Horoscopul de weekend: În viața Balanței se întâmplă lucruri minunate

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Acordă o atenție deosebită banilor și lucrurilor materiale în acest weekend. Toată munca ta grea de până acum nu merită irosită cu o sesiune extravagantă de shopping. Este timpul să pui mai mult preț pe eforturile tale!

Taur


Încearcă să nu fii lăudăros/oasă în acest weekend, indiferent de reușitele tale. Cu cât ții mai mult pentru tine și cei dragi, cu atât împlinirea va fi mai mare. Nu ai nevoie să te compari cu nimeni și nu ai nevoie de validarea nimănui.

Gemeni


S-ar putea să te simți puțin impulsiv/ă în acest weekend, dar vei depăși toate obstacolele dacă alegi să-ți canalizezi energia în acest sens.
Viața este și grea, dar și frumoasă, nu te lăsa doborât/ă la primul hop!


Rac


Weekendul acesta te vei concentra pe a-ți face partenerul/a să se simtă bine. Sufocă-l/o cu complimente!Dacă eșți singur/ă, una dintre aceste zile va fi extrem de interesantă, deoarece vei primi un mesaj de la o persoană pe care ai iubit-o cu mult timp în urmă.  

Leu


Fă-ți un buget și nu arunca cu banii pe lucruri care nu îți trebuie cu adevărat. Weekendul acesta nu este un moment bun pentru a cheltui mult. O călătorie în interes de serviciu sau afaceri poate fi de succes.

Fecioară


Fii atent/ă la ceea ce spui în relație, deoarece orice spui va fi folosit împotriva ta.
Nu-i oferi partenerului/ei muniție, nu spune nimic care poate să-ți fie aruncat înapoi în față. Chiar dacă ești nervos/oasă, mușcă din pumni!


Balanță


Pregătește-te pentru o conversație tentantă care ar putea duce la o întâlnire romantică în acest weekend. Uneori, tot ce trebuie să faci este să te simți norocos/oasă că se întâmplă lucruri minunate.

Scorpion


Încearcă să eviți limbajul acid în acest weekend, mai ales cu persoanele dragi. Nu va ajuta la rezolvarea unei probleme. Aceste zile sunt perfecte pentru a începe să renunți la un viciu consumator de sănătate și bani.

Săgetător


Din punct de vedere emoțional, încă încerci să vindeci unele răni.
Totuși, uită-te cât de departe ai ajuns și câte lucruri din viața ta ar trebui să apreciezi. Lasă trecutul în urmă și concentrează-te pe progresul tău!


Capricorn


Weekendul acesta nu este cel mai bun pentru a călători. S-ar putea să te îmbolnăvești sau să ți se facă rău pe drum, așa că mai bine nu mai pleca. În ceea ce privește banii, vei avea parte de un noroc chior.

Vărsător


Orice ai pe suflet, nu încerca să îți compari partenerul/a actual/ă și fostul sau fosta ta. Acest lucru este toxic și ar trebui să lași trecutul în trecut. Dacă vrei să călătorești, sâmbată nu este o zi bună, însă duminică o poți face fără griji.

Pești


Viitorul te îngrijorează din ce în ce mai mult în ultima vreme, numai că, în acest weekend, vei simți în sfârșit puțină liniște și seninătate.
Parcă realizezi că lucrurile nu sunt așa rele cum crezi sau poate doar aveai nevoie ca cineva să te încurajeze.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod