Horoscopul banilor în săptămâna 28 ianuarie-3 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu este prea bună pentru investiţii şi, de asemenea, nici pentru a da bani cu împrumut.

Încearcă pe cât posibil să ţii se bugetul tău pentru că situaţia nu e prea roz nici în cazul tău. Dacă ai oportunitatea de a schimba ceva pe plan profesional, fă-o fără să stai pe gânduri!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În primele zile ale acestei săptămâni vei face tot posibilul să te bagi pe sub pielea şefilor.

Scopul este să te faci plăcut pentru a putea obţine ceea ce îţi doreşti de la ei. Fie că este vorba de o mărire sau doar de câteva zile libere, cert este că dorinţele îţi vor fi îndeplinite. Situaţia ta financiară este una modestă, însă te organizezi foarte bine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Deşi aşteptai unele rezultate în această săptămână, ele vor întârzia să apară.

Fie e vorba de un răspuns la un interviu sau de finalizarea unui proiect, cert este că vei fi ţinut în suspans şi în săptămânile ce vor urma. Din fericire, situaţia ta financiară este una bună şi nu e necesar să urgentezi nimic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea foarte multă treaba la locul de muncă în această săptămână, însă vei găsi energia necesară pentru a te descurca cu toate noile sarcini primite.

Din păcate, oboseala şi stresul se vor răsfrânge asupra celor dragi, pe care nu încerci să îi menajezi câtuşi de puţin. Succesul profesional nu înseamnă totul, aşa că regândeşte-ţi priorităţile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti prea curajos la serviciu, iar şefii ar putea să te considere chiar cu prea mult tupeu.

Încearcă pe cât posibil să îţi expui ideile într-o manieră elegantă, astfel încât nimeni să nu se simtă lezat. Chiar dacă eşti foarte bun în ceea ce faci, trebuie să ai respect faţă de cei din jurul tău, fie ei superiori sau colegi. În cazul în care simţi că meriţi mai mult, cere cu diplomaţie sau caută-ţi un alt loc de muncă potrivit pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea de alergat.

Cel mai probabil este vorba de acte sau de tranzacţii pe care nu ai cum să le mai amâni. Astrele îţi recomandă să nu dai tot ce ai în portofel, ci să îţi păstrezi rezerve. Nu o duci rău cu banii, însă nici nu se poate spune că excelezi la acest capitol. Aşadar, nu strică să fii prudent!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei primi o oferă de muncă de pe urma căreia poţi câştiga mult mai mulţi bani decât la ora actuală.

Cu toate acestea, ca un semn al echilibrului, alegi să ai câte puţin din fiecare şi să fii mulţumit de toate sectoarele vieţii tale. Banii nu aduc fericirea din moment ce eşti nevoit să faci compromisuri.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei avea multe cheltuieli în această săptămână, iar situaţia ta financiară nu e atât de bună încât să te poţi achita de toate.

Cel mai probabil vei avea nevoie de ajutor, dar pentru asta trebuie să vorbeşti despre probleme pe care le întâmpini. Dacă aştepţi ca cei dragi să se ofere să-ţi dea bani cu împrumut, e clar că vei fi dezamăgit.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile nu vor fi pe placul tău în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei obţine rezultatele dorite pe plan profesional.

Chiar dacă aveai toate indiciile succesului, se va produce o schimbare bruscă a situaţiei. Fă tot ce ţine de tine pentru a îndrepta lucrurile, după care relaxează-te şi aşteaptă să vezi ce se va întâmplă. Nu stai rău cu banii, aşa că nu este nicio grabă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu o duci prea bine cu banii în ultimul timp şi, se pare, că nici în această săptămână nu se va schimba situaţia.

Cel mai probabil vei fi forţat să faci economii mari, iar asta presupune doar achiziţionarea strictului necesar. Este o perioadă grea, dar care se va fi urmată de o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să faci o mutare inteligentă pe plan profesional.

Cariera este foarte importantă pentru tine şi nu vrei să stai pe loc şi să te plafonezi. Cel mai probabil îţi vei schimba job-ul sau vei cere să fii avansat la locul actual de muncă. Pe lângă bani, ai nevoie de faimă şi de renume!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei începe săptămâna cu sarcini noi la locul de muncă, lucru care îţi displace profund.

Încearcă să dai dovadă de profesionalism şi să nu te plângi de nimic, şi astfel îţi vor fi răsplătite eforturile. În caz contrar, şefii nu te vor privi cu ochii buni şi îţi pot da o bilă neagră. Gândeşte-te că poate fi un test!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod