Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 octombrie. Stabilitatea financiară a Capricornului este în pericol

Capricorn, e clar că nu ești capabil să gândești pe termen lung, din moment ce în această săptămână vei face tot felul de cheltuieli inutile.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este greu să-ți poți imagina o situație mai bună decât cea în care te afli tu acum.

În cele din urmă, portofelul tău devine neîncăpător. Având în vedere veștile bune care se anunță, poți lua în considerare anumite investiții pe termen lung. De asemenea, savurează din plin această perioadă de împlinire profesională și financiară, deoarece este destul de rară în zilele noastre.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Timpul trece și nu obții banii pe care ți i-ai propus.

Ai răbdare, este doar o chestiune de timp! Uite-te în jur pentru a-i vedea pe cei care te ajută mai degrabă decât pe cei care te deranjează și îți pun piedici. Te confrunți cu unele obstacole din cauza unor probleme vechi de familie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei începe să culegi roadele muncii tale.

Conturile tale se vor rotunji. Poți fi mândru/ă de rezultat, chiar dacă te gândești cu teama că totul ar putea fi doar un vis frumos. Este momentul ideal pentru a face achiziții mai mari decât de obicei sau pentru a face planuri pe termen mai lung. Nu îți schimba obiceiurile și rămâi pragmatic/ă, pentru că această atitudine te-a adus aici!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În timpul acestei săptămâni sunt posibile mici restricții.

Din cauza neglijenței, ai cheltuit prea mult în ultima perioadă, iar acum te confrunți cu dificultăți previzibile. Pe lângă facturi și costuri neprevăzute se adaugă și cheltuielile tale impulsive, ceea ce te-ar putea costa scump. Pentru a-ți reveni, gestionează-ți atent banii rămași și fii mai responsabil/ă. Nu aștepta până când e prea târziu!
 

Citește și: Superhoroscopul lunii octombrie. Taurul se confruntă cu probleme în dragoste

Leu(22 iulie - 22 august)

Vigilența este cuvântul cheie al acestei săptămâni.

Dacă nu te lași prins/ă în cursa pregătită de cineva în care ai încredere, atunci totul va fi bine în ceea ce privește banii. Cheltuiește moderat, acest lucru te va împiedica să ai probleme mai târziu. Concentreză-te pe esențial, nu te lăsa condus/ă de impulsivitate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îndrăzneala se plătește!

Este absurd să spui că ai făcut alegeri înțelepte, așa că asumă-ți schimbările care se produc acum în stilul tău de viață. Nu vei avea parte de liniște din cauza lipsei banilor, însă ești optimis/ă și faci tot ce poți pentru a-ți reveni financiar cât mai repede posibil.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă te-ai simțit dintotdeauna norocos/oasă în ceea ce privește banii, acum este timpul să te trezești la realitate și să nu mizezi pe asta.

Astrele te sfătuiesc să eviți tranzacțiile riscante sau cumpărăturile impulsive. Acum mai mult decât oricând trebuie să fii responsabil/ă și calculat/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei să obții un împrumut pentru o achiziție importantă, întinde-te cât te ține plapuma!

Dacă suma solicitată nu e prea mare, vei primi un răspuns pozitiv, în caz contrar, trebuie să mai aștepți. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești. Amânarea anumitor proiecte fără a le anula pare a fi cea mai eficientă metodă acum.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atmosfera se liniștește imediat ce veniturile tale cresc.

Cu mai puțin stres și mai multă speranță, îți conduci proiectele cu viteză maximă. Situația rămâne instabilă în primele zile ale acestei săptămâni, însă banii vor intra încet și singur imediat după aceea. De asemenea, s-ar putea să obții o promovare.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E clar că nu ești capabil/ă să gândești pe termen lung, din moment ce în această săptămână vei face tot felul de cheltuieli inutile.

Din păcate, pușculița ta va plăti prețul. Dacă vrei să eviți un dezastru financiar, liniște-te. Cheltuirea impulsivă a banilor nu va face decât să îți deterioreze stabilitatea economică.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lucrurile merg foarte bine pentru tine din punct de vedere financiar în această săptămână.

Se poate spune chiar că ești bogat/ă sau ai perspectiva de a deveni astfel cât de curând. Cu așa venituri sănătoase, poți începe să te gândești la diverse investiții care vor da roade pe termen lung.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta îți poți permite orice.

Lasă-te purtat/ă de val și îndeplinește-ți cele mai dragi dorințe ale inimii tale. De asemenea, ai grijă și de cei din jur, mai ales de cei dragi. Desigur, nu arunca banii pe fereastră, lecțiile din trecut ar trebui să îți fie utile acum.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod