Horoscopul banilor în săptămâna 3-9 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii, mai ales dacă eşti implicată în afaceri.

Şi chiar dacă eşti un angajat obişnuit, ai şansa de a fi promovată şi de a câştiga implicit mai mulţi bani. Cu cât eşti mai responsabilă şi îţi faci treaba cât poţi de bine, cu atât şansele de a fi remarcată cresc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ambiţia te poate diferenţia de ceilalţi şi îţi poate aduce mai mulţi bani în această săptămână.

Dacă lupţi până la capăt pentru ceea ce îţi doreşti, e imposibil să nu ajungi sus de tot. Stabileşte-ţi repere şi modele în viaţă, apoi încearcă să ajungi ca ele sau chiar să le depăşeşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei cheltui mai mulţi bani în această săptămână din cauza unui eveniment de care ştiai deja de ceva vreme.

Cu toate acestea, nu regreţi banii daţi pentru că te vei distra la maximum. Asta ar trebui să fie atitudinea ta în mod normal, mai ales în condiţiile în care nu eşti o fire care să cheltuie nejustificat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai destul de mulţi bani, însă îi priveşti cu regret cum se duc şi nu poţi face nimic.

Cheltuielile pe care le ai sunt necesare, de aceea nu trebuie să îţi pară rău. Tu faci tot ce ţine de tine pentru a te păstra pe linia de plutire, însă nu trebuie să renunţi la orice răsfăţ doar pentru că trebuie să plăteşti nişte facturi mai mari sau ai de înapoiat o datorie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E foarte important să nu munceşti mai mult decât poţi şi să nu îţi forţezi limitele.

Dacă eşti obosită şi tragi de tine să termini ceva, cu siguranţă rezultatul nu va fi cel aşteptat. Nu te încrede în promisiunile celor din jur, când vine vorba de bani e nevoie de multă prudenţă şi responsabilitate!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile.

Munca ta va fi în sfârşit răsplătită, poate mai mult chiar decât te aşteptai. Din păcate, acest beneficiu apare pe fondul unei munci care nu te pasionează. Până vei ajunge să faci ceea ce îţi place, mai bine începi să pui ceva bani deoparte şi în paralel să îţi cultivi hobby-urile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această perioadă şi nici nu pare că te preocupă acest lucru.

Pentru moment eşti mulţumită cu ceea ce ai, deşi de curând aveai cu totul altă părere. O persoană în care ai mare încredere te-a făcut să fii mai optimistă şi să îţi aştepţi rândul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea multă treabă în această săptămână la serviciu şi din păcate nu vei avea rezultatele aşteptate.

Nici nu se pune problema de bonusuri sau avansări, ci din contră de ore suplimentare şi privarea de timp pentru viaţa privată. Cât ai încerca să le faci pe plac şefilor, se pare că aceştia nu sunt mulţumiţi niciodată. Încearcă să te reorientezi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta eşti atât de ocupată încât uiţi de unele promisiuni pe care le-ai făcut şi pe care nu le mai poţi onora din lipsa de bani.

Din fericire pentru tine, există o persoană care îţi va sări în ajutor şi te va salva. Nu profita de bunătatea ei în timp ce tu îţi vezi de treaba în lupta pentru supremaţie în carieră, ai putea să ieşi tot tu în pierdere.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea extrem de multă treabă în această săptămână, fie că e vorba de muncă sau de anumite examene pe care trebuie să le dai.

Cert este că e nevoie să renunţi la viaţa ta personală dacă vrei să îţi iasă totul aşa cum îţi doreşti. Nu fi dezamăgită în cazul în care nu ai rezultate imediate, pentru că ele se vor vedea în viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu e o idee rea să încerci să lucrezi şi în altă parte, la actual job ai început să te plafonezi.

Dacă nu există nicio şansă de avansare, atunci treci la nivelul următor, e foarte important să nu baţi pasul pe loc. Cu banii nu întâmpini probleme, însă dacă pleci în vacanţă ai grijă să nu cheltuieşti tot ce ai strâns până acum.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sinceritatea şi corectitudinea te pot duce departe săptămână aceasta, cel puţin în ceea ce priveşte cariera şi bugetul tău.

Find corectă faţă de colegii şi şefii tăi vei reuşi să ocupi o poziţie mai bună în mediul în care activezi, iar banii să fie mai mulţi odată cu această avansare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod