Horoscopul banilor în săptămâna 28 august-3 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începutul acestei săptămâni va fi promiţător, apar oportunităţi grozave de avansare de care ar trebui să profiţi la maximum.

Este o perioadă bună pentru negocieri şi afaceri, ceea ce înseamnă că poţi acţiona cu mai mult curaj atunci când vine vorba de bani. În viitorul apropiat te poţi trezi cu un buget dublu la dispoziţie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să îţi clădeşti relaţii strânse cu colegii sau partenerii de afaceri, pentru a nu exista riscul ca cineva să te tragă în piept.

E foarte important poţi avea încredere în oamenii din jurul tău, mai ales dacă la mijloc e vorba despre bani. Dacă eşti şomer şi îţi cauţi un loc de muncă, în aceste zile poate apărea o oferă neaşteptată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai şansa să culegi primele roade ale muncii depuse în ultima perioadă în această săptămână.

Situaţia ta financiară a lăsat de dorit până acum, dar din aceste zile lucrurile încep să se îndrepte. Este foarte important să fii corectă şi să munceşti pentru alţii ca şi când ai face-o pentru tine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu începi această săptămână prea în forţă, iar nivelul energiei tale lasă de dorit.

Se recomandă ca în aceste zile delicate să nu te ocupi de sarcinile importante şi să amâni pe cât posibil orice acţiune legată de acte. Nu ar strica să acorzi mai multă atenţie comportamentului tău faţă de colegii sau superiorii tăi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Situaţia ta financiară este una foarte bună, însă ai putea fi tentată să faci unele mişcări greşite din cauza dorinţei tale de a avea tot mai mulţi bani.

Cu toate că ţi se deschid uşi prin care ai vrea să alergi, important este să discerni dacă este şi legal ceea ce faci. Nu te implica în activităţi care nu te reprezintă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia financiară rămâne neschimbată şi în aceste zile, rost că poţi sta liniştită pentru încă o perioadă bună de timp.

Chiar dacă ţi-ai dori mai mult, eşti conştientă că la momentul actual nu poţi face nimic în acest sens. Fiind fericită cu ceea ce ai, vei duce o viaţă la care mulţi tânjesc. Fă tot posibilul să te menţii pe linia de plutire!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână ai şansa de a câştiga mai mulţi bani, iar acest lucru te surprinde.

Chiar dacă nu îi primeşti degeaba şi ai muncit pentru ei, totuşi rămâi uimită că ai parte de asta. A sosit momentul să te faci mai bine ascultată şi respectată, de aceea astrele îţi recomandă să îţi impui punctul de vedere şi să nu te laşi neîndreptăţită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situaţia ta financiară este una atât de bună, încât îi poţi ajuta chiar şi pe cei din jurul tău.

Cu toate că o duci bine, dorinţa de a avea cât mai mul primează. Apar oportunităţi în permanenţă pentru tine, iar tu nu le laşi să treacă pe lângă tine. Ai fler în afaceri şi ştii să te descurci atunci când vine vorba de negocieri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci rău pe plan financiar, dar în aceste zile vei avea şansa de a evolua sau avansa în ceea ce priveşte cariera ta.

Cu toate că nu ţi se va mări bugetul de la început, viitorul sună mai bine decât crezi. În schimb, în cazul nativelor al căror job nu le satisfac, acum e momentul să facă o schimbare drastică în acest sens!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale finanicare, dar ai şansa de a învăţa tot mai multe lucruri noi.

Trebuie să profiţi de oportunităţile care îţi ies în cale pentru a-ţi îmbogăţi cunoştinţele, nu se ştie niciodată când vei avea nevoie. Cu cât eşti mai pregătită în diverse domenii de activitate, cu atât viitorul tău va fi mai sigur şi mai liniştit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară, nu ar strica să începi ceva pe cont propriu.

Chiar dacă ai deja un loc de muncă, e foarte important să faci şi altceva în plus. Timpul îţi oferă şansa de a realiza asta, aşa că profită de relaţiile pe care le ai şi pune-ţi în practică ideile bune pe care le ai!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tot timpul liber de care dispui îl petreci încercând să găseşti soluţii de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială.

Nu că ar fi necesar, dar astfel îţi umpli golurile din inimă şi eviţi să te gândeşti la ceea ce te face să suferi. Cu toate că acum această tehnică dă roade, pe viitor ai putea să te simţi extenuată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod