Horoscopul banilor pentru luna mai. Banii nu aduc numai lucruri bune pentru Rac

Banii nu aduc numai lucruri bune pentru Rac. Află de ce!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna mai pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din punct de vedere financiar, vei continua să o duci excelent.

Fără să faci nimic special, banii vor veni din două surse diferite și vei avea o viață foarte bună. De asemenea, vei avea câștiguri neașteptate, care îți vor permite să achiți cheltuieli neprevăzute. Nu îți face griji, pentru că banii nu îți vor lipsi în luna mai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din punct de vedere financiar, continui să o duci bine, din ce în ce mai bine.

Vei avea mai multe posibilități de a câștiga bani și vei da două lovituri mari luna aceasta. Vei fi încântat/ă să primești acei bani și te vei simți încurajat/ă să obții și mai mulți. Dacă ești implicat/ă în afaceri, unele dintre ele se vor debloca, dar trebuie să le privești cu o perspectivă mai optimistă, drept oportunități de a face ceva diferit și nou.

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna mai. Taurul trebuie să ia lucrurile încet

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pe plan financiar te vei descurca bine și vei avea stabilitate.

Luna aceasta, trebuie totuși să fii precaut/ă, pentru că vei fi capricios/oasă și vei cumpăra compulsiv. Vei fi, de asemenea, tentat/ă să investești. Ferește-te de speculații! Dacă nu ai experiență, ai putea pierde totul. Dacă ai bani de investit, consultă un consilier.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii nu aduc numai lucruri bune.

Succesul tău profesional îți va aduce o recompensă financiară uriașă și te vei simți foarte împlinit/ă. Pentru tine, va fi cea mai bună recompensă pe care o poți primi. Partea negativă din aceste momente importante din viața ta este că te vor face să fii nervos/oasă și că te-ai putea comporta într-un mod agresiv și impertinent. Fii atent/ă la temperamentul tău, altfel ai putea strica totul!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu banii vei fi bine. Vei avea succes în tot ce faci.

De la jumătatea lunii încolo vei câștiga mai mulți bani. Acest lucru poate veni sub forma unei măriri de salariu sau a unui bonus la locul de muncă. De asemenea, ai parte de noroc la jocuri și investiții. Părinții tăi ți-ar putea oferi niște bani în plus, care te vor face să te simți foarte fericit/ă. Dacă ai bani de investit, fă-o în primele zile ale lunii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nici cu banii nu o duci rău.

Există șansa să vinzi o proprietate la preț avantajos și să investești în ceva profitabil. În prima jumătate a lunii mai, vei avea o intuiție foarte bună pentru investiții. Dacă ai bani, fă-o! În a doua parte a lunii, este mai bine să nu riști!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Va trebui să fii atent/ă cu banii luna aceasta.

Cumpără ceea ce trebuie să cumperi și ce este necesar, deoarece acest lucru te va ajuta să faci ceva rezerve. Deci, pentru a evita orice risc, trebuie să fii mai gospodar/ă, astfel încât să nu te trezești întro situație limită. Dacă te gândești la o mică vacanță, alege ceva mai puțin costisitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Banii nu îți vor lipsi, dar nici nu vei înota în ei.

Fii gospodar/ă deocamdată, pentru că te va costa mult dacă nu o faci. Nu îți va fi ușor într-o astfel de situație. În afaceri sau la serviciu, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Luna viitoare va fi mai bine. Pentru cei care nu depind de salariu, fluxul economic va fi similar cu cel din luna precedentă, deși se poate observa o mică scădere pe măsură ce se apropie sfârșitul lunii.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îți vor lipsi banii, dar nici nu îi vei avea din abundență dacă nu lucrezi din greu sau dacă nu îți iei un al doilea loc de muncă.

Apar dificultăți pe acest plan, iar astrele nu te ajută, ci chiar diminuează eforturile pe care le depui pentru a progresa. Activitatea va fi destul de redusă, iar venitul în aceeași proporție. Cei care au legătură cu administrarea, cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare și cei care prestează servicii administrative pentru alte companii, cum ar fi contabilitate și consultanță administrativă, vor observa și mai mult reducerea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu banii nu o duci prea bine luna aceasta.

Va trebui să muncești din greu pentru a putea să te descurci cât de cât. Cu toate acestea, la final de lună ai putea câștiga mai bine. Este o lună excelentă pentru a experimenta lucruri noi. Cele mai bune vor fi afacerile legate de modă, îmbrăcăminte, estetică, coafură, cu mult profit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu banii te vei descurca bine, așadar nu va trebui să îți faci griji pentru nimic.

Părinții sau bunicii tăi traversează o perioadă de abundență și cu siguranță îți vor oferi bani în plus. În domeniul profesional, principalul tău atu vei fi chiar tu, pentru că te bucuri de un magnetism capabil să-i atragă și să-i convingă chiar și pe cei mai neîncrezători oameni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cu banii te vei descurca bine.

Aceștia vor ajunge la tine în mai multe moduri. Obții tot ceea ce îți propui și îți faci rezerve. Este timpul să economisești și să investești. Dacă vrei să vinzi o proprietate, acesta este cel mai bun moment. Vei câștiga ușor, dar vei și cheltui la fel de ușor.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod