Horoscopul Crăciunului: Cum să-l faci fericit în funcţie de zodie

Ziua de Crăciun este binecunoscută pentru avalanşa de cadouri care se revarsă asupra noastră sau pe care trebuie să ...o revărsăm asupra celor dragi. Dacă încă nu ştii ce cadouri să pui în sac, semnele zodiacului îţi pot oferi unele indicii, dezvaluindu-ţi care sunt plăcerile ascunse ale nativilor, preferinţele şi părţi ale personalităţii. Evident, posibilităţile de a cumpăra un cadou sunt extrem de multe, aşa că vei găsi aici doar un număr reprezentativ şi de efect de idei de cadouri pentru nativii fiecărei zodii.
1 din 13

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru un nativ Capricorn trebuie să alegi cadoul în aşa fel încât să nu-i răpească timp pentru a înţelege ce i-ai luat. De fapt, fiind recunoscuţi ca fiind foarte dedicaţi muncii lor, aceşti nativi vor aprecia lucrurile care urmează o anumită logică şi sunt mai mult decât practice. N-ar fi rău să întrebi, discret, înainte, ce anume are nevoie. Cadourile perfecte sunt cele care le simplifică viaţa sau cele care sunt ieşite din comun, extravagante, drept pentru care n-ar da niciodată bani să le cumpere. Poţi lua un GPS, un smartphone de ultimă generaţie ori o casetă de bijuterii făcută manual. Te poţi gândi chiar şi la un computer nou ultraperformant. Pentru a mai desprinde Capricornul de ocupaţiile zilnice oferă-i un abonament la sală, la masaj, la aromaterapie - sau cumpăra-i un set pentru acasă - ori o lenjerie de lux. De fapt, poţi să-i iei cam orice îi aduce un confort real în viaţă ...căci te avantajează şi pe tine!

Totuşi, dacă te-ai gândit la o bijuterie, atunci aceasta trebuie să fie exclusivă şi ar fi ideal să fie încrustată cu Rubine. Rubinul îi poate iniţia dorinţe intime, pe care - poate - nu le-ai cunoscut până acum.
MAI MULT DESPRE: sarbatori, cadouri, Craciun, zodii, astre
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvana pe 23 Dec 2011, 06:36
    da!

    frumos si adevarat la taur

    3
    0

  • povesti pe 23 Dec 2011, 04:06
    Craciun fericit...

    ...fara horoscop! „Frohe Weihnachten!”, Germania romaningermania.ro/„frohe-weihnachten”-germania/

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod