Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. Leul trebuie să învețe din greșeli

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai pe cineva, vei avea parte de un început de aprilie bun când vine vorba de dragoste. În ciuda diferențelor dintre tine și partener/ă, vă veți înțelege de minune în dormitor.

Vor exista unele dezacorduri în familie, dar lucrurile se vor liniști și vei obține armonia mult dorită.

Dacă ești singur/ă, vei cunoaște oameni care sunt populari în cercurile lor sociale. Șansele ca o prietenie să se transforme într-o legătură romantică sunt destul de mici.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În acest început de aprilie te vei bucura de multă pasiune în cuplu. Ultima parte a lunii, însă, atmosfera se va strica. Fii atent/ă la orgoliu, nu-l confunda cu stima de sine!

A doua jumătate a lunii ar putea înregistra unele dezacorduri cu membrii mai în vârstă din familie. Diferențele de mentalitate sunt normale. Încearcă să rezolvi problemele pe cale amiabilă.

Dacă ești singur/ă, vei fi pus/ă pe distracție, fără dorința de a te implica în ceva stabil sau serios. Profită de singurătatea ta. Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, așa că bucură-te din plin de această fază a vieții tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te vei bucura de momente fericite alături de partenerul/a de viață în această lună. Presiunile profesionale se vor reduce și, astfel, vei avea mai mult timp pentru dragoste.

Legăturile de familie vor fi bune în a doua jumătate a lunii, dar începutul ar putea fi aspru.

Dacă ești singur/ă, ai noroc, deoarece probabil vei găsi pe cineva special și conexiunea se va crea imediat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei bucura de o prietenie bună cu partenerul/a de viață luna aceasta, dar sfatul astrelor este de a depune eforturi pentru a adăuga pasiune în relația voastră. Concentrați-vă pe intimitate pentru a vă îmbunătăți relația.

Îți vei face mulți prieteni noi și vei fi sociabil/ă. S-ar putea să cunoști pe cineva la locul de muncă, iar relația voastră să prospere.

Dacă ești într-o relație de mult timp, vei fi dispus/ă să spui DA.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei începe luna cu mici certuri care vor tulbura atmosfera din cuplu. Cu toate acestea, cu ceva efort, îți vei putea stabiliza relația. A doua jumătate a lunii îți va aduce pace și armonie.

Cineva mai în vârstă din familie s-ar putea să țină ranchiună și să fie mai distant față de tine.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea să nu te simți grozav luna aceasta. Trebuie să faci tu primul pas spre schimbare și să înveți din greșelile tale pentru a obține stabilitate în relații.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta trebui să te concentrezi pe a rămâne calm/ă și relaxat/ă. Ai grijă de relația ta! Este posibil să existe o oarecare diferență de opinii cu partenerul/a de viață în prima jumătate a lunii. Acestea vor dispărea pe măsură ce luna trece și intimitatea dintre voi va crește.

Este un moment bun să ai un copil dacă îți dorești acest lucru.

Dacă ești singur/ă, te vei bucura să socializezi și să cunoști oameni noi. S-ar putea să ai multe opțiuni și să nu te poți concentra asupra unei singure persoane. Nu te grăbi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să depui eforturi pentru a menține un echilibru în relația ta luna aceasta. S-ar putea să fii nevoit/ă să stabilești noi reguli cu partenerul/a de viață. Dacă ești logodit/ă, nu ești sigur/ă că vrei să te căsătorești și ai nevoie de mai mult timp pentru a te decide.

De asemenea, va trebui să fii diplomatic/ă față de familia ta și să-ți filtrezi cuvintele pentru ca nu cumva să rănească și să-i supere pe cei dragi. Copiii vor fi o sursă de bucurie.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în primele două săptămâni, pentru că vei atrage la maximum sexul opus.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul lunii aprilie va veni cu câteva probleme pe plan amoros, iar motivul principal al discordiei va fi ego-ul exagerat. Chiar și așa, acest factor nu va provoca daune permanente în relația ta.

Ego-ul este o călătorie către nicăieri și nu poate coexista cu dragostea. Ține cont de acest lucru atunci când simți că te îndrepți pe drumul greșit.

Dacă ești singur/ă, trebuie să fii cu picioarele pe pământ și sensibil/ă. Fii sincer/ă și deschis/ă cu tot ceea ce comunici. Pentru ca relațiile să dureze, rădăcina trebuie să fie puternică.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, s-ar putea să nu începi luna prea bine. S-ar putea să ai niște neplăceri cu partenerul/a de viață, dar pe măsură ce luna trece, problemele se vor rezolva, dar nu fără eforturi. Sfârșitul lunii va aduce pace și armonie. Fă ceva pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală!

Este un moment bun pentru cupluri să aibă un copil.

Dacă ești singur/ă, ai lipici la sexul opus, iar spre sfârșitul lunii, s-ar putea să începi o relație specială cu cineva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea parte de armonie cu partenerul/a de viață luna aceasta. Dar, pentru asta, e nevoie de răbdare și eforturi. Sfatul astrelor este să lucrezi spre o mai bună înțelegere și intimitate.

Legăturile familiale vor fi plăcute și te vei bucura foarte mult cu grupul tău de prieteni.

Dacă ești singur/ă, vei socializa mult cu sexul opus. S-ar putea să reușești să te apropii de cineva special și să începi o relație permanentă. Una peste alta, te vei bucura de viață la maximum.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Înțelegerea dintre tine și persoana iubită este din ce în ce mai mare. Siguranța pe care o simți cu privire la relația ta nu a fost niciodată la nivelul de acum.

Legăturile de familie vor fi sigure și stabile. Acordă o atenție deosebită copiilor. Ar putea avea nevoie de îngrijire și înțelegere suplimentară.

Dacă ești singur/ă, este posibil să îți întâlnești alesul/aleasa inimii. Te vei îndrăgosti profund și vei fi dispus/ă să te căsătorești oricând.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta de cuplu va fi destul de monotonă luna aceasta. Nimic interesant și nimic greșit, dar va depinde de tine să depui eforturi suplimentare pentru a-ți îmbunătăți relația cu dragostea, grija și intimitatea.

Fă-ți viața mai interesantă și vibrantă!

Dacă ești singur/ă, vei găsi persoana potrivită și relația voastră va crește și va înflori. Aceasta ar putea duce la căsătorie în curând.
27 Martie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod