Horoscopul de weekend: Săgetătorul va fi cuprins de fericire - ceva cu adevărat frumos se va întâmpla

Citește horoscopul de weekend și află ce te așteaptă!
E primul weekend de toamnă! Iată ce-ți rezervă astrele pentru aceste zile!
 

Horoscop de weekend 

 

Berbec


În acest weekend nu ar trebui să te gândești prea mult la o problemă financiară, deoarece vei fi în siguranță și vei obține stabilitate pentru o perioada foarte lungă de timp. Pe asta ar trebui să te bazezi pentru a rămâne calm/a și pentru a scăpa de orice fel de frică sau anxietate.

Taur


Atmosfera din familie se va îngreuna în acest weekend, dar totul ține doar de tine să o remediezi. Schimbă-ți atitudinea față de cei dragi, acționând cu mai multă blândețe și elegantă. Să faci asta va avea efecte pozitive.

Gemeni


Afli o veste despre un membru al familiei care nu este neapărat negativă, dar care presupune o schimbare importantă.
Poate că este momentul potrivit să te apropii de el sau de ea. Nu exclude să îți creezi unele legături care îți pot fi utile.

Rac


Te preocupă foarte tare cineva care, deși nu este în cercul tău de prieteni, trece printr-o perioada proastă, probabil din cauza sănătății. Dacă eșți departe de acea persoană, vei ști să ajungi la ea în acest weekend. Îi vei fi de mare ajutor.

Leu


În acest weekend, îți vei aminti de cineva care nu mai face parte din viața ta, dar nu vei fi nici trist/ă, nici revoltat/ă. Să lași sentimentele să iasă afară îți va oferi seninătate. Amintirile vor fi bune și înduioșătoare.

Fecioară


Fă-ți timp în acest weekend pentru a reflecta și analiza dacă nu cumva acorzi prea multă importantă lucrurilor materiale.
Poate ar trebui să încetezi cu această obsesie. De asemenea, nu respinge pe nimeni din cauza poziției sale sociale.

Balanță


Există ceva în acest weekend care nu ți se pare corect și nu se potrivește cu modul tău de gândire. Orice te deranjează ai face bine să spui. Fă-o cu toată sinceritatea și acest lucru va schimba radical situația.

Scorpion


În acest weekend, primești un răspuns care te avertizează cu privire la o problema la care nu te-ai gândit, legată de îndeplinirea unei cerințe sau de efectuarea unei plăți. Nu îi face griji prea mult, vei putea să o rezolvi.

Săgetător


Un sentiment de fericire te va invada pentru că ceva cu adevărat frumos i se petrece cuiva pe care îl apreciezi foarte mult.
Împărtășești cu acea persoană o nouă situație. Te oferi să îl ajuți cu tot ce are nevoie în acest weekend.

Capricorn


Dacă ai ceva important de făcut în acest weekend, astrele te sfătuiesc să nu stai nici foarte stresat/ă, dar nici total relaxat/ă. Punctul de mijloc este cel mai bun, dar îți trebuie voință pentru a-l atinge. Este o cale de a obține succes.

Vărsător


Zilele acestea vei purta pe umeri mai multă responsabilitate decât de obicei, deoarece este foarte posibil să fii nevoit/ă să faci muncă dublă și asta începe să te epuizeze fizic. Încearcă să găsești un moment pentru a te relaxa.

Pești


Presupunerile tale funcționează uneori și crezi total în ele.
Nu este ceva greșit, deoarece există o oarecare intuiție în asta, dar nu te lasă purtat/ă de fanteziile care te îndepărtează de ceea ce ai de rezolvat cu adevărat. Trebuie să găsești echilibrul.

Citește și Horoscopul lunii Septembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă! Vezi AICI detaliile.  
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod