Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Munca și banii nu vor fi în centrul tău de interes în aceste zile, dar nici nu necesită o atenție deosebită din partea ta.

Se poate să primești unele vizite care te vor face să îți schimbi perspectiva asupra vieții tale, în special dacă acele persoane au trecut prin momente grele sau tragedii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vor exista numeroase oferte de job-uri și oportunități de a-ți îmbunătăți situația financiară în această săptămână.

Chiar dacă diferențele nu vor fi mari în ceea ce privește banii, acest lucru îți dă mai multă încredere în tine și în aptitudinile tale. E important să vrei să faci o schimbare, iar aceasta va fi una favorabilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să eviți pe cât posibil întâlnirile sau tranzacțiile importante în aceste zile.

Nivelul tău de energie nu este unul excepțional, iar puterea de concentrare și planurile pe care ți le-ai făcut lasă de dorit. În momentul în care vei pregăti totul până la cel mai mic detaliu, abia atunci te poți gândi la șanse reale de îmbunătățirea a situației tale financiare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Planurile tale se mișcă greu în această săptămână și asta doar din cauza faptului că te lași distras de alte aspecte ale vieții tale.

E posibil ca implicarea unor persoane din exterior să îți perturbe liniștea de la serviciu, dar să îți afecteze și rezultatele muncii tale. Încearcă pe cât posibil să separi viața personală de cea profesională și depunde eforturi pentru o mai ușoară comunicare între tine și cei din jurul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei da mai mult randament la locul de muncă în aceste zile.

Și, cu toate că situația ta fianciară nu va suferi schimbări de niciun fel, ești mulțumit de faptul că vei căpăta mai multă popularitate. Știi că înainte de a da lovitura cea mare trebuie să te faci cunoscut, de aceea, te concentrezi pe acest aspect și nu te lași până nu devii celebru. Îți place acest rol la nebunie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc rău cu banii în această săptămână.

Chiar dacă apar cheltuieli majore în zilele de luni și marți, ești pregătită pentru ele. Organizarea bugetului în funcție de priorități și un plan de bătaie bine pus la punct te vor ajuta să treci mai ușor peste golurile care se vor produce.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei fi nevoit să faci o investiție de care nu ești prea încântat.

O vei face pentru că știi că este necesar, însă cu strângere de inimă. Ascultă mai mult de sfaturile partenerului de viață dacă este vorba de un bun comun, pentru că are idei și soluții mai bune decât tine în această situație. Lasă orgoliul deoparte!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru interviuri sau afaceri, trebuie doar să îți dorești o schimbare în viața ta profesională.

Există șansa să tragi lozul cel mare dacă știi cum să pui problema, ce să ceri și ce să oferi. Totul trebuie să fie foarte bine pus la punct înainte de a deschide gura și de a începe negocierile. Astrele te sfătuiesc să cheltui mai puțin bani pe plăcerile personale și mai mulți pe investiții pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea șansa să câștigi mai mulți bani în primele zile ale acestei săptămâni.

Sumele nu vor fi prea mari, însă sufieciente cât să te simți capabil. Poți muta munții din loc dacă îți propui, însă pentru asta trebuie să renunți la atenția față de celelalte sectoare ale vieții tale. Cum știi că fericirea nu poate fi atinsă decât dacă ai câte puțin din toate, alegi să optezi pentru echilibru.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Stabilitatea de la locul de muncă va fi puternic zdruncinată de un eveniment care va avea loc la începutul acestei săptămâni.

Se pare că tensiunile dintre tine și colegii tăi cresc, iar unul dintre ei s-ar putea să îți saboteze succesul. Chiar dacă ești mulțumit de banii pe care îi câștigi la momentul actual, e posibil să fii tentat să îți schimbi job-ul din cauza atmosferei și presiunii sub care lucrezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor avea loc schimbări la nivel profesional și nici financiar în această săptămână.

Se pare că un proiect în care ești implicat stagnează din cauza celor cu care colaborezi, așadar e momentul să regândești planul. Nu lua decizii impulsive, ci lasă timpul să clarifice situația. Mai devreme sau mai târziu, vinovații vor ieși singuri la suprafață. Atunci, vei avea de câștigat!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Situația de la serviciu este destul de tensionată încă de ceva vreme, iar acest lucru te pune serios pe gânduri.

Te îngrijorează stabilitatea financiară și simți că totul s-ar prăbuși dacă ai fi concediat. E momentul să fii mai curajos, pentru că doar ieșind din zona ta de confort vei reuși să evoluezi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod