Horoscopul banilor în săptămâna 18-24 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îți recomandă să faci un pas înapoi.

Profită de această săptămână pentru a face un bilanț financiar și a reevalua prioritățile. Nu îți lipsește imaginația, așa că poți face un plan productiv pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și pentru a te concentra mai mult pe economii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna promite să fie intensă.

Profesional ești plină de ambiții frumoase, ai o mie de proiecte în minte, multe idei de concretizat, doar că trebuie să pui totul pe hârtie pentru a nu uita nimic. Profită de această ocazie pentru a acționa și pentru a te dezvolta atât în ceea ce privește cariera, cât și banii.
 

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 18-24 mai

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dorința ta cea mai mare este de a te îmbogăți și de a-ți depăși limitele.

Contractele suculente ar trebui să fie prezente în această săptămână, deoarece stai foarte bine la capitolul negociere. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu te afirmi sub influența impulsivității tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai norocul de a găsi soluții la unele probleme dificile cu care te confrunți în ultima perioadă.

Cel mai probabil este vorba de bani și de necesitatea de a câștiga mai mult, astfel încât să te poți descurca cu cheltuielile uzuale. Fă tot posibilul să nu te lași coruptă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi destul de dezorganizată la locul de muncă în această săptămână.

Iar acest lucru te poate face să ratezi oportunități profesionale și financiare grozave. Ascultă sfaturile pe care cei din jur încearcă să ți le ofere, lasă-i să vorbească și extrage tot ce e mai bun din ce ți se transmite!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Laurii victoriei ar trebui să te facă să te simți împlinită și liniștită cu privire la viața ta profesională.

Mai mult decât atât, în primele zile ale acestei săptămâni vei cunoaște o îmbunătățire substanțială a situației tale financiare. Norocul este de partea ta, însă nu permite succesului de care te bucuri să te facă să devii un om cu nasul pe sus!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești foarte eficientă și plină de idei ingenioase.

Creativitatea ta îți seduce anturajul profesional, dar mai ales superiorii. Chiar dacă nu se anunță beneficii financiare în această săptămână, cu siguranță sunt în plan. O duci bine cu banii, nu ai de ce să îți faci griji!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va fi despre frustrare și nerăbdare.

Ești tentată să acționezi în funcție de acțiunile celorlalți, fapt pentru care ai putea suferi pierderi de bani substanțiale. Fii conștientă de această atitudine și încearcă să rămâi obiectivă în evaluarea situațiilor. Evită orice acțiune impulsivă!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele te ajută să fii destul de realistă în această săptămână și, astfel, să îți vezi interesul și să ai succes în orice tip de tranzacție.

Este un moment bun pentru a aprofunda tot ce are legătură cu comunicarea pe plan profesional. Nu știi niciodată de unde sare iepurele!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei căuta soluții care să îți ofere o bună evoluție în carieră.

Știi că dacă evoluezi profesional, atunci te vei putea bucura și de un venit mai mare. Îți place să câștigi pe bună dreptate și cu multă trudă și vei fi apreciată pentru asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna va fi destul de plăcută, în ciuda supraîncărcării neașteptate a volumului de muncă.

Chiar dacă vei fi nevoită să lucrezi de două ori mai mult, știi că beneficiile financiare pe care le vei avea merită tot efortul.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei face tot posibilul să răspunzi nevoilor și cererilor șefilor tăi în această săptămână.

Munca îți va fi răsplătită, ba chiar mai bine decât te așteptai. Zilele acestea sunt marcate cu noroc la bani, dar și cu notorietate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod