Horoscopul banilor în săptămâna 25-31 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu e rost de câştiguri mari în această perioadă, poate nici mai mici, dar e complet normal.

Sărbătorile sunt marcate şi de zile libere, dar şi de mai multe cheltuieli pe daruri şi atenţii. Dacă ai şansa de a te remarca în carieră, nu ezita să o faci, e prea puţină lume care e preocupată acum de afaceri sau de viaţa profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă ţi-ai dori să te concentrezi în continuare pe profesie, în aceste zile ai face bine să iei o pauză şi să te axezi pe lucruri mai importante, cum ar fi familia.

Astrele sunt de partea ta şi îţi păstrează un loc al tău pentru o şansă pe viitor. Nu o duci rău cu banii, aşa că nu e cazul să iei măsuri acum, dar poţi avea în vedere schimbări profesionale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă majoritatea oamenilor sunt liberi în această perioadă, tu ai şansa de a te face remarcată dacă munceşti în continuare.

Dacă situaţia ta financiară este una neplăcută, fă tot ce ţine de tine pentru a obţine mai mulţi bani. Banii vor veni mult mai rapid dacă alegi să munceşti în echipă, însă trebuie să fii mai comunicativă şi mai deschisă către idei noi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional în aceste zile.

Cu toate că acum ai intrat în repaus, munca depusă până acum va începe să dea roade. Acum mai mult decât oricând, orice sumă în plus îţi va fi de mare ajutor. Perioada Sărbătorilor este foarte aglomerată şi costisitoare, de aceea niciun venit în plus nu strică în acest moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână ar trebui să te concentrezi mai mult pe relaţii şi nu pe bani.

Nu duci lipsă de ei, aşa că nu e important să faci sacrificii în acest sens. Este important să faci ceea ce simţi şi să te laşi mai mult ghidată de inimă. Într-un moment de maximă intensitate, cineva îţi va da un sfat extrem de valoros, ia-l în seamă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii, aşa că de data aceasta îţi poţi permite achiziţionarea unui obiect pe care ţi-l doreai de multă vreme.

Din fericire, te bucuri de suportul celor dragi în ceea ce priveşte investiţiile visate. Ai cheltuieli mai mari decât în alte perioade, dar nu e cazul să te plângi deloc. Bucură-te de tot ce obţii cu ajutorul banilor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci rău cu banii, iar în această săptămână îţi faci curaj pentru câteva cumpărături.

Cel mai probabil, investiţia constă în îmbunătăţiri ale imaginii tale, aşa că magazinele de haine şi saloanele de înfrumuseţare te vor aştepta. În weekend, mergi într-o călătorie scurtă sau la o petrecere fastuoasă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Fii serioasă cu privire la bani şi organizează-i bine înainte să rămâi fără ei.

Cu riscul de a fi catalogată prea strânsă la pungă, nu cheltui impulsiv şi nu te lăsa manipulată de cei din jur. Vei face o mare greşeală dacă vei accepta o invitaţie costisitoare pe banii tăi. Cel mai important lucru este să nu permiţi celor din jur să profite de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să te deconectezi în aceste zile de la viaţa profesională şi să nu te mai gândeşti la bani.

Chiar dacă acest subiect este de interes pentru tine, nu-l face o prioritate şi în zilele de Sărbătoare. Un proiect în care eşti implicată ar putea impune prezenţa ta, însă amână acest lucru cât de mult poţi. Acum, familia e cea mai importantă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bucuria vine din lucruri mărunte în acest zile, cum ar fi cadouri sau bonusuri la locul de muncă.

Bucură-te de nimicuri, adunate ele fac enorm. Traversezi poate cea mai bună perioadă a ta după mult timp în care ai fost stresată şi concentrată la serviciu, de aceea acum trebuie să iei o pauză şi să te deconectezi de la tot. Ai bani cât să o duci bine şi să trăieşti după standardele dorite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia ta financiară nu e deloc una bună, iar această perioadă va fi una şi mai solicitantă din punct de vedere financiar.

Din păcate, vei fi nevoită într-una din zilele acestei săptămâni să te împrumuţi de bani de la o persoană cu care nu se poate spune că te afli într-o relaţie bună. Cu toate că nu e o veste bună, perioada Sărbătorilor îi face pe oameni să fie mai buni şi să te ajute, lucru care în alte condiţii nu ar fi fost posibil.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Crăciunul este o perioadă de linişte pentru majoritatea oamenilor, numai pentru tine nu.

Firea ta visătoare îşi face fel şi fel de scenarii menite să spulbere orice pace atât din familie, cât şi din cercul tău social. Faptul că te vaiţi constant de problemele pe care le ai cu banii, nu numai că îi va face pe cei din jur să te evite, ci îi va şi determina să cerceteze dacă chiar aşa este sau te foloseşti de ei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod