Horoscopul dragostei pentru luna februarie. Racul ar trebui să treacă peste durerile trecutului

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna februarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru tine, luna februarie va fi una bună în ceea ce privește dragostea și relațiile. Atmosfera va fi romantică la începutul lunii. Între tine și persoanele dragi se creează o legătură pozitivă.

Un vechi prieten poate veni cu o propunere interesantă și, de asemenea, există șanse să dai nas în nas cu un/o fost/ă partener/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele te determină să îi oferi mai multă libertate persoanei iubite. De asemenea, nu te grăbi să spui DA, deoarece s-ar putea să regreți. Nu lua decizii pripite fără să te gândești de două ori înainte, deoarece nu va face bine relației tale.

Dacă ești căsătorit/ă, căsnicia voastră va deveni mai puternică. Planificați o călătorie împreună și învață să ai răbdare cu partenerul/a de viață.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Februarie va fi o lună bună pentru tine în ceea ce privește relațiile de dragoste. Unii dintre voi vă veți implica într-o relație grozavă.

Vei fi fericit/ă petrecând timp de calitate cu partenerul/a de viață. Astrele îți oferă bucurie și fericire în relația ta. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a de viață aveți nevoie și de libertate și, din fericire, v-o oferiți reciproc, lucru care te fac să te simți confortabil.

Ultima săptămână a lunii februarie cere răbdare în relație. Acest lucru ajută la evitarea greșelilor care reduc disputele inutile.

S-ar putea să primești o propunere de la fostul/fosta tău/ta, care te poate face fericit/ă și liniștit/ă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Prima regulă pentru această lună pe care trebuie să te concentrezi este să te iubești și să te respecți. Partenerul/a de viață știe că îl/o iubești, dar te va aprecia mai mult dacă îți știi valoarea.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, te vei distra de minune cu persoana iubită și s-ar putea ca asta să ducă lucrurile într-o direcție mai bună. Dacă totul este în regulă, fii pregătit/ă pentru clopotele de nuntă.

Dacă ești căsătorit/ă, de asemenea te vei distra grozav cu soțul/soția. Chiar dacă unele probleme vă vor bloca drumul, vei profita de multe momente și le vei folosi cât mai bine.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a face loc pentru întâlniri sau pentru a alege pe cineva pentru o relație de lungă durată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți vei recupera partenerul/a de viață în această lună, deoarece acesta/aceasta îți va înțelege punctul de vedere. Va fi punctul culminant al lunii pentru tine.

Odată cu începutul lunii, relația sentimentală va fi mai bună. Sentimentele și romantismul vor înflori.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu se întâmple același lucru pentru nativii care caută împăcare cu foștii lor parteneri. Prin urmare, ar trebui să privești înainte și să treci peste necazurile și durerile pe care ți le provoacă trecutul.

Dacă ești singur/ă, astrele prezic câteva oportunități frumoase de a găsi dragostea. Te așteaptă momente minunate, însă cu o condiție: prețuiește persoana de lângă tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cuplurile se vor bucura de timpul petrecut alături de partener/ă. În special, nativii care sunt căsătoriți vor găsi că este extrem de liniștit să împărtășească lucrurile și punctele de vedere în decursul acestei luni.

Mai mult, dacă te gândești de ceva vreme la căsătorie, o pot face, deoarece este o perioadă grozavă. Așadar, profită la maximum de acest tranzit planetar.

Dacă ești singur/ă, vei fi extrem de norocos/oasă dacă plănuiești să ai aventuri și întâlniri ocazionale. Dar, dacă este vorba de ceva serios cu același partener, astrele îți sugerează să încetinești puțin și să faci spațiu pentru înțelegerea celeilalte persoane.

Există câteva oportunități bune pentru nativii care caută împăcare. Privește viața cu pozitivism și crede în lucrurile potrivite!

De asemenea, deciziile vor fi în favoarea persoanelor care se confruntă cu unele probleme familiale. Prin urmare, fii răbdător/oare și fă-ți mai puține griji!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Da, ești îndrăgosit/ă. Da, îl/o iubești mult. Dar când vei face pasul cel mare? Ei bine, astrele îți sugerează să o faci luna aceasta, de Sfântul Valentin, poate. Dacă sunteți de mult împreună, căsătoria este o idee grozavă.

Dacă ești singur/ă, ar putea exista întâlniri ocazionale, dar nimic serios. Prin urmare, cel mai bine pentru tine ar fi să nu-ți faci speranțe mari, deoarece te-ai putea confrunta cu o mică decădere.  

Dacă ești deja căsătorit/ă, lipsa timpului ar putea cauza mariajului. Încearcă să ai răbdare și să aștepți momentul potrivit pentru a fura ceva timp partenerului/ei tău extrem de ocupat/e.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să te detașezi de tot ce este negativ și să faci loc unor noi relații. Conform previziunilor astrale, dacă ești cu cineva, trebuie să ceri spațiu pentru tine însuți/însăți și să regândești relația cu partenerul/a.

Dacă ești singur/ă, ai șanse să găsești persoana potrivită pentru căsătorie. Dar, există riscul ca aceasta să aibă o altă față decât cea pe care ți-o arată. Prin urmare, testează-o cu răbdare și vezi ce vrea de la tine și de la o relație în general.

Dacă ești căsătorit/ă, atmosfera din sânul familiei va fi grozavă. Vei petrece clipe minunate, departe de stresul și tensiunea cu care te-ai cam obișnuit. Acest lucru te va ajuta să construiești o legătură mai bună cu partenerul/a de viață.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca luna aceasta, din diverse motive, să îți respingi partenerul/a, prietenii apropiați și familia. Acest lucru ți-ar putea crea probleme extrem de mari. Prin urmare, astrele te sfătuiesc să ai grijă de relațiile tale și să rezolvi problemele pe care le ai cât mai repede posibil.

Dacă ești singur/ă, trebuie să încetezi să mai alergi atât pentru a găsi un partener, deoarece atunci când este momentul potrivit, ve găsi unul. Ar trebui să folosești tot acest timp pentru a deveni o persoană mai bună.

Dacă ești căsătorit/ă, monotonia intervine. Cu toate acestea, pe la sfârșit de februarie, vei avea șansa să scapi de ea. Fă-ți timp pentru o pauză sau o vacanță pentru soțul/soția ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Conform previziunilor astrale din această lună, mai trebuie să înveți câte ceva despre viața ta și scopul ei înainte de a face pasul cel mare cu partenerul/a de viață. Te-ai putea simți puțin blocat/ă, deoarece planurile tale de a trece la ceva serios ar putea să nu se potrivească cu planurile partenerului/ei tîu/tale.

Dacă ești singur/ă, februarie facilitează întâlnirile romantice. Totuși, dacă vrei să te căsătorești, luna aceasta nu este pentru tine.

Dacă ești căsătorit/ă deja, un plan romantic va ajunge să fie anulat, aducându-ți astfel destulă tristețe. Nu sunt probleme în cuplu, ci intervin alte chestiuni externe care se pun în calea voastră.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să te concentrezi mai mult asupra partenerului/ei tău/tale în această lună. Cu eforturile potrivite și cu atenția corespunzătoare, tu și persoana iubită veți construi o relație mai bună între voi decât este deja. Se aud clopotele de nuntă.

Dacă ești singur/ă, vei avea succes la întâlniri. Interesant este că și tu ai o șansă bună să te căsătorești.

Dacă ești căsătorit/ă, vor fi momente bune și momente mai plictisitoare. Vestea bună este că certurile din cuplu se vor soluționa mult mai pacifist și mai rapid.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situația dintre tine și iubit/ă este destul de încordată în ultima vreme? Ei bine, luna aceasta, lucrurile vor fi în favoarea ta. Te-ai putea împăca cu partenerul/a, indiferent de natura relației voastre.

Dacă ești singur/ă, vei găsi pe cineva compatibil cu tine. Nu numai că ai șanse mari de a te implica într-o relație grozavă, dar aceasta poate fi și pe termen lung, finalizându-se cu o căsătorie.

Dacă ești căsătorit/ă deja, poți primi vești bune. Soțul/soția vine cu o surpriză mare, mare de tot!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația cu partenerul/a tău/ta va fi grozavă. Unii dintre voi vin cu o schimbare în cuplu. Te vei raporta diferit la relația ta și la cel/cea de lângă tine, iar legătura dintre voi se va întări.

Dacă ești căsătorit/ă, vei avea noroc. Vei petrece ceva timp alături de soț/soție departe de treburi casnice și serviciu.

Dacă ești singur/ă, trebuie să fii atent/ă. Trebuie să faci fiecare pas după ce te gândești bine la el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod