Horoscopul banilor pentru luna iulie. Racul face bani din piatră seacă

Luna iulie va veni cu provocări pentru nativul din Rac. Faptul că are nevoie de mai mulți bani îl determină să găsească soluții inedite de îmbunătățire a situației sale financiare.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Situația ta financiară este una stabilă, așadar încearcă să o menții așa și în această lună.

Astrele te sfătuiesc să eviți tentațiile și schimbările profesionale majore. Chiar dacă te simți încrezător/oare în forțele proprii, e posibil să dai greș dacă alegi să îți schimbi domeniul de activitate sau jobul actual. Poți câștiga bani pe nepusă masa, însă nu vei câștiga mai mulți dacă faci tu ceva în acest sens.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta este necesar să îți faci un calcul atent la bani și să adopți o nouă modalitate de economisire.

La mijlocul lui iulie e posibil să ți se ceară ajutor financiar din partea unei persoane pe care chiar nu o poți refuza. Fă-o în condiții de siguranță! Nu îți face datorii pentru a salva pielea altcuiva, indiferent cât de apropiată ți-ar fi acea persoană!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îți dorești multe, însă nu dispui de resursele financiare necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Astrele te sfătuiesc să fii cumpătat/ă în această lună și să eviți acțiunile impulsive. O simplă greșeală te poate costa scump și te poate face să pierzi tot ce ai economisit până la momentul actual.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna iulie va veni cu provocări pentru tine.

Faptul că ai nevoie de mai mulți bani te determină să găsești soluții inedite de îmbunătățire a situației financiare. În alte condiții nu ai reuși să te dezvolți atât de frumos și rapid. Avansarea ta forțată este binevenită, cu toate că la început vei privi întreaga situație drept o corvoadă.
 

Citește și: 3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

Leu(22 iulie - 22 august)

Orice investiție majoră este favorizată în prima parte a lunii, după aceea ar fi de evitat.

Nu o duci deloc rău cu banii, însă o problemă inopinantă ar putea atenta la bugetul tău, așa că mai bine să ai rezerve. Ești mulțumit/ă de locul tău de muncă actual și ai nevoie de o perioadă de stagnare pentru a te odihni. Apoi îți poți continua ascensiunea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci deloc rău cu banii, însă luna aceasta vor apărea cheltuieli imprevizibile care îți vor da bugetul peste cap.

Astfel, planurile tale vor fi amânate sau chiar anulate. Îți poți reface economiile doar dacă ți se înapoiază un împrumut dat cu mult timp în urmă, însă șasele sunt destul de mici.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta e norocoasă pentru tine în ceea ce privește banii.

Se pare că vei avea parte de câștiguri neașteptate, în contexte neașteptate. Fie că este vorba de mărirea salariului în urma unei avansări sau de un nou job mult mai bine plătit, cert este că se anunță o perioadă înfloritoare pentru tine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să te axezi mai mult pe economii si mai puțin pe cheltuit.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești pus/ă pe fapte mari în această lună și ești decis/ă să faci tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți situația materială.

Este o perioadă bună pentru schimbări, în special profesionale. Beneficiezi de numeroase oportunități și oferte, așadar ai o paletă largă din ce să alegi. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între pasiune și muncă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iulie este perfectă pentru reorganizarea bugetului, astfel reușind să ai un control mai mare asupra cheltuielilor.

Nu o duci rău cu banii, însă puțină ordine nu strică niciodată. Fă tot posibilul să fii la zi cu obligațiile financiare, să returnezi împrumuturile existente și să îți achiți ratele la timp, dacă este cazul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o lună bună pentru negocieri și investiții.

Iulie îți scoate în față oportunități grozave de rotunjire a veniturilor, însă trebuie să fii conștient/ă de riscurile la care te supui. Unele dintre ele îți vor răpi din timpul liber și îți pot crea greutăți în viața personală.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele îți recomandă atenție luna aceasta atunci când vine vorba de bani.

Pot apărea numeroase situații în care vei fi tentat/ă să acționezi impulsiv și, astfel, să cheltuiești mai mult decât este necesar. Nu face afaceri și investiții decât după o lungă analiză. Dacă ai posibilitatea, cere sfatul unui expert.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ai fler și știi să faci afaceri în această lună.

De aici până la rezultate uimitoare nu mai este decât un pas. Astrele te sfătuiesc să nu joci riscant, ci să acționezi doar în condiții sigure. De asemenea, încearcă să faci investiții minime, pentru că în viitorul apropiat vei avea nevoie de banii puși deoparte până acum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod