Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei ca totul să iasă ca tine, iar partenerul de viaţă îţi va reproşa acest lucru.

În ultima perioadă te-ai schimbat destul de mult, atitudinea ta devenind din ce în ce mai insuportabilă pentru cei dragi. Încearcă să îţi faci o listă de priorităţi şi renunţă la ideea de a-i mulţumi pe acei oameni neimportanţi din jurul tău în defavoarea celor care ţin cu adevărat la tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă nu ai un iubit, aceasta este săptămâna ta!

Cu siguranţă o persoană total necunoscută te va impresiona în aceste zile şi poate chiat te vei îndrăgosti fulgerător. Se anunţă veşti bune pentru tine dacă ai acest statut, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru Scorpionii cuplaţi. În acest caz, te vei simţi sufocată şi constrânsă de partenerul tău!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi nevoită în această săptămână să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale.

Vor fi câteva zile extrem de grele, în care oamenii apropiaţi vor trage de tine să le oferi atenţie. Încearcă să faci acest lucru şi aceştia vor aprecia chiar dacă nu reuşeşti să o duci până la capăt. Atât iubitul, cât şi colegii sau prietenii te vor lângă ei acum!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O persoană pe care o vei întâlni în această săptămână îţi va schimba complet percepţia despre viaţă.

Dacă eşti singură şi îţi cauţi cu disperare un iubit, atunci e posibil ca acum să îţi dai seama că nu ai deloc nevoie de unul. De miercuri vei realiza că poţi fi fericită şi altfel. Ai mai multă încredere în tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă în această săptămână să înlături orice competiţie dintre tine şi iubit, altfel se va produce o ruptură greu de refăcut.

Dacă problemele voastre cele mai mari au legătură cu poziţia profesională sau cu venitul fiecăruia dintre voi, atunci înseamnă că trebuie să vă gândiţi bine dacă vă aflaţi în relaţia potrivită. Ori vă comportaţi ca o familie, ori vă reorientaţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Relaţia ta amoroasă nu va funcţiona decât dacă te dedici ei.

Nu trebuie să o faci în totalitate, însă ignoranţa cu care îţi tratezi iubitul poate avea consecinţe grave în viitorul apropiat. Dacă alte planuri ale vieţii tale sunt mult mai importante decât cel sentimental, atunci ar trebui să nu mai dai nimănui speranţe!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă o săptămână prea liniştită pe plan sentimental pentru tine, însă chiar dacă vei avea parte de tensiuni în cuplu, totul va trece la fel de repede cum a şi venit.

Este foarte important să vă comunicaţi unul altuia problemele şi atunci totul se va rezolva de la sine. Nimic nu e atât de grav precum pare, aşa că nu trebuie să găsiţi motive care nu există în realitate!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Această săptămână este perfectă pentru întâlniri romantice, mai ales dacă nu eşti angajată într-o relaţie, dar îţi doreşti acest lucru.

Dacă ai un iubit sau un soţ, e posibil ca în aceste zile să primeşti o surpriză extrem de plăcută din partea acestuia. Orice gest romantic va aduce un plus relaţiei voastre!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu lăsa nimic şi pe nimeni să se bage în relaţia ta amoroasă în această săptămână.

Situaţia ta sentimentală nu este una tocmai bună, aşa că orice bârfă te poate afecta într-un mod negativ. Dacă ai dubii cu privire la fidelitatea partenerul de viaţă, încearcă să lămureşti cu acesta bănuileile care te macină înainte de a lua o decizie tranşantă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Traversezi poate cea mai frumoasă perioadă a ta de până acum pe plan sentimental.

În această săptămână, reuşeşti să obţii tot ce vrei de la partenerul de viaţă, mai ales dacă vine vorba de lucruri materiale. Nici cu dovezile de iubire nu o duci rău, afecţiunea fiind prezentă atât pentru o relaţie la început de drum, cât şi pentru una deja stabilă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să te împaci cu persoanele cu care te-ai certat recent.

Fie că este vorba de partenerul tău de viaţă sau de mama ta, trebuie să faci tu primul pas către pace. Dacă disputele au început de la bani, acum e momentul să îţi dai seama ce este mai de preţ pe lume!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti uşor nemulţumită de partenerul de viaţă, însă conştientizezi până la urmă că ţi-ar fi mult mai greu fără el.

Cu toate acestea, nu poţi renunţa la critica specifică zodiei tale, iar această atitudine vă poate îndepărta. Niciu relaţie nu e perfectă ,şi atât timp cât greşelile nu sunt majore, ar trebui să apreciezi mai mult ceea ce ai!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod