Horoscopul de weekend: Racul trebuie să revină cu picioarele pe pământ. Fecioara devine vulnerabilă

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru acest weekend!

 

Berbec


În acest weekend, vei primi o invitație inedită de petrecere a timpului liber. Dacă va fi vorba de o experiență unică în viață, pe care o poți experimenta doar alături de jumătatea ta, nu trebuie să faci economie la bani! Important e să vă simțiți amândoi bine!

Taur


Încearcă să faci mai multă mișcare în acest sfârșit de săptămână! Chiar dacă nu ai destui bani ca să mergi la sala de forță ori la înot, nimic nu te poate împiedica să îți pui adidașii în picioare și să ieși la alergat! Duminică, atmosfera în familie va fi mai tensionată decât de obicei dar nu trebuie să te îngrijorezi! Totul va reveni la normal luni!

Gemeni


Încearcă să îți păstrezi echilibrul mental și să nu răspunzi provocărilor! Dacă o persoană necunoscută va încerca să îți între în grații și va fi exagerat de amabilă, sigur e vorba de ceva necurat la mijloc! Nu te grăbi să acționezi!

Rac


Ești cu mintea în alte direcții și îți este greu să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci.
Dacă o vei ține tot așa, s-ar putea să te accidentezi destul de serios! Încearcă să revii rapid cu picioarele pe pământ!


Leu


Una dintre rudele tale se confruntă cu mici probleme de sănătate și, din această cauză, ești nevoit/ă să renunți la planurile tale pentru weekend. Nu te întrista prea mult! De îndată ce respectiva persoană se va pune cât de cât pe picioare, o să ai mai mult timp ca să faci ceea ce îți dorești!

Fecioară


Încearcă să îți organizezi mai bine viața privată! Deși nu ai fost foarte sociabil/ă și expansiv/ă, se pare că deja prea multe persoane ți-au aflat secretele, iar lucrul acesta te transformă într-o persoană vulnerabilă. Încearcă să nu mai repeți aceeași eroare pe viitor!

Balanță


Deși este weekend, tu tot cu mintea la muncă ești, iar lucrul acesta te face greu de suportat de către persoanele din jur.
Învață să separi cele două aspecte ale vieții tale dacă vrei să îți meargă mult mai bine!


Scorpion


Nu o duci prea bine cu banii, dar pentru că reușești să te adaptezi oricărei situații și să improvizezi, acest fapt nu s-a transformat într-o mare problemă pentru tine. Continuă să ai aceeași atitudine și, dacă poți face asta, transmite-le și celorlalți ceva din entuziasmul și priceperea ta!

Săgetător


În prima zi a acestui sfârșit de săptămână, o să te întâlnești cu o veche cunoștință și împreună va veți distra foarte bine. Dacă locuiești la casă, acum e momentul ideal să pregătești un grătar ori să prepari o pizza sau o porție de paste. De cele mai multe ori, mâncărurile simple sunt cele mai delicioase așa că nu încerca nimic greu!

Capricorn


Ești extrem de expansiv/ă și, nu de puține ori, te cam ia gura pe dinainte.
Încearcă să te autoeduci și să nu mai repeți greșelile trecutului! Dacă ești atent/ă și vei urmă sfaturile celor mai în vârstă, vei scăpa de multe probleme!


Vărsător


În aceste două zile, te vei confrunta cu serioase bătăi de cap din partea familiei. Nu mai încerca să îi protejezi pe toți pentru că este aproape imposibil să faci acest lucru! Cel mai bine e să ai încredere și să te înarmezi cu răbdare!

Pești

 


E posibil ca în acest weekend să afli o veste mai puțin fericită, care să te marcheze considerabil. Dacă trebuie să iei o decizie crucială, cel mai bine e să acționezi rapid și să nu te intereseze consecințele. Din fericire, ai suficient sânge rece în vene!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod