Horoscopul de weekend: Totul trebuie abordat cu înțelepciune


Fecioară


Un prieten mai vechi te va aborda astăzi și îți va cere sfatul într-o problemă delicată. Încearcă să-i acorzi tot sprijinul tău (mai ales dacă se bazează pe tine) și la sfârșitul weekendului o să te simți mult mai liniștit/ă că ai făcut ce trebuia!

Balanță


Uneori, investești mult timp în lucruri total neimportante. De exemplu, în aceste două zile o să petreci câteva ore la bucătărie încercând să coci un preparat foarte complicat. Nu degeaba există bucătari-amatori și chefi! Acolo unde e cazul, cel mai bine e să îți cunoști limitele!

Scorpion


În acest sfârșit de săptămână, o să fii abătut/ă din cauza unei discuții contradictorii avute cu o rudă.
Sigur, fiecare persoană are principiile sale, dar chiar atât de mult să ții la ale tale încât să ajungi la jigniri sau vorbe urâte? Recunoaște-ți greșeala cât încă mai poate fi remediată!


Săgetător


După o săptămână dificilă la serviciu, ai în sfârșit ocazia de a te relaxa. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să stai permanent în pat, cu ochii la televizor. Din contra, cu cât vei fi mai conectat/ă la lucrurile din jurul tău, cu atât te vei simți mai bine!

Capricorn


Ești foarte grăbit/ă și chiar și atunci când porți un dialog, ai tendința să intervii peste interlocutor, fără să îl lași să spună ce intenționa.
Dacă în viața privată comportamentul tău este tolerat și nu creează probleme, nu la fel stau lucrurile și la job. Tratează totul cu mai mult calm!


Vărsător


Ai mari așteptări de la partenerul tău, dar atunci când vine vorba să contribui și tu cu ceva pentru îmbunătățirea relației, te faci că plouă mai mereu! Drept urmare, situația dintre voi nu este tocmai bună și nici în acest weekend nu se anunță schimbări pozitive. Cine știe, poate săptămâna viitoare se va întâmpla ceva deosebit...

Pești


Atât tu cât și jumătatea ta, cheltuiți în neștire! Trebuie să faceți amândoi o schimbare urgentă! Nu mai amânați momentul și profitați de timpul liber pe care îl aveți în aceste două zile ca să stabiliți un plan de urmat!

Citește și: Începe Anul Dragonului de Lemn.

La ce să ne așteptăm din 10 februarie 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod