Horoscopul banilor în săptămâna 20-26 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta trebuie să încerci să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu şefii, colegii sau partenerii tăi de afaceri.

O bună comunicare între voi te va ajuta să pui mâna pe contracte bănoase mai repede decât crezi. Acţionează foarte responsabil la locul de muncă pentru că eşti urmărită din toate unghiurile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Profită de conjuncturile favorabile din această săptămână pentru a încerca să pompezi la maximum cererile tale.

Dacă ai în plan de ceva vreme să ceri o mărire de salariu, acum este momentul perfect să treci la acţiune. Nu contează dacă situaţia ta financiară este una bună sau nu, important este ca munca să îţi fie răsplătită la adevărata ei valoare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta, cheia succesului constă în munca în echipă.

Indiferent dacă te înţelegi bine sau nu cu colegii tăi, acum este momentul să laşi deoparte şi să îţi vezi mai mult decât oricând interesul. Un eveniment recent neprevăzut te-a lăsat cu buzunarele goale şi ai face bine să iei atitudine. Nu te împrumuta de bani dacă nu e cazul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei începe o nouă etapă din viaţa ta profesională.

Priveşte-o drept o evoluţie, chiar dacă situaţia ta financiară nu se va schimba cu mult în viitorul apropiat. Profită de orice oportunitate de a te specializa în mai multe domenii sau de a te perfecţiona în cel în care activezi. Ştii că ai o mulţime de lucruri de oferit, aşa că nu te reţine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână e posibil să ai parte de o călătorie în interes profesional, situaţie care îţi va aduce o mulţime de beneficii în perioada imediat următoare.

Banii nu îţi creează probleme, însă nu strică să îţi laşi ambiţia să iasă la iveală. Laudele şi recomandările vor veni neîncetat din momentul în care faci o mutare îndrăzneaţă în ceea ce priveşte job-ul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când banii sunt prea mulţi, certurile şi discuţiile în contradictoriu sunt imposibil de evitat.

Acest lucru se va întâmpla şi în săptămâna curentă cu partenerul tău de viaţă sau chiar cu prietenii tăi. Chiar dacă vei primi o sumă mare de bani şi te vei îmbogăţi peste noapte, nu trebuie să îi priveşti pe cei din jurul tău de sus. Este important să nu uiţi de unde ai plecat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu permite să te plafonezi la locul de muncă, ci încearcă constant să evoluezi şi să ieşi din monotonie.

Chiar dacă nu îţi place să fii scoasă din zona ta de confort, este important să încerci şi lucruri noi. În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani, însă ai şansa de a-i recupera din alte părţi. Din când în când, meriţi să te răsfeţi ca o adevărată prinţesă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână te vei confrunta cu dificultăţi la locul de muncă, dar datorită inteligenţei şi spontaneităţii care te caracterizează, vei reuşi să le faci faţă cu succes!

În plus, şeful va observa că te implici mai mult decât colegii tăi şi îţi va recompensa eforturile cu o mărire de salariu. Nu te bucura însă prea tare, deoarece vei primi şi mai multe responsabilităţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, cu toate că ţi-ai dori ca ea să se îmbunătăţească fără ca tu să faci nimic.

E imposibil să obţii un succes major atât timp cât eforturile tale sunt minime! Poate dacă ai avea mai mult fler şi mai multă ambiţie, ai putea să te implici în proiectele mai importante ale companiei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, în prim-plan va fi obţinerea unui nou loc de muncă ce îţi va aduce satisfacţii şi suficienţi bani.

Situaţia ta financiară actuală nu îţi permite să îţi achiziţionezi un obiect la care visezi de multă vreme şi la care nu poţi renunţa. Fă tot posibilul să îţi atingi ţelurile, dar ai grijă să nu recurgi la metode ilegale sau parşive! Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă se va dovedi extrem de util.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă nu îţi stă gândul la bani în această săptămână, o situaţie imprevizibilă te va aduce cu picioarele pe pământ.

Nu te poţi lăsa purtată de val atât timp cât situaţia ta financiară este una şubredă. Toate acţiunile tale au o consecinţă şi ai face bine să gândeşti înainte de a semna documente importante. Suportul unei persoane apropiate te va salva dintr-o situaţie critică la finalul acestei săptămâni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână pe plan financiar şi totul ţi se datorează doar ţie.

Ai făcut o mulţime de economii în ultima perioadă, iar acum a sosit momentul să te bucuri de roadele muncii tale. Spune da unei călătorii de relaxare, fără a te gândi la banii pe care o să îi cheltui. Este ocazia perfectă de a-ţi reîncărca bateriile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod