Horoscopul dragostei pentru luna iunie. Berbecul are nevoie de oameni noi în viața lui

Berbecul are nevoie de oameni noi în viața lui, astfel scânteia iubirii ar putea să apară.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna iunie va fi bună pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești căsătorit/ă sau ai un partener, totul va decurge natural și vă veți înțelege foarte bine. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva nou și ar putea apărea scânteia iubirii. Este un moment bun pentru a socializa și a cunoaște oameni noi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În dragoste, luna iunie va fi bună pentru tine.

Dacă ești căsătorit/ă sau ai un partener, totul va merge cum îți dorești. Dacă ești singur/ă, vei cunoaște o persoană foarte spirituală care te va introduce în lumea ei. Aceasta va fi o descoperire grozavă pentru tine. Cu ajutorul acestei persoane vei descoperi un nou mod de a-ți prețui viața și de a-ți trăi iubirea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, în această lună vei experimenta schimbări.

Dacă ești căsătorit/ă sau ai pe cineva, veți trece printr-o criză severă. Doar cuplurile extrem de solide ar putea supraviețui. Mulți vor decide să se separe. Dacă ești singur/ă, influențele astrale vor schimba modul în care privești relațiile și dragostea. Vei fi atras/ă de oameni foarte încrezători și de succes, oameni cu putere. Scopul tău va fi să îi întâlnești.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ai pe cineva, totul va fi o problemă și relația ta va fi greu de digerat.

Va trebui să depui eforturi mari pentru a evita un impas. Nu lua decizii importante în dragoste. Dacă ești singur/ă, ai putea avea neînțelegeri cu o persoană de gen opus. Lucrurile nu vor ieși așa cum vrei tu. Vei avea avea așteptări prea mari de la cineva și vei fi dezamăgit/ă.

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste, lucrurile merg bine pentru tine luna aceasta.

Dacă ești căsătorit/ă sau ai pe cineva, situația amoroasă se îmbunătățește. Viața ta intimă se activează și pasiunea revine în cuplul tău. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni pe cineva interesant, care te va atrage foarte mult. Va merita să încerci să îl cunoști mai bine. Cu toate acestea, nu te grăbi, întotdeauna ai tendința să te grăbești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, nu vor exista prea mari schimbări pentru tine luna aceasta.

Ești fericit/ă așa cum e și nu vrei să schimbi nimic în viața ta amoroasă. Dacă ești singur/ă, ai putea avea mai mulți admiratori care îți vor plăcea. Vei ieși cu ei și vei încerca să îi cunoști, astfel că alegerea va fi destul de grea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luptele și contradicțiile, tensiunea și ura vor dispărea din cuplul tău în această lună.

Iunie vine cu vești bune și cu liniște în viața sentimentală. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei continua tot singur/ă. Acest lucru se datorează faptului că nu vei ieși prea mult și nu vei avea cum să găsești pe cineva care să îți atragă atenția.

Citește și: Dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia lui

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna iunie va fi o lună extrem de romantică pentru tine și partenerul tău.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei întâlni pe cineva în prima săptămână din iunie. Va fi vorba despre o persoană romantică și îți va plăcea acest lucru la ea. Veți începe să vă întâlniți pentru a vă cunoaște mai bine. Nu este cineva din mediul tău obișnuit, ceea ce îți va stârni și mai multă curiozitate și mai multe așteptări în viața ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste, te vei descurca excelent în această lună.

Atmosfera din cuplu va fi armonioasă și știi ce să faci pentru a-ți atrage partenerul/a. Povestea voastră este frumoasă și te vei simți foarte fericit/ă. Dacă ești singur/ă, este posibil să întâlnești pe cineva și să te îndrăgostești nebunește. Trăiește-ți din plin aventura și bucură-te de viață!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau ai pe cineva, tu și persoana respectivă veți trece printr-o adevărată criză.

Vei fi nervos/oasă și te vei descărca pe cel/cea de lângă tine. Și persoana iubită are probleme și nu este un moment potrivit să o ataci, ca apoi să te atace și ea. Totul ar putea exploda și te vei trezi foarte aproape de despărțire. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil vei rămâne singur/ă. Nu este o lună bună pentru dragoste și chiar dacă ieși pentru a întâlni oameni noi, nu te va atrage nimeni.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai o relație stabilă, luna aceasta vei avea parte de momente tensionate cu partenerul/a de viață.

Există lucruri cu care nu vă puteți pune de acord și a sosit timpul să le rezolvați. Nu puteți continua în această situație sau veți ajunge să vă despărțiți. Dacă ești singur, nu este un moment bun pentru dragoste.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ai o relație, tu și partenerul/a de viață veți continua în ritmul obișnuit.

Chiar dacă ai vrea mai multă acțiune în cuplul tău, astrele te sfătuiesc să te bucuri de liniștea pe care o trăiești. Dacă ești singur/ă, vei rămâne singur/ă. Vei ieși destul de puțin pentru a cunoaște oameni noi pentru că vei fi ocupat/ă cu alte lucruri luna aceasta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod