Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vei avea parte de toată atenţia şi timpul partenerului de viaţă.

Te vei arăta încântat de asta şi nicidecum deranjat de faptul că nu îţi acordă spaţiu personal. Din când în când ai nevoie de astfel de momente, pentru că doar aşa vei reuşi să te deconectezi de la ce se întâmplă în jurul tău. Nu înseamnă că eşti egoist, ci doar că ai obosit. Din fericire, cel de lângă tine e salvarea ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să îţi transformi viaţa sentimentală într-una mai spontană.

Relaţia ta de cuplu are nevoie de lucruri şi evenimente neaşteptate, altfel riscă să devină monotonă. Dacă tu şi partenerul tău renunţaţi să vă mai faceţi planuri tot timpul, cu siguranţă veţi reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii. Şi cearta are rolul ei, atât timp cât faceţi să fie constructivă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să acorzi mai multă atenţie vieţii tale de familie, în special partenerului de viaţă.

Relaţia voastră trebuie să fie consolidată, altfel riscă să ajungă pe marginea prăpastiei. Dacă eşti singur, un conflict între tine şi un vechi prieten poate scoate la iveală faptul că vă purtaţi altfel de sentimente unul altuia. Tot răul spre bine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vezi că atmosfera din relaţie este una relaxată şi armonioasă, nu o strica legându-te de nimicuri!

Chiar dacă eşti stresat din cauze externe, încearcă să nu amesteci viaţa personală cu cea profesională. Dacă eşti singur, o veche iubire poate reapărea în peisaj, fapt pentru care vei fi tentat să te ocupi mai mult de aspectul tău fizic. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să apelezi la stima de sine, nu la ambalaj, dacă vrei să o recucereşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea timp să faci tot ce ţi-ai dori în această săptămână, dar vei încerca pe cât posibil să fie un echilibru.

Chiar dacă partenerul de viaţă îţi cere să faci unele compromisuri de dragul relaţiei voastre, nu eşti dispus să renunţi la planurile pe care le-ai stabilit. Dacă sunteţi un cuplu la început de drum, această demonstraţie va marca traseul relaţiei voastre, iar cel de lângă tine îţi va respecta independenţa.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una destul de relaxată în ceea ce priveşte viaţa amoroasă.

Ai parte de acel moment de respiro din partea partenerului de viaţă, moment de care ai mare nevoie. Dacă eşti singur şi în căutare de aventură, arată-ţi disponibilitatea celor care îţi tot dau târcoale în ultimul timp.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi mai grele, pentru că presiunea din partea partenerului de viaţă este destul de mare.

Faptul că îţi pune în cârcă anumite responsabilităţi care nu îţi revin, te face să îţi pierzi încrederea în tine, dar şi răbdarea. Încearcă pe cât posibil să îţi păstrezi calmul, deoarece orice ieşire nervoasă va avea consecinţe negative tot asupra ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni nu sunt foarte potrivite pentru a le petrece în compania partenerului de viaţă.

Starea ta agitată şi stresul care te învăluie pot fi factori declanşatori pentru un conflict între tine şi el. Dacă simţi că nu îţi poţi controla ieşirile, mai bine evită interacţiunile cu cei dragi. În weekend este momentul perfect pentru a-ţi repara greşelile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută în această săptămână, cel puţin nu în familie.

Conflicte între tine şi partenerul tău de viaţă pot să apară din orice, iar tensiunea dintre voi se simte la orice vorbă pe care v-o spuneţi. Cu siguranţă de vină sunt unele probleme mai vechi de care nu v-aţi ocupat şi pe care le-aţi ascuns sub preţ. Negarea nu e o soluţie, aşadar încercaţi să comunicaţi mai deschis!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână bună pentru familie, dar în lipsă de timp, te poţi ocupa de ea măcar în weekend.

Dacă tu şi partenerul tău sunteţi într-o relaţie de câteva luni bune, acum este momentul să faci prezentările oficiale. Organziează un eveniment frumos la care să îi inviţi pe toţi cei dragi ţie. Dacă te-ai despărţit recent de partener, sunt şanse foarte mari să vă reîmpăcaţi în aceste zile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta nu vei reuşi să îi împaci pe toţi şi să ai succes pe toate planurile vieţii tale.

Dacă vrei să excelezi într-un anumit domeniu, e necesar să te concentrezi doar pe el şi, astfel, să renunţi la unele lucruri care îţi sunt drage. Dacă ai lângă tine persoana potrivită, aceasta te va înţelege şi îţi va oferi tot suportul de care e capabilă. În caz contrar, ar trebui să îţi pui semne de întrebare privitoare la viitorul relaţiei tale.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână extrem de bună pentru nativii singuri.

Aceştia dispun de tot ce e necesar pentru a cuceri pe oricine şi-au propus. Încrederea în propriile forţe este cea mai importantă şi, în cazul lor, este din belşug. Pentru cei implicaţi într-o relaţie serioasă se anunţă tensiuni şi gelozii nejustificate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod