lucru îți poate face viața amoroasă mai plăcută. Discută și petrece timp de calitate cu partenerul/a pentru a-ți revigora viața amoroasă.

Când vorbești cu partenerul/a de viață, încearcă să fii umil/ă. Agresivitatea și comunicarea dură pot duce la o ceartă serioasă.

Este posibil să primești o propunere de dragoste neașteptată. Comunicarea sănătoasă poate fi esențială pentru o atmosferă frumoasă.

O întâlnire romantică cu iubitul/a ar putea fi o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună. Este un moment bun pentru a te căsători, iar șansele de a primi o cerere în căsătorie sunt extrem de bani.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În ceea ce privește dragostea, această lună ar putea fi memorabilă. Poți participa la numeroase evenimente de-a lungul lunii, ocazie cu care ai putea face celorlați o impresie de neșters.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți realiza în această lună este să te gândești să pleci într-o excursie cu persoana iubită.

Căsătoria și viața amoroasă ar putea fi ca un basm, deoarece te vei simți norocos/oasă că ai găsit partenerul/a perfect/ă pentru tine.

În afară de asta, luna noiembrie este o perioadă bună pentru persoanele care așteaptă un copil. De asemenea, nașterea unui copil poate aduce bucurie și fericire nativilor.

Soțul sa soția poate fi foarte norocos/oasă să fie căsătorit/ă cu tine, deoarece îți va prețui enorm prezența.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna aceasta, majoritatea nativilor îndrăgostiți ar trebui să fie extrem de precauți. S-ar putea să te simți atras/ă de cineva, ceea ce îți va enerva partenerul/a. Dacă îți exprimi interesul față de altcineva, s-ar putea să se producă o ruptură în relația ta.

În luna noiembrie, mulți Lei pot întâlni pe cineva, iar această atracție poate duce la iubire. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiți nimănui să se apropie prea mult de tine dacă ești implicat/ă în prezent într-o relație. Iubește pe cineva care te adoră mai degrabă pentru sufletul tău, nu pentru trup.

Luna aceasta, nativii căsătoriți pot avea certuri iraționale cu partenerii lor. Cu toate acestea, îți poți cere scuze odată ce îți dai seama că subiectul este totul lipsit de importanță.

Ar trebui să eviți să te cerți cu soțul/soția sau cu oricine altcineva fără un motiv real. Acesta este momentul în care relația voastră poate ajunge la apogeu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună, s-ar putea să simți mai multă dragoste, căldură și armonie decât oricând. Acesta este un moment excelent pentru a merge la întâlniri.

Nu permite mâniei sau ego-ului să se deterioreze din orice motiv, mare sau mic. Acest lucru poate crește energia pozitivă, încrederea. dragostea, pasiunea și intimitatea pe măsură ce luna trece.

Dacă ai o relație serioasă, viitorul vostru se anunță a fi grozav. Tu și persoana iubită veți trăi clipe pline de iubire și romantism. S-ar putea să fie niște discuții plăcute între voi.

De asemenea, este posibil să existe un eveniment fericit în familia ta care îți va îmbunătăți starea de spirit. Este posibil să înțelegi mai bine sentimentele partenerului/ei și celor dragi și să fiți mai sensibili unul la nevoile celuilalt.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pe măsură ce luna trece, lucrurile se îmbunătățesc pentru tine în ceea ce privește viața amoroasă. Cu toate acestea, inima ta poate încă adăposti anumite ambiții neîmplinite și dorințe nerostite.

E posibil să înțelegi mai bine sentimentele partenerului/ei și a celor dragi și, cel ai probabil, vei fi mai sensibil/ă la nevoile lor.

Pe măsură ce luna avansează, se remarcă o anumită maturitate în dragoste și relații. A doua jumătate a acestei luni îți va aduce o energie nouă, cu mai multă armonie și căldură. S-ar putea să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Cu toate acestea, ține minte că starea ta de spirit se poate schimba în orice direcție. Din fericire, vei reuși să te aduni la timp, așa că tulburările vor fi scurte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Această lună poate fi cu adevărat favorabilă pentru viața ta romantică. Când vine vorba de iubire și afecțiune, s-ar putea să fii destul de sincer/ă.

Între tine și persoana iubită s-ar putea să existe multă pasiune. Veți petrece mult timp împreună, poate chiar într-o scurtă călătorie în doi.

Aceasta este, de asemenea, o lună excelentă pentru nativii singuri. Noimebrie vine cu numeroase ocazii de a-ți întâlni partenerul/a de vis.

Cu toate acestea, evită să adunci în discuție probleme și preocupări vechi pentru a evita să provoci tensiune în căsnicie. Este important să petreci timp de calitate cu partenerul/a de viață. În caz contrar, te poți confrunta cu consecințe teribile dacă încerci să-i impui deciziile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil ca viața ta amoroasă să aibă de suferit în această lună. Cuplurile se pot angaja în lupte verbale, iar relația lor poate îngheța. Este esențial să reaprinzi focul în relația ta.

Acesta este, însă, un moment bun pentru persoanele singure, deoarece există o șansă reală de a-ți întâlni sufletul pereche în luna noiembrie 2022.

Este posibil să ai o casnicie plăcută. Tu și partenerul/a veți acea o relație sănătoasă și fericită. Acasă, atmosfera este plăcută și senină. Vei petrece mult timp cu soțul/soția și veți găsi echilibrul ideal între viața personală și cea profesională.

Poți dezvolta intimitate fizică cu persoana iubită, ceea ce poate îmbunăți relația.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această lună îți poate aduce o perioadă de mare liniște în viața ta sentimentală. Aceasta este cea mai bună perioadă pe care ai avut-o în ultimul timp, iar tu și persoana iubită vă conectați genial în acest moment.

Drept urmare, dacă te-ai gândit recent la căsătorie, acum este momentul ideal de a o aduce în discuție. Conform previziunilor astrale, rezultatele vor fi grozave. Profită de această șansă!

Dacă ești căsătorit/ă, s-ar putea să primești în curând vești plăcute. Acesta ar putea fi un moment bun pentru a începe să investești în relația ta dacă nu ai făcut-o încă. Iubitul/a tău/ta va fi extrem de mulțumit/ă de felul în care te porți. Voi doi vă veți distra de minune în noiembrie!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În noiembrie vei da dovadă de destul romantism și, de asemenea, vei dori să te distrezi mai mult. Vei vrea să seduci pe cineva special. Simte-te liber/ă, deorece acesta este sezonul în care viața ta amoroasă se poate dezvolta, iar plăcerea romantică poate dura cel mai mult.

În a doua jumătate a lunii, pot exista unele suișuri și coborâșuri, precum și critici din partea soțului/soției. Cu toate acestea, timpul pe care îl investești în relația ta poate primi recompense neașteptate.

De asemenea, tot a doua jumătate din noiembrie poate aduce un moment în care să alegi să te desparți de cineva. Nu te îngrijora, va dura doar câteva zile și îți va trece.

Dacă încerci să rămâi însărcinată, aceasta este o lună periculoasă pentru sarcină.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește dragostea, luna noiembrie nu va fi ușoară. Trebuie să depui eforturi consistente pe acest plan al vieții tale. Nu renunța la relația în care ești implicat/ă din slăbiciune.

Evită să te enervezi și să te cerți, deoarece acest lucru poate genera suișuri și coborâșuri în relație. Ar trebui să aloci ceva timp pentru a reflecta asupra comportamentului tău, deoarece acesta poate avea un impact semnificativ asupra relației tale.

Fă-ți un program de lucru rezonabil pentru a petrece mai mult timp cu partenerul/a. Acest lucru poate face relația dintre voi mai puternică.

Pe de altă parte, dacă ești posesiv/ă, fă un efort pentru a-i da puțin spațiu persoanei iubite, deoarece asta înseamnă să ai o relație sănătoasă.

Dacă ești singur/ă, poți fi atras/ă de cineva din grupul tău de prieteni și poți avea șansa de a începe o altfel de relație cu el/ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod