Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te vei simţi bine în sânul familiei în această săptămână şi, cel mai probabil, vei avea şansa de a lega noi prietenii care se pot transforma în poveşti de iubire.

Dacă eşti singur, nu spune nu flirtului şi oferă-le oamenilor şansa de a se face plăcuţi. Dacă eşti implicat într-o relaţie, nu ar strica să faci unele schimbări în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele îţi recomandă să reiei unele legături mai vechi, fie ele relaţii de iubire sau de prietenie.

Stai bine la capitolul comunicare, de aceea poţi ajunge cu uşurinţă la un numitor comun cu cei din jurul tău. Dacă ai copii, concentrează-te pe educaţia acestora fără a te lăsa păcălit de tehnicile de manipulare a celor mici!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gelozia va fi la ordinea zilei în această săptămână şi, se pare, că nu îţi poţi controla ieşirile nervoase faţă de partener.

Cel mai probabil nu ai niciun motiv să reacţionezi aşa, dar lipsa încrederii în tine te determină să acţionezi împotriva logicii. Dacă partenerul tău refuză dialogul cu tine, e posibil să fie doar din cauza faptului că îl faci să se simtă foarte inconfortabil cu întrebările tale!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână ar putea fi destul de tensionată în ceea ce priveşte situaţia ta amoroasă.

Se pare că armonia care era odată între tine şi partener a dispărut peste noapte. Dacă nu sunt probleme mai grave între voi, ia în considerare monotonia sau timpul prea puţin petrecut în doi. Dacă eşti singur, nu lăsa ispitele să facă ce vor din tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele îţi recomandă să îţi îndrepţi atenţia către sectorul sentimental în aceste zile.

Prima parte a săptămânii poate fi una destul de agitată din cauza unor neînţelegeri sau diferenţe de opinie dintre tine şi partener. Chiar dacă aveţi idei diferite, asta nu înseamnă că nu vă potriviţi şi, mai ales, nu înseamnă că trebuie să puneţi paie pe foc. Învaţă să te opreşti când trebuie, adică atunci când vezi că discuţia degenerează!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să mai suporţi puţin chin, dar imediat ce vine weekend-ul te vei relaxa total.

Fie că urmează concediul sau doar o scurtă excursie alături de partener, cert este că planurile frumoase din viitorul apropiat te ajută să treci mai uşor peste provocările din aceste zile. Dacă eşti singur, nu crede în vorbele unei persoane care te-a dezamăgit deja cândva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei reuşi să îţi priveşti cu alţi ochi partenerul de viaţă.

Chiar dacă nu eşti ferm convins de situaţia dintre voi, te forţezi să îi vezi doar părţile bune, iar acest lucru îmbunătăţeşte atmosfera din relaţie. Dacă eşti singur, fă tot posibilul să cunoşti oameni noi şi să îţi îmbogăţeşti cercul de prieteni!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Unele probleme mai vechi dintre tine şi partener pot reapărea în primele zile ale acestei săptămâni.

Dacă nu te ocupi de ele aşa cum trebuie, rişti ca acest lucru să se întâmple la nesfârşit. Dacă eşti singur, există riscul ca o persoană pe care o placi să nu reacţioneze prea plăcut la avansurile tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu lăsa nicio problemă nerezolvată în aceste zile în ceea ce priveşte dragostea, altfel acestea pot căpăta dimensiuni mai mari.

Fie că este vorba de o urmă de gelozie sau despre o nemulţumire pe care o ai cu privire la programul de lucru încărcat al partenerului, trebuie să spui deschis tot ce te deranjează. De asemenea, nu uita ca tonul să fie unul calm şi prietenos!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Renunţă la orgoliu dacă apar conflicte între tine şi persoana iubită în această săptămână.

Nu trebuie să câştigi tot timpul bătălia şi nu trebuie să îi fii superior acesteia. O relaţie sănătoasă este clădită pe respect, nu pe lupta continuă pentru supremaţie. Dacă continui tot aşa, mai devreme sau mai târziu, relaţia dintre voi se va destrăma.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi presărate de multe dovezi de iubire.

Fie că eşti singur sau nu, persoanele care ţin la tine îţi vor oferi ajutor atunci când ai nevoie şi te vor face să te simţi mai bine, indiferent de situaţia prin care treci. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci este să nu uiţi cine ţi-a fost sau nu alături la greu!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în această săptămână să ai senzaţia că partenerul cere prea mult de la tine.

Dacă ajungi în acest punct, poartă o discuţie sinceră cu acesta şi lămureşte situaţia. Dacă accepţi în continuare acest comportament în ciuda nemulţumirilor tale, vei căpăta frunstrări şi îţi vei pierde încrederea în tine. Libertatea este foarte importantă pentru o relaţie sănătoasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod