Horoscopul de weekend: Sfârșitul de săptămână va fi extrem de dificil pentru Berbec


Fecioară


Dacă în prima zi a sfârșitului de săptămână o să te simți extrem de popular/ă și apreciat/ă de către cei din jur, lucrurile se vor schimba radical duminică. Atunci o să stai mai tot timpul singur/ă, vizionând un serial lăudat sau de ce nu, citindu-ți autorul preferat! Dacă te vei simți cumva deprimat/ă, poți discuta prin telefon sau on-line cu cel mai bun amic!

Balanță


Ești conștient/ă că ai făcut o greșeală la locul de muncă și, din această cauză, te consumi chiar și în weekend.
Totuși, dacă nu mai poți schimba nimic, ar trebui să lucrezi pentru viața ta personală. Altfel, s-ar putea să ai dificultăți și la acest aspect!


Scorpion


Chiar dacă nu se anunță nimic special, aceste două zile vor fi cu adevărat memorabile pentru tine. După săptămâna dificilă care tocmai a trecut, poți acum să te relaxezi și să practici acel sport care te relaxează cu adevărat!

Săgetător


Nu trebuie să îi accepți orice partenerului! Atât timp cât acesta fuge de responsabilități și dă vina pe tine pentru orice situație nefavorabilă, e clar că nu își dorește o relație adevărată! Nu te teme să fii mai tranșantă și de ce nu, să îți cauți pe altcineva!

Capricorn


Poți profita de aceste zile libere ca să îți încarci bateriile! Având în vedere că săptămâna viitoare se anunță a fi una extrem de dificilă, chiar este de preferat să faci acest lucru.

Vărsător


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau chiar bine pentru tine.
Totuși, starea aceasta nu va persista prea mult și, în curând, lucrurile se vor cerne. Ca să nu fii dezamăgit/ă, trebuie în primul rând să ai așteptări mici!


Pești


Totul va merge ca pe roate pentru tine! Deși nu duci lipsă de bani, o să primești un bonus neașteptat care te va lua prin surprindere. Poți acum să îți achiziționezi acele obiecte pe care altădată le considerai de lux! Totuși, nu te grăbi să cheltuiești totul într-o singură zi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod