Horoscop 2 februarie: Numai câteva zodii vor avea o zi bună

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni va fi extrem de aglomerată pentru tine. Ai de rezolvat multe comisioane și colac peste pupăză, starea ta de sănătate lasă de dorit. Așadar, e posibil să ai parte de câteva nereușite la job, iar acestea să îți cauzeze frustrări serioase.

Taur

 

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau foarte bine pentru tine. Totuși, nu ai motive reale de îngrijorare atât timp cât continuați dialogul. Dacă vei simți că partenerul tău tinde să își modifice comportamentul față de tine, discută sincer cu acesta și află ce are de gând!


Citește și: Începe Anul Dragonului de Lemn.

La ce să ne așteptăm din 10 februarie

Gemeni


Ai rezolvat cu succes o sarcina dificilă și astăzi vei primi în sfârșit aprecierea pe care o meriți! S-ar putea să fie vorba de o mărire salarială ori de un bonus, dar nu e exclus nici ca recompensa să fie doar de natură subiectivă!

Rac


O parte din colegii tăi refuză să se implice în problemele reale de la job și preferă pur și simplu să le ignore. Dacă nu reușești să îi mobilizezi, discută cu un superior care sigur va reuși acest lucru, apelând la anumite pârghii și instrumente specifice! Nu te consumsa prea mult dacă vor strâmba din nas, fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil pentru ce face!

Citește și: Horoscopul weekendului: Totul trebuie abordat cu înțelepciune 

Leu


Ai impresia că le știi pe toate la locul de muncă, dar în realitate lucrurile nu stau deloc așa.
Preferabil e să fii puțin mai rezervat/ă și să nu te bagi în problemele care nu te privesc direct! Dacă te vei abține mai mult, o să constați că ai deodată mai mult timp liber pentru tine!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod