Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta se anunță a fi cam aglomerată pentru tine.

Se pare că nu există nicio șansă de a scăpa de planurile pe care ți le-au făcut ceilalți, în special dacă este vorba de cei dragi. Nu ezita să le accepți atât timp cât știi că îi faci fericiți, va merita din plin!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să îți petreci mai mult timp alături de cei dragi în această săptămână, în special în weekend.

Fă-ți planuri cu aceștia și implică-i în activitățile tale. În ceea ce privește relația cu partenerul de viață, nu ezita să pleci într-o călătorie cu el, pentru că, astfel, micile tensiuni dintre voi vor dispărea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Există riscul major ca între tine și partenerul de viață să se instaleze o tensiune greu de spulberat în această săptămână.

Certurile dintre voi sunt din ce în ce mai dese în ultima perioadă, iar în aceste zile va fi apogeul. Absurd este faptul că totul pleacă de la nimicuri, ceea ce înseamnă că, cumva, relația voastră a devenit prea monotonă și are nevoie de o schimbare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La finalul acestei săptămâni, apare contextul perfect pentru a te concentra mai mult pe viața ta sentimentală.

Dacă ești implicat într-o relație, planurile de viitor te vor face să ai mai mult avânt și să fii mai mulțumit de partenerul de viață. Dacă ești singur și ești în căutarea marii iubiri, e necesar să faci tu primul pas și să iei inițiativa atunci când vine vorba de întâlniri sau apeluri telefonice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Gelozia își va spune cuvântul în această săptămână și, se pare, că nu poți face nimic în acest sens.

Te macină lucruri total neimportante legate de partenerul de viață și îți creeazi scenarii ireale, știi și tu. Cu toate acestea, nu poți pune frână acestor sentimente, indiferent cât de mult rău ți-ar face. Încearcă să pui întrebări și să ceri toate lămuririle de care ai nevoie, pentru că doar comunicarea te poate scoate din acest impas.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi dubios de liniștită pe plan sentimental pentru tine.

Se vor produce anumite schimbări care vor liniști atmosfera dintre tine și partner și veți avea mai mult timp unul pentru celălalt. Este foarte important să nu te mai legi de nimicuri și să renunți la critică atât timp cât lucrurile stau puțin mai bine pentru tine în dragoste.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ai parte de o atmosferă plăcută în sânul familiei, pentru că vei avea mai mult timp la dispoziție pentru aceștia.

Dacă ești implicat într-o relație serioasă, încearcă să nu îi reproșezi partenerului nimic de legat de bani, pentru că ar putea ieși scântei imediat. Dacă ești singur, faptul că încerci să ajuți pe toate lumea poate atrage atenția și admirația unei persoane la care nici nu sperai.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă pe cât posibil să aplanezi eventualele conflicte din cuplu în această săptămână.

Dacă dai curs discuțiilor în contradictoriu dintre tine și partener, nu vei face nimic altceva decât să strici planurile în doi din weekend. Gândește-te de două ori înainte de a spune ceva și nu te plânge celor din jur de micile probleme cu care te confrunți în relație. Dacă se va afla că o faci, vor ieși scântei!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă în cursul săptămânii, nici tu și nici partenerul de viață nu veți avea timp de ceartă, nu același lucru se va întâmpla în weekend.

E suficient să stați câteva ore bune unul lângă celălalt și să constatați că nu vă mai suportați. Astrele te sfătuiesc să dai drumul relației dacă aceasta nu îți mai aduce satisfacțiile de altădată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur, această săptămână va fi de excepție pentru tine.

Chiar dacă nu vei reuși să pui baza unei relații de durată, ceea ce vei trăi în aceste zile va fi greu de descris în cuvinte. Te bucuri la maximum de libertatea de care dispui și dorești să îți perfecționezi tehnicile de flirt și de agățat. Vei reuși până la urmă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta personală este pe locul doi de multă vreme, însă un eveniment din această săptămână te va face să realizezi cu adevărat importanța ei.

Banii și statutul social nu te vor face niciodată complet fericit dacă nu reușești să găsești un echilibru între toate sectoarele vieții tale. Dacă ești implicat într-o relație, acordă-i mai mult timp și fă tot posibilul să o duci la următorul nivel. Dacă ești singur, nu ezita să ieși la mai multe întâlniri și să îți lărgești cercul de prieteni!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru socializare, trebuie doar să fii tu mai disponibil și mai dornic de distracție.

Chiar dacă nu simți inițial să faci unele lucruri sau să accepți unele invitații, e important să spui da și apoi va începe să îți placă. Dă-le o șansă admiratorilor sau admiratoarelor care încearcă să te cunoască mai bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod