Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, căci acestea au toate şansele să se îndrăgostească de persoana potrivită.

Pentru cele implicate deja înt-o relaţie nu vor există schimbări remarcabile în relaţia şi viaţa lor de cuplu. Cu toate acestea, este foarte important ca toate nativele născute sub acest semn să acorde puţin din timpul lor fiecărei persoane drage.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei simţi măgulită în aceste zile de partenerul tău de viaţă, iar asta e un semn bun pentru relaţia voastră.

Munca şi eforturile tale îţi sunt apreciate mai mult decât sperai, de aceea bucură-te de orice clipă petrecută în compania acestuia. Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că lucrurile evoluează pentru voi pentru că vă aflaţi pe direcţia bună.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să dai dovadă de încredere în tine şi să emani siguranţă la orice pas.

În aceste zile nu te lăsa dominată de nimeni, în special de partenerul de viaţă. Cu toate că încearcă să te controleze mânat de gelozie şi posisivitate, tu nu îi face jocul nici măcar ca să îl linişteşti. Încearcă pe cât posibil să îl faci să îşi deschidă ochii şi să fie mai raţional!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână există toate şansele să întâlneşti un bărbat care să te atragă.

Din nefericire, firea ta pretenţioasă te-a împiedicat până acum să te implici în numeroase relaţii, dar acum e momentul tău. Cu siguranţă te gândeşti că poate impresia pe care ţi-a lăsat-o este una falsă, însă nu porni cu stângul şi de această dată. Oferă-le celor din jurul tău prezumţia de nevinovăţie, iar pe parcurs vei vedea tu care este treaba.

Leu(22 iulie - 22 august)

Oricine va fi cucerit de şarmul tău personal şi asta nu se întâmplă doar acum.

Însă, în aceste zile va avea loc un eveniment cu totul inedit care îţi poate scoate în cale o persoană inteligentă şi cu aceleaşi aspiraţii în viaţă ca şi tine. Punctele comune pe care le veţi descoperi unul la celălalt vă vor apropia imediat şi vă veţi cuceri reciproc şi în egală măsură. Este o săptămână norocoasă pentru nativele singure!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În acest început de săptămână vei avea destul de multe de făcut, însă stai bine la capitolul organizare.

Din fericire, îţi planifici sarcinile din timp şi reuşeşti să pui totul în ordine înainte de a pleca într-o vacanţă. Cu toate acestea, pentru a nu porni extenuată în expediţie, cere o mână de ajutor partenerului de viaţă, căci el este întotdeauna dispus să ţi-o ofere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Începând de luni te relaxezi complet, semn că se apropie concediul sau ai plecat deja într-o vacanţă.

Viaţa de cuplu se regăseşte în limitele normalităţii, însă nu poţi spune că eşti extrem de fericită şi mulţumită de ea. Cu toate acestea, profită la maximum de momentele alături de partenerul de viaţă, pentru că doar aşa vei reuşi să ajungi tot mai aproape de visurile tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Avântul pe care l-ai avut în ultima perioadă pe plan profesională vine şi cu părţi proaste.

Din păcate, fără să îţi propui acest lucru, timpul petrecut alături de cei dragi a fost limitat, iar relaţiile s-ar putea răci dacă o ţii tot aşa. Dacă ai obţinut ceea ce ţi-ai dorit în carieră momentan, încearcă de acum să îţi îndrepţi atenţia către partener, copii, prieteni şi chiar părinţi.  Este foarte important să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

A sosit momentul ca în acest început de săptămână să se producă o împăcare.

Fie că este vorba despre partenerul tău, fie despre o prietenă sau chiar sora ta, cert este că trebuie să faci tu primul pas. Lasă orgoliul deoparte şi recunoaşte că ai greşit atunci când ai acuzat fără dovezi, dar fă-o cât încă nu e prea târziu. Persoana respectivă aşteaptă acest lucru de la tine şi nu îţi va întoarce spatele.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să te concentrezi mai mult pe viaţa ta personală în această săptămână, cu precădere pe cea din dormitor.

Tu şi partenerul de viaţă nu aţi mai reuşit să rămâneţi singuri de multă vreme, iar asta v-a răcit puţin relaţia. Cu ultima fărâmă de energie pe care o mai aveţi, încercaţi să scăpaţi de toţi cei din jur şi să fugiţi într-o escapadă romantică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă ţi se pare umilitor, în acest început de săptămână vei fi nevoită să faci anumite lucruri pentru a intra în graţiile partenerului de viaţă.

Situaţia voastră este delicată din cauza unei greşeli pe care ai făcut-o, de aceea e necesar să adopţi o atitudine de căinţă. Dacă îi arăţi că îţi pare rău şi încerci să îl împaci, chiar dacă eşti falsă, cu siguranţă vei avea succes.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă o săptămână frumoasă pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Tu şi iubitul sau soţul tău traversaţi cea mai frumoasă perioadă a voastră de până acum. E posibil să aşteptaţi un copil sau tocmai v-aţi planificat nunta, dar indiferent despre ce e vorba amândoi sunteţi fericiţi. Dacă eşti singură, e posibil să fii tristă în marea majoritate a timpului, însă în special atunci când vezi cupluri fericite în jurul tău. Nu e o situaţie de compătimire, pentru că nu alegi să fie aşa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod