Horoscopul banilor în săptămâna 10-16 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Comunicarea nu va fi punctul tău forte în această săptămână şi, de aceea, ai putea rata unele oportunităţi profesionale grozave.

Chiar dacă ai multe pe cap, nu ar strica să mai arunci din când în când un ochi la ce se întâmplă în jurul tău şi să fii mai deschis cu privire la cei de lângă tine. Dacă eşti mai prezent, poţi obţine câştiguri suplimentare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situaţia ta financiară din această săptămână nu este una foarte bună, aşadar încearcă pe cât posibil să faci economii.

Spre weekend, ai putea avea şansa să întâlneşti persoane care te pot scăpa de aceste dificultăţi cu banii. E un moment bun pentru afaceri şi parteneriate de tot felul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii, însă aşteaptă-le la final de săptămână.

Cu toate acestea, tensiunile din mediul profesional te fac să devii destul de încordat şi să nu mai munceşti cu plăcerea şi sporul de altădată. Urmăreşte-ţi interesul pentru moment şi abia apoi te poţi gândi şi la o schimbare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă ţi-ai organizat foarte atent această săptămână de muncă, planurile tale nu vor ieşi aşa cum ţi-ai dorit.

Dacă aşteptai să ţi se returneze o sumă de bani sau să câştigi ceva în plus din afacerile sau proiectele în care eşti implicat, vei fi nevoit să te înarmezi cu multă răbdare până vei primi ceea ce meriţi. Păstrează-ţi calmul şi nu intra în conflict cu nimeni!

Leu(22 iulie - 22 august)

Banii sunt prioritari pentru tine în acest început de săptămână şi vei face tot posibilul să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară.

Este un moment bun pentru a te face remarcat în faţa şefilor, dar fă-o prin propria muncă, nu prin vorbe. Chiar dacă stai bine la capitolul comunicare, nu te folosi de cuvinte pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. În caz contrar, visul se va spulbera rapid!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai prea bine cu banii în această perioadă, de aceea vei fi nevoit să strângi cureaua destul de mult.

Chiar dacă îţi doreşti să te implici într-o mulţime de activităţi, va trebui să fii selectiv şi să le alegi doar pe cele importante sau chiar pe niciuna. Sfatul unei persoane drage te responsabilizează, dar te şi linişteşte în acelaşi timp.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă la începutul acestei săptămâni te confrunţi cu probleme financiare majore, spre finalul ei vor dispărea complet.

Fie iei salariul sau primeşti un bonus consistent, cert este că îţi vei putea duce la îndeplinire multe din planurile pe care le-ai amânat în ultima perioadă. Începi să îţi revii, însă fii chibzuit pentru a evita să mai ajungi în această situaţie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

La începutul acestei săptămâni vei avea parte de cheltuieli neplanificate, lucru care te va debusola puţin şi îţi va schimba traseul pe plan profesional.

Brusc vei fi mai preocupat să te implici în tot mai multe activităţi şi să preiei chiar şi sarcinile altora. Din păcate pentru tine, nu realizezi că acest lucru nu îţi va aduce mai mulţi bani, ci mai puţină energie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu stai prea bine la capitolul socializare în această săptămână, de aceea, astrele îţi recomandă să eviţi discuţiile şi dezbaterile pe teme importante.

Chiar dacă nu o duci excelent cu banii şi simţi că aceasta este şansa ta, mai bine ai sta deoparte şi nu ţi-ai expune economiile de care dispui în acest moment.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu se vor produce schimbări pe plan financiar pentru tine în aceste zile, însă ai şansa de a te remarca la locul de muncă.

Dacă poziţie ta nu este una de conducere, atunci vei avea ocazia să avansezi. E o săptămână bună pentru negocieri, afaceri şi investiţii. Nu ar strica să colaborezi mai mult cu cei în care ai încredere!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu o duci deloc rău cu banii, însă asta nu înseamnă că poţi sta liniştit în banca ta bucurându-te de ceea ce ai.

Ambiţia care te caracterizează te poate ajuta să creşti pe scara ierarhică mai repede decât îţi imaginai. Traseul tău este unul impresionant, de aceea primeşti laude din toate părţile. Tot meritul este al tău, însă ai grijă să rămâi cu picioarele pe pământ!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Anumiţi factori externi te împiedică să te concentrezi pe cât ar trebui la locul de muncă şi, astfel, să ratezi unele oportunităţi financiare cu care nu te vei mai întâlni în viitorul apropiat.

Astrele încearcă să te facă să înţelegi că odată ce pierzi trenul, vei rămâne cu mult în urma altora. Chiar dacă nu ai probleme majore cu banii şi nu eşti impulsionat să lupţi în acest scop, e necesar să vrei mereu să evoluezi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod